XVegetaRise Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Kαλησπερα παιδια, Θα ηθελα την βοηθεια σας Εχω ενα n64 στην συλλογη μου και εκατσα να παιξω κανα παιχνιδακι, αλλα μετα απο 10 λεπτα λειτουργιας εσβησε, και αυτο γινεται καθε φορα που παω να παιξω, τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μηπως εχει κανα fan μεσα που δεν λειτουργει οποτε ζεστενεται και κλεινει?
XVegetaRise Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν εχω ιδεα τι ειναι το fan, γενικα δεν ξερω πολλα...μπορειτε να μου δωσετε διευκρινισεις?? και καμια φωτογραφια??
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν εχω ιδεα τι ειναι το fan, γενικα δεν ξερω πολλα...μπορειτε να μου δωσετε διευκρινισεις?? και καμια φωτογραφια?? fan ειναι το ανεμιστηρακι.και λεω μηπως εχει χαλασει καποιο ανεμηστηρακι και για αυτο μετα απο λιγο κλεινει?επειδη σηκωνει θερμοκρασια?αλλα για να το δεις αυτο μαλλον θα πρεπει να το ανοιξεις.δεν ξερω κατι παραπανω απλα υποθεση κανω.
XVegetaRise Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Aαα οποτε θα την ανοιξω και θα κοιταξω.. Τι αλλο μπορει να ειναι?να ξερω τουλαχιστον να παω να προμηθευτω καποια εξαρτηματα-εργαλεια σε περιπτωση μελλοντικης επανεμφανισης του προβληματος
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 αν δεν ειναι απο υπερθερμανση τοτε δεν μπορω να σκεεφτω κατι αλλο.αλλα για να μου λες οτι παιζει 10 λεπτα κατι σε θερμοκρασια μου κανει.τωρα αν εχει fan και που εχει δεν ξερω.
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 fan δεν εχει μεσα απο οσο ειδα στο νετ τσαμπα κοπος μην το ανοιξεις κατι λενε στο νετ για την καρτουλα που φοραει τη μνηνμης οτι μπορει να τα κακαρωσε
XVegetaRise Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Oποτε το ανοιγω απο σημερα και βλεπω, και αναλογως πρατω
Tilemaxx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν υπήρχε fan σε αυτές τις κονσόλες. Μάλλον κάτι θα έχει καεί απο μέσα, κάποιος πυκνωτής ίσως. Αν το βρείς μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου.http://gbatemp.net/threads/n64-wont-turn-on-what-could-be-the-problem.318874/http://www.assemblergames.com/forums/archive/index.php/t-36130.html
XVegetaRise Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστω πολυ παιδια...θα το κοιταξω και θα σας ενημερωσω..!
poulinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 fan δεν εχει μεσα απο οσο ειδα στο νετ τσαμπα κοπος μην το ανοιξεις κατι λενε στο νετ για την καρτουλα που φοραει τη μνηνμης οτι μπορει να τα κακαρωσε ειδα και εγω λιγο στο ιντερνετ και πραγματι δεν ειδα κατι για fan.ειδα μονο καποιους που εβαλαν fan σαν exaust.modified n64. οποτε εγω σηκωνω τα χερια ψηλα.σε καθε περιπτωση ας το ανοιξει μηπως δει κατι να εχει σκασει(κανα πυκνωτη) η γενικοτερα κατι παραξενο.αλλιως κανα google ,search περα απο τα θεματα που εβαλες ο φιλος πιο πανω μηπως βρει κανεναν να εχει το ιδιο θεμα και δει τι εκανε εκεινος και το δοκιμασει. fan δεν εχει μεσα απο οσο ειδα στο νετ τσαμπα κοπος μην το ανοιξεις κατι λενε στο νετ για την καρτουλα που φοραει τη μνηνμης οτι μπορει να τα κακαρωσε παλι θα αναγκαστει να το ανοιξει .δεν το γλυτωνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα