discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 καλησπερα παιδια! εχω 2-3 μερες εναν ssd samsung evo 840 256gb. με cpu i3 4130, 8gb 2200mhz , mobo z97x-ud7 th τρεχω win7 x64. εχω κλεισει hibernation και page file. εχω απο το samsung magician επιλεξει performance optimization. εχω και το rapid mode ON. παρ ολα αυτα , νιωθω οτι ειναι αργος.ενταξει στο boot , bootαρει γρηγορα , αλλα τωρα που τον σκαναρα με kis2014-full scan. ειναι στο 22% με 40 λεπτα να θελει ακομα . και εχω φρεσκια εγκατασταση πανω στο pc.
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν το ξέρω αυτο το πρόγραμμα που λές αλλα μήπως ειναι η ιδέα σου οτι ειναι αργός ; Τα προγράμματα που κανουν benchmark μην τα λαμβάνεις και πολυ υπόψιν το θέμα ειναι πως συμπεριφέρεται γενικά ο δίσκος Φαντάζομαι το ahci ειναι ενεργοποιημένο ετσι ; 1
discoboyminimal Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 ναι ειναι. το προβλημα δεν βρηκα που ηταν.αλλα λυθηκε. εκανα disable - enable το rapid mode . εκανα και απο την αρχη το optimization της samsung και ολα κομπλε. ισως ειχε κολησει το προγραμμα και ενω ελεγε οτι ειχε γινει το optimization , δεν το εκανε.. ο υπολογιστης συμπεριφεροταν παραξενα παντως..χωρις να περνω στα σοβαρα τα bench. ηταν αργος για ssd, εξαλου εχω δουλεψει και με αρκετους vertex και intel 530 anyway τζαμπα topic ανοιξα μου φαινεται ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα