cabocla Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδιά γεια σας. θέλω την βοήθεια σας. Εχω κάποια video και θέλω να αφαιρέσω Το κάδρο που έχει περιμετρικά.
Mau-Maus Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 1.κανε το βιντεο φωτογραφιες σαν και αυτη που ανεβασες ! 2. κανε στις φωτο περικοπη και κοψε αυτο που δε χρειαζεσαι ! 3. ενωσε τις φωτογραφιες και καντες παλι βιντεο . 4. ετοιμος ..
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 1.κανε το βιντεο φωτογραφιες σαν και αυτη που ανεβασες ! 2. κανε στις φωτο περικοπη και κοψε αυτο που δε χρειαζεσαι ! 3. ενωσε τις φωτογραφιες και καντες παλι βιντεο . 4. ετοιμος .. Καλή ιδέα, ειδικά αν θέλεις να το κάνεις με χειροκίνητο crop και να "παίζουν" τα καρέ. Πολύ μοντερνιά θα είναι! @Cabocla. Αν δεν θες τέτοιο στυλ νομίζω θα υπάρχουν πιο απλοί τρόποι να κάνεις το crop που θέλεις. Δυστυχώς αυτά που χρησιμοποιώ δεν είναι free αλλά κάποιος θα ξέρει εδώ. Wait.
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Άνοιξε το βίντεο με το Avidemux στο video output εκεί που λέει copy άλλαξε το σε mp4 avc(x.264) (ή ότι άλλο σε βολεύει καλύτερα) και πάτα το filters που έχει από κάτω θα σου ανοίξει ένα παράθυρο που κάπου θα λέει crop κάνε διπλό κλικ πάνω του θα σου ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο μπορείς με τα top left right bottom να βάλεις το περιθώριο που θέλεις να σβηστεί,πάτα Ok και βγες από εδώ. Πάνε στο output format και επέλεξε το mp4 muxer,τώρα πάνε file->save και δώσε όνομα μαζί με κατάληξη (mp4) αφού δεν βάζει μόνο του.
cabocla Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παιδιά χίλια ευχαριστώ. TheELF έγινε πολύ καλή δουλειά, obrigado. Θέλω να ρωτήσω; Κάτι αντίστοιχο , αλλά πιο επαγγελματικό πρόγραμμα υπάρχει; Και ας πληρώσω δειν υπάρχει πρόβλημα. Παιδιά και παλι ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κάτι αντίστοιχο , αλλά πιο επαγγελματικό πρόγραμμα υπάρχει; Υπάρχουν, εξαρτάται τι θες να κάνεις.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οποιοδήποτε video edit έχει τέτοια δυνατότητα. adobe premiere premiere elements sony vegas pro pinnacle studio corel video studio ή το adobe after effects που δεν είναι vieo edit αλλά video effector και κάνει παπάδες που λένε. Είναι όμως δύσκολο στην εκμάθηση. Είναι και το lightworks που στην δωρεάν του έκδοση έχει πάρα πολλές λειτουργίες αλλά είναι περιορισμένο στις επιλογές αποθήκευσης,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα