Shadowjump Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 θα χτυπησω την nx300 που ειναι και σε προσφορα! θα παρω καμια καρτα μνημης 32gb-class10 και καμια θηκη και στο μελλον θα ψαξω και για φακο... σε ευχαριστώ aekoriginal21 να σαι καλα! και ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια π με βοηθησαν ! καλο Αύγουστο και καλες φωτογραφίες Τελικα τι εκανες; Εγω πηρα την NX300 πριν 3 μερες. Βεβαια οχι απο το e-shop γιατι το καφε ειναι απαισιο (για μενα). Μου φαινεται παρα πολυ καλη φωτογραφικη και αρκετα μαζεμενη για να την κουβαλας παντου. Αν σε προλαβα, παρε καρτουλα που να διαβαζει/γραφει πανω απο 25MB/s. Χθες μετρουσα την ταχυτητα του sd controller της μηχανης και διαβαζε/εγραφε στα 25MB/s. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Τελικα τι εκανες; Εγω πηρα την NX300 πριν 3 μερες. Βεβαια οχι απο το e-shop γιατι το καφε ειναι απαισιο (για μενα). Μου φαινεται παρα πολυ καλη φωτογραφικη και αρκετα μαζεμενη για να την κουβαλας παντου. Αν σε προλαβα, παρε καρτουλα που να διαβαζει/γραφει πανω απο 25MB/s. Χθες μετρουσα την ταχυτητα του sd controller της μηχανης και διαβαζε/εγραφε στα 25MB/s. Πως καταφερες και μετρησες τα mb/s του sd controller της μηχανης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 χμ μηπως βαζει το usb καλωδιο στο πισι και το μετραει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowjump Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 χμ μηπως βαζει το usb καλωδιο στο πισι και το μετραει ετσι? Ακριβως ετσι :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Ακριβως ετσι :Ρ Απλα δλδη συνδεσες την φωτ.μηχανη στο pc και τραβηξες τις φωτογραφιες που ειχε μεσα η sd? Το καλωδιο usb 2.0?Εαν ναι ουτως η αλλως θα maxαρε εκει γυρω τριγυρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα