cpttony Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, θα ηθελα αν γινεται να μου γράψετε ΟΛΑ τα πλεονεκτηματα τπυ PS4 εναντι στο Χ1??? Ενας φιλος μου θελει να παρει Χ1 (δεν ξερει πολλα). Του ειπα οτι το 4 ειναι καλυτερο απ οτι εχω διαβασει αλλα δεν λεει ν αλλαξει γνωμη (ενας αλλος του εχει πει οτι το Χ1 εχει καλυτερο μοχλο, ευκολοτερο μενου πληρώνει στα τροφις και οτι το 4 λαγκαρει και εχει κολησει εκει!!! Ειπα λοοπον να βρω τα θετικά και τα αρνητικα.του 4 απεμαμτο στο 1 και να του αλλαξω γνωμη αν γινεται!!! Λεει ορι σε βιντεο δεν βλεπεο διαφορα!! Παιζει βεβαια μονο CoD!!! Εψαξα αλλα δεν βρικα κατι συγκεντρωμενο ειπα να ανοιξω αυτο το θεμα για μα βρω ολα τα θετικα αρνητικα στημ κοντρα του 4 νς 1 Ευχαριστω... Υ.Γ εχει PS3( δεν ξερω πως απο σονυ κατέληξε σε μικροσοφτ Θα ηθελα αν γινεται να γρψετε ΟΛΑ η' τα περισσοτερα!!!!!
xristos97 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 σε δυναμη καλυτερο ειναι το ps4, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το xbox ειναι κακο. εγω πιστευω πως ο φιλος σου θα ηταν καλο να δει ποια παιχνιδια του αρεσουν απο exclusives οπως για παραδειγμα τα παιχνιδια της naughty dog που ειναι sto ps4 και τελος να παρει την κονσολα που εχουν η θα παρουν οι φιλοι του γιατι αμα παιζεις με φιλους ειναι πιο διασκεδαστικο. 1
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αυτό το ότι πληρώνει στα achievements, που το είδα και σε άλλο topic εδώ, από πού έχει ξεφυτρώσει ακριβώς; Επίσης, το PS4 λαγκάρει σε τι; Αμα θες τη γνώμη μου, και χωρίς παρεξήγηση, ο φίλος σου φαίνεται να έχει προαποφασίσει τι θα πάρει για τον Α ή Β λόγο που έφαγε σκάλωμα και το χρόνο σου και/ή την ηρεμία σου θα χάσεις να προσπαθήσεις να κάνεις λογική συζήτηση. Ξέρω κι εγώ τέτοιους και δεν έχει βγει ποτέ άκρη. 3
cpttony Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 σε δυναμη καλυτερο ειναι το ps4, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το xbox ειναι κακο. εγω πιστευω πως ο φιλος σου θα ηταν καλο να δει ποια παιχνιδια του αρεσουν απο exclusives οπως για παραδειγμα τα παιχνιδια της naughty dog που ειναι sto ps4 και τελος να παρει την κονσολα που εχουν η θα παρουν οι φιλοι του γιατι αμα παιζεις με φιλους ειναι πιο διασκεδαστικο. Οπως προειπα, λεει πτι δεν βλεπει διαφορα, η' σε καποια βλεπει να ειναι καλητερο το 4 και αλλου το 1... Υπαρχει κανεν σαιτ που μα εχει ολες.τις διαφορες μαζεμενες-- σε καποιπ αρθρο που να ειναι πρπσφατο??? Αυτό το ότι πληρώνει στα achievements, που το είδα και σε άλλο topic εδώ, από πού έχει ξεφυτρώσει ακριβώς; Επίσης, το PS4 λαγκάρει σε τι; Αμα θες τη γνώμη μου, και χωρίς παρεξήγηση, ο φίλος σου φαίνεται να έχει προαποφασίσει τι θα πάρει για τον Α ή Β λόγο που έφαγε σκάλωμα και το χρόνο σου και/ή την ηρεμία σου θα χάσεις να προσπαθήσεις να κάνεις λογική συζήτηση. Ξέρω κι εγώ τέτοιους και δεν έχει βγει ποτέ άκρη. Ετσι, του ειπε ο αλλος, εχει λαγκαρει στο ασχετο, το μενου του 1 ειναι ευκολοτεεο απο του 4 (λογικο copy paste win8) Αυτο με τα τροφιες δεν ξερω που το ειδε αλλαειδα ενα βιντεο και στα τροφις ειχε 50G(ποσα λεφτα ειναι??) ισχθει κατι τετοιο??
gkalas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Φιλε μου οι διαφορες στα γραφικα ειναι μηδαμινες.Θα καταλαβει διαφορα μονο οταν δει παιχνιδι στο ps4 να τρεχει στα 60fps και το ιδιο παιχνιδι στο One να παιζει στα 30fps.Αλλη διαφορα δε θα δει (ή στην τελικη δεν εχει και το πιο εκπαιδευμενο ματι για να καταλαβει τοσο μικρες διαφορες).Μη προσπαθεις να του αλλαξεις γνωμη μιας και απο τη στιγμη που γουσταρει one αυτο θα παρει.Και εγω τον Σεπτεμβρη το one θα παρω και αργοτερα θα τσιμπησω και το ps4.
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οπως προειπα, λεει πτι δεν βλεπει διαφορα, η' σε καποια βλεπει να ειναι καλητερο το 4 και αλλου το 1... Υπαρχει κανεν σαιτ που μα εχει ολες.τις διαφορες μαζεμενες-- σε καποιπ αρθρο που να ειναι πρπσφατο??? Ετσι, του ειπε ο αλλος, εχει λαγκαρει στο ασχετο, το μενου του 1 ειναι ευκολοτεεο απο του 4 (λογικο copy paste win8) Αυτο με τα τροφιες δεν ξερω που το ειδε αλλαειδα ενα βιντεο και στα τροφις ειχε 50G(ποσα λεφτα ειναι??) ισχθει κατι τετοιο?? Οι αριθμοί στα achievements είναι gamerscore. Δεν είναι λεφτά. Ενας αυθαίρετος αριθμός που χαρακτηρίζει κυρίως τη δυσκολία ή σπανιότητα του achievement, αντίστοιχη των bronze/silver/gold/platinum. Είναι σαν να λέμε ότι η Σώνει σου δίνει χαλκό κι ασήμι κλπ για τα trophies Μπορείς να τσεκάρεις το Digital Foundry στο Eurogamer για λεπτομερείς αναλύσεις, αν έχεις όρεξη και χρόνο, για να δεις τις διαφορές ώς τώρα. Γνώμη μου, ως κάτοχος όλων των κονσολών των προηγούμενων γενιών και του PS4 για την ώρα στη νέα γενιά, είναι πως όσο οι διαφορές δε σημαίνουν unplayable παιχνίδια (βλέπε PS3 σε σύγκριση με το 360) έχουν ελάχιστη σημασία αν όντως σε νοιάζουν τα παιχνίδια ως παιχνίδια. Θα κοιτάξεις κι αυτό, εννοείται, το ποια κονσόλα είναι δυνατότερη για τα λεφτά της, αλλά στην τελική, αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια της δεν έχει νόημα να την πάρεις, όσο δυνατότερη και να είναι. Το μενού έχει διαφορές, αλλά τώρα, είμαστε σοβαροί; Ποιος διαλέγει κονσόλα βάσει του μενού της; Ασε που προερχόμενος από PS3 δεν πρόκειται να τον ξενίσει καθόλου το μενού του PS4. Καμία από τις δύο κονσόλες δε λαγκάρει "έτσι στο άσχετο". Πρέπει να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Αν μιλάμε για online gaming, αν η γραμμή σου έχει θέμα ή κατεβάζεις τα πάντα ενώ παίζεις, και υπερυπολογιστή της NASA να έχεις πάλι θα λαγκάρει. Γι' αυτό σου λέω, κατά πάσα πιθανότητα χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να κάνεις λογική κουβέντα. Βέβαια, εσύ τον ξέρεις, οπότε εσύ κρίνεις καλύτερα κι εμείς εδώ συζητάμε μαζί σου, όχι με τον φίλο σου Πόσων ετών είναι, by the way; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από Vole Maulder 2
konpat Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το κριτήριο για την επιλογή όπως έχουν τα πράγματα σήμερα (μετα τη μείωση της τιμής του x1) είναι μόνο ένα , τα παιχνίδια που αρέσουν στον υποψήφιο αγοραστή,όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες! 4
cpttony Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Οι αριθμοί στα achievements είναι gamerscore. Δεν είναι λεφτά. Ενας αυθαίρετος αριθμός που χαρακτηρίζει κυρίως τη δυσκολία ή σπανιότητα του achievement, αντίστοιχη των bronze/silver/gold/platinum. Είναι σαν να λέμε ότι η Σώνει σου δίνει χαλκό κι ασήμι κλπ για τα trophies Μπορείς να τσεκάρεις το Digital Foundry στο Eurogamer για λεπτομερείς αναλύσεις, αν έχεις όρεξη και χρόνο, για να δεις τις διαφορές ώς τώρα. Γνώμη μου, ως κάτοχος όλων των κονσολών των προηγούμενων γενιών και του PS4 για την ώρα στη νέα γενιά, είναι πως όσο οι διαφορές δε σημαίνουν unplayable παιχνίδια (βλέπε PS3 σε σύγκριση με το 360) έχουν ελάχιστη σημασία αν όντως σε νοιάζουν τα παιχνίδια ως παιχνίδια. Θα κοιτάξεις κι αυτό, εννοείται, το ποια κονσόλα είναι δυνατότερη για τα λεφτά της, αλλά στην τελική, αν δε σε ενδιαφέρουν καθόλου τα παιχνίδια της δεν έχει νόημα να την πάρεις, όσο δυνατότερη και να είναι. Το μενού έχει διαφορές, αλλά τώρα, είμαστε σοβαροί; Ποιος διαλέγει κονσόλα βάσει του μενού της; Ασε που προερχόμενος από PS3 δεν πρόκειται να τον ξενίσει καθόλου το μενού του PS4. Καμία από τις δύο κονσόλες δε λαγκάρει "έτσι στο άσχετο". Πρέπει να μιλήσουμε συγκεκριμένα. Αν μιλάμε για online gaming, αν η γραμμή σου έχει θέμα ή κατεβάζεις τα πάντα ενώ παίζεις, και υπερυπολογιστή της NASA να έχεις πάλι θα λαγκάρει. Γι' αυτό σου λέω, κατά πάσα πιθανότητα χάνεις το χρόνο σου προσπαθώντας να κάνεις λογική κουβέντα. Βέβαια, εσύ τον ξέρεις, οπότε εσύ κρίνεις καλύτερα κι εμείς εδώ συζητάμε μαζί σου, όχι με τον φίλο σου Πόσων ετών είναι, by the way; Γυρω στα 27, γιατι Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από cpttony
pigos23 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μιας κ ολα τα multi θα βγουν κ στις 2 μονσολες υπαρχει καπου καποιο βιντεο μαζεμενο για το ποια exlusive θα βγουν κ στις 2 κονσολες μεχρι κ καλοκαιρι 2015 ή τελος 2015 για να αποφασισουμε; (εγω εχω ps4 κ σκεφτομαι να το πουλησω για την προσφορα του one με τα 400€ + 2 games )
Alex21121988 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Οποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν να παιξεις ειναι ολη η ιστορια.. Απο εκει και περα το να συγκρινουμε ποιος τρεχει στα 60fps και σε τι αναλυση (οποιος θελει το ψιριζει) δεν νομιζω οτι υφισταται σε gamers που παιζουν σε κονσολες. Αυτα ειναι pc stuff. Η διαφορα φαινεται μονο αν τα βαλεις διπλα διπλα, δεν ειναι οτι αν παιξεις κατι στα 30fps στα 792p στο xbone θα σου χαλασει την οπτικη σου εμπειρια. Και το λεω εγω που ειμαι graphic whore (ναι το παραδεχομαι) και εχω ps4/ πολυ καλο pc και θα παρω και το one οποτε μου δοθει η ευκαιρια (μισθος ) Τωρα αν εισαι fanboy (δεν το λεω ειρωνικα) και γενικα υποστηριζεις μια εταιρεια ανεξαρτητα το τι κανει/βγαζει, ειναι καθαρα υποκειμενικο ολο το θεμα. FACT: Για την ωρα καμια απο τις δυο κονσολες δεν εχει τοσα πολλα παιχνιδια ακομα. Η sony εχει αφιερωθει/αναλωνεται κυριως στα remastered περσυνων επιτυχημενων παιχνιδιων (οσοι ειχαν το 360 και πηρανε ps4, δεν τους χαλασε καθολου), και η ms προσπαθει ακομα να συνελθει απο τα λαθη της περασμενης χρονιας απο το launch εως την e3. 4
Socratis_g Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 PS4 vs One: Hardware Analysis http://www.mod-scene.gr/75-ps4-vs-one-hardware-analysis 2
Vole Maulder Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Γυρω στα 27, γιατι Τώρα είδα ότι είχες ρωτήσει γιατί ρώτησα. Εν μέρει από περιέργεια, εν μέρει για να δω κατά πόσο δικαιολογείται η στάση του. Αν ήταν κάνα πιτσιρίκι, δηλαδή, θα ήταν πιο λογικό να φάει άκυρο σκάλωμα και να μη σε ακούει. Το ίδιο και αν ήταν πολύ μεγάλος ίσως και καινούργιος στο χώρο του gaming. Εβγαλες καμιά άκρη τελικά;
cpttony Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Τώρα είδα ότι είχες ρωτήσει γιατί ρώτησα. Εν μέρει από περιέργεια, εν μέρει για να δω κατά πόσο δικαιολογείται η στάση του. Αν ήταν κάνα πιτσιρίκι, δηλαδή, θα ήταν πιο λογικό να φάει άκυρο σκάλωμα και να μη σε ακούει. Το ίδιο και αν ήταν πολύ μεγάλος ίσως και καινούργιος στο χώρο του gaming. Εβγαλες καμιά άκρη τελικά; Δεν ξερει αρκετα απο το χωρο του gaming! Απλα πηρε ενα PS3 περυσι, μετα ειδε οτι βγαινουν οι νεες κονσολες κι απο τοτε θελει να παρει next-gen κονσολα! Απ'οσα του εχω πει μεχρι τωρα δεν λεει να βαλει μυαλο! Προσπαθω ακομα, γιατι ο ιδιος μου ειπε οτι μετανιωσε που πηρε PS3, 5 μηνες πριν βγει το PS4! Τωρα, βασιζομαι σε αυτα του τα λεγομενα για να του πω να μην δωσει τα λεφτα του για αλλη μια φορα στο ντουκου! Ακομα, του εδειξα και κατι γραφηματα που δειχνουν την διαφορα του PS4 και XBOX ONE! Eν κατακλειδι, δεν λεει να αλλαξει γνωμη! Υ.Γ Γι'αυτο ανοιξα το θεμα, μπας και μου πειτε ολα/ ή εστω τα πιο πολλες διαφορες αναμεσα στις κονσολες αυτες!
Basilisc Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Φίλε χωρίς παρεξήγηση και εσύ μου φαίνεται ψιλό κολλημένος είσαι, απο την άλλη μεριά όμως. Και τι έγινε που θέλει το one; Μήπως δεν θα βρει παιχνίδια να παίξει; Τα περισσότερα παιχνίδια θα βγουν και στις 2 κονσόλες και αν δεν βλέπει διάφορα δεν θα τον χαλάσει. Αν θες να κανείς το καλύτερο για τον φίλο σου ρωτά τον τι παιχνίδια του αρέσουν και ανάλογα πρότεινε του. Δες τι θα βγει απο exclusives και πληροφόρησε τον χωρίς να τον πιέζεις. Επίσης δες και τι εχει βγει ως τώρα για την κάθε κονσόλα. Αν πχ. του αρέσουν οι αγώνες αυτοκινήτων αυτή τη στιγμή δεν νομίζω να του πρότεινε κανείς το ps4. Αν ξετρελαθηκε όμως με τα uncharted για παράδειγμα στο one δεν θα μπορέσει να παίξει το επόμενο. FIFA και NBA θα είναι ίδια και στα δυο αν αυτά τον ενδιαφέρουν. 2
Vole Maulder Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Εγώ αυτό έχω καταλάβει ότι προσπαθεί να κάνει, πάντως, να τον "προστατέψει" από το να κάνει άλλη μια βιαστική αγορά που ίσως να μετανιώσει μετά. Επειδή απ' όσα μας έχει πει ώς τώρα, ο φίλος του δεν κοιτά τα παιχνίδια, αλλά θέλει να πάει για το One επειδή κάποιος του είπε ότι έχει καλύτερο μενού και ότι το PS4 "λαγκάρει". Πάντως χαμένος τελείως δεν πρόκειται να βγει είτε έτσι είτε αλλιώς. Και οι δύο κονσόλες θα έχουν παραπάνω από αρκετά multiplatform games να παίξει, ακόμα κι αν δεν του αρέσουν τα περισσότερα exclusives.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα