Alex21121988 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Ολη η ιστορια ειναι τι παιχνιδια γουσταρεις στην μια κονσολα εναντι της αλλης. Αν μπορεις (οικονομικα παντα) τις παιρνεις και τις δυο, και εισαι αρχοντας. Ολα τα υπολοιπα περι αναλυσεων και fps δεν αφορουν κονσολες αλλα κυριως το pc gaming. Οι κονσολες ουτως η αλλως εχουν ιδιο περιπου build αν οχι ακριβως το ιδιο, ολα τα υπολοιπα ειναι φανμποισμοι για το πιο ειναι το καλυτερο ή ποιο ειναι value for money. Αν αισθανεσαι ευχαριστημενος με την αγορα σου αυτο αρκει, και δεν θα σου πει κανενας οτι εισαι λαθος ή τπτ τετοιο. Ειναι απλα τα πραγματα, τωρα αν θελουμε να το αναλυσουμε βαθυτερα και να πουμε αυστηρα ποια ειναι λιγο καλυτερη σε pure strength αυτο ειναι το ps4. Αυτο ομως δεν παιζει κανενα απολυτως ρολο, αφου αν οι devs θελουν, τα games θα τρεχουν το ιδιο και στις δυο. 3
ultralisk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 οπότε έχεις έναν "κολλημένο" με το ΧΒΟΧ και εσύ θες να του αλλάξεις γνώμη δείχνοντας του "γραφήματα" (lol) και ενώ αναρωτιέσαι πως από SONY πήγε σε Microsoft (υποθέτω δεν έχει το δικαίωμα αφού "παντρεύτηκε" την SONY με το PS3)...ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ παίζει ο φίλος σου να έχει ανοίξει αλλού thread με τίτλο..."βοήθεια, θέλω να πάρω ΧΒΟΧ και ο φίλος μου δεν με αφήνει φέρνοντας μου links από το internet...HELP ME PLZ" το μοναδικό κριτήριο επιλογής του πρέπει να είναι στο ποια exclusives προτιμάει 2
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δηλαδή όποιον θέλει να πάρει το one πρέπει να τον προστατέψουμε?! Αποκλείεται κάποιος να το προτιμάει? Ρε συ cpttonny, άσε τον άνθρωπο να πάρει ό,τι του αρέσει! Δικά του είναι τα λεφτά, στο δικό του σαλόνι θα μπει..μη κολλάς, δεν μπορεί να διαλέγουμε όλοι τα ίδια! ?? Μέχρι τα Χριστούγεννα σκέφτομαι να πάρω το one, ποιος θα με προστατέψει??
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Χαχα ναι, όποιος θέλει να πάρει One χρειάζεται προστασία Αυτό που εννοούσα είναι πως απ' όσο κατάλαβα, βασιζόμενος στο ότι ο φίλος του πήγε και πήρε πριν από λίγο καιρό PS3 και μετά το μετάνιωσε επειδή ανακάλυψε πως βγήκε PS4, ο topic starter θέλει να τον "προστατέψει" από άλλη μια βεβιασμένη και μη ενημερωμένη αγορά, όχι να τον προστατέψει από το να πάρει One. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό, δεν είναι και λίγα τα λεφτά. 2
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Χαχα ναι, όποιος θέλει να πάρει One χρειάζεται προστασία Αυτό που εννοούσα είναι πως απ' όσο κατάλαβα, βασιζόμενος στο ότι ο φίλος του πήγε και πήρε πριν από λίγο καιρό PS3 και μετά το μετάνιωσε επειδή ανακάλυψε πως βγήκε PS4, ο topic starter θέλει να τον "προστατέψει" από άλλη μια βεβιασμένη και μη ενημερωμένη αγορά, όχι να τον προστατέψει από το να πάρει One. Δε βλέπω κάτι το μεμπτό σε αυτό, δεν είναι και λίγα τα λεφτά. Εντάξει πλάκα έκανα Μήπως όμως ο άνθρωπος έχει διαλέξει το one συνειδητά? Μπορεί να το έψαξε λίγο και μόνος του, πως του ήρθε? Κορώνα-γράμματα έριξε και βγήκε one?
