Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηγα σε ενα χωριο της Λαμιας ( απεχει 40 χιλιομετρα απο αυτη ) και επαιζα LOL με 55 ping σταθερο. Στο πατρικο μου χωριο που απεχει 20 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη, εχω 60 ping, Στη λαρισα τα ιδια.

Εδω στην Αθηνα το χαμηλοτερο Ping ειναι 79 και αυτο 7 το πρωι. Τις αλλες ωρες απο 90 και πανω. Εχω cyta.

Το ιδιο και με τις ταχυτητες. Εχω την χαμηλοτερη ταχυτητα και απο τα τρια παραπανω μερη που ειπα. Μονο το upload ειναι το ιδιο..

Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο; Ενταξει εχουν μπουκωσει οι γραμμες εδω, αλλα ειναι ξεφτιλικι..

Δημοσ.

εχουν μπουκωσει οι γραμμες εδω, αλλα ειναι ξεφτιλικι..

Απάντησες...

Στη Χαλκιδική το Πάσχα χτυπάω 20άρια, το καλοκαίρι 7-8 και με διακοπές. Στην Αθήνα 6-7, χειμώνα καλοκαίρι. (Πριν λίγα χρόνια ήταν 9).

Δημοσ.

Αθήνα 15Mbps- ~90-100 ping, fastpath.
Καλαμάτα 7Mbps- ~70-80 ping, interleaved.  :blink: 
Η ταχύτητα (φαντάζομαι και οι αποκρίσεις) εξαρτάται από πολλά πράγματα, loads, αποστάσεις, καλωδιώσεις κλπ, δεν μπορείς να συγκρίνεις περιοχές - εδώ στην ίδια γειτονιά άλλος έχει αποσυνδέσεις άλλος όχι, μεγαλύτερα κλειδώματα κοκ.

Όπως και να έχει, πιστεύω ότι 100- ms είναι playable και συνηθίζεις στις καθυστερήσεις οπότε κλαιν μαιν!

Δημοσ.

56 fast path Αθήνα year around αλλά κατέβασμα είναι στα 6-7 ντάξει upload ούτε καν λόγος :P (24αρα γραμμή)

HOL.Ανάλογα τη γραμμή είναι...πχ το δίπλα σπίτι έχει αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Δλδ εγω που κατεβαζω με μεγιστο 1,7 πρεπει να ειμαι χαρουμενος;

Αν και καποιους μηνες εφτανα και τα 2,1..  MB/s

• Super Moderators
Δημοσ.

Πηγα σε ενα χωριο της Λαμιας ( απεχει 40 χιλιομετρα απο αυτη ) και επαιζα LOL με 55 ping σταθερο. Στο πατρικο μου χωριο που απεχει 20 χιλιομετρα απο θεσσαλονικη, εχω 60 ping, Στη λαρισα τα ιδια.

Εδω στην Αθηνα το χαμηλοτερο Ping ειναι 79 και αυτο 7 το πρωι. Τις αλλες ωρες απο 90 και πανω. Εχω cyta.

Το ιδιο και με τις ταχυτητες. Εχω την χαμηλοτερη ταχυτητα και απο τα τρια παραπανω μερη που ειπα. Μονο το upload ειναι το ιδιο..

Ειναι φυσιολογικο κατι τετοιο; Ενταξει εχουν μπουκωσει οι γραμμες εδω, αλλα ειναι ξεφτιλικι..

παντού ο ίδιος πάροχος? παντού το ίδιο "path"? οι συγκρίσεις έγιναν τις ίδιες ώρες?

για τις ταχύτητες κάτσε και διάβασε το topic που άνοιξε ο poulinos για να καταλάβεις πως δουλεύει η aDSL...

http://www.insomnia.gr/topic/424884-πώς-δουλεύει-το-adsl-από-το-σπίτι-μας-μέχρι-το-dslam-αναλυ/

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επισης εξαρτατε και απο ποσα Hop βγαινει για να παει στο εξωτερικο.μπορει πχ απο αθηνα να περναει παραπανω Hops απο οτι πχ απο θεσσαλονικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...