cpttony Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Εντάξει πλάκα έκανα Μήπως όμως ο άνθρωπος έχει διαλέξει το one συνειδητά? Μπορεί να το έψαξε λίγο και μόνος του, πως του ήρθε? Κορώνα-γράμματα έριξε και βγήκε one? Συνειδητα, δεν νομιζω! Δεν ξερω αν ειναι fanboy, ή αν παιζει ρολο, αλλα στο σπιτι του τα εχει ολα SONY κι εχει ολες τις κονσολες τς SONY! Χθες, που το ξανασυζητησαμε μου ξεφουρνησε οτι θελει να το παρει (εκτος απ'αυτα που ειχε πει) γιατι,λεει, θελει να δει πως ειναι η Microsoft!! Mετα "πιαστηκαμε στα χερια" (LOL). Ακομα, μου 'πε οτι δεν θελει να πληρωνει 50Ε για να παιζει οnline! Eπεξηγηση, δεν παιζει γενικα exclusive..Λιγο Uncharted, Killzone αν θυμαμαι καλα..αλλα οχι τιποτα σημαντικο! Πιο πολυ παιζει multiplatform (CoD, BF κλπ)
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πες του ότι και στο one θα πληρώσει για να παίξει online, πάντα έτσι το είχε η Microsoft. Πες του και ότι δεν θα μπορεί να παίξει uncharted και killzone. Κατά τα άλλα, άσε τον άνθρωπο να πάρει one, πήξαμε στα ps!
pigos23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πες του ότι και στο one θα πληρώσει για να παίξει online, πάντα έτσι το είχε η Microsoft. Πες του και ότι δεν θα μπορεί να παίξει uncharted και killzone. Κατά τα άλλα, άσε τον άνθρωπο να πάρει one, πήξαμε στα ps! Γιατι εσυ στο ps4 για online δεν πληρωνεις?? Δεν θα μπορει να παιξει killzone .... Πω πω δεν θα μπορει να κοιμηθει το βραδι....
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Πες του ότι και στο one θα πληρώσει για να παίξει online, πάντα έτσι το είχε η Microsoft. Γιατι εσυ στο ps4 για online δεν πληρωνεις?? Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά 2
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Γιατι εσυ στο ps4 για online δεν πληρωνεις?? Δεν θα μπορει να παιξει killzone .... Πω πω δεν θα μπορει να κοιμηθει το βραδι.... Φίλε μου αν διαβάσεις και τα προηγούμενα μηνύματα μου θα δεις ότι είμαι υπέρ του one! Στο συγκεκριμένο μήνυμα απάντησα έτσι γιατί θίχτηκαν δύο συγκεκριμένα ζητήματα, το αν χρεώνεται το να παίξεις online και τα killzone-uncharted. Μην αρπάζεσαι, one-ικός είμαι και γώ! (δεν έχω πάρει ακόμα κονσόλα νέας γενιάς αλλά κλίνω προς το one) Ακόμα και στο μήνυμα αυτό δες τι γράφω στο τέλος: Κατά τα άλλα, άσε τον άνθρωπο να πάρει one, πήξαμε στα ps!
pigos23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μπα εγω δεν ανηκω σε στρατοπεδα χαχα Ισα ισα που αυτην την περιοδο πουλαω το ps4 μου που μαζευει σκονη για το one με τα 2 games τον Σεπτεμβριο Αλλα γενικα εχω ψιλοβαρεθει την καραμελα του uncharted 1
Vole Maulder Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Ασε τον άνθρωπο να πάρει One, για να μη χρειαστεί να πάρεις εσύ για να παίξεις τα exclusives του που θα σε ενδιαφέρουν 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μπα εγω δεν ανηκω σε στρατοπεδα χαχα Ισα ισα που αυτην την περιοδο πουλαω το ps4 μου που μαζευει σκονη για το one με τα 2 games τον Σεπτεμβριο Αλλα γενικα εχω ψιλοβαρεθει την καραμελα του uncharted Ούτε γω ανήκω σε στρατόπεδα, συμπάθειες έχουμε και λογικά κάτι μας αρέσει-βολεύει πιο πολύ από κάτι άλλο. Τέλος πάντων, νομίζω λύθηκε η "παρεξήγηση"
panos2171 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Νομίζω ότι η τελική κατάληξη για την επολογή κονσόλας είναι τα exclusives και τίποτα παραπάνω. Και οι 2 κονσόλες τις ίδιες δυνατότητες έχουν και το ίδιο αποτέλεσμα προσφέρουν.
pigos23 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Υπαρχουν καπου ρε παιδια μαζεμενα τα exlusives που θα βγουν ; Ειχα ξαναρωτησει δεν ξερετε καποιο link; Ειμαι ενα βημα πριν την πωληση του ps4 για το one
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα