Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα προβλημα με την ταχυτητα του ιντερνετ οταν μπηκαμε στη forthnet η ταχυτητα του ιντερνετ πηγαινε μια χαρα απο 15 μεχρι 17 mbps και δεν επεφτε ποτε κατω απο 15 mbps εχει τωρα εδω και δυο μηνες που με το ζορι πιανει 9 mbps και δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχει πεσει τοσο πολυ η ταχυτητα μηπως πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις στο ρουτερ γιατι τελευταια ειχα πολλες αποσυνδεσεις

Δημοσ.

αν ειχες αποσυνδεσεις μηπως σου αλλαξαν Profile?τι ρουτερ εχεις και γραψε μας τα χαρακτηριστικα της γραμμης.

Δημοσ.

το ρουτερ μου ειναι το Technicolor TG582n τα χαρακτιριστικα της γραμμης μου ειναι 

DSL Connection  
bull__md.gif Link Information
        spacer.gif Uptime: 2 days, 1:17:34 spacer.gif DSL Type: ITU-T G.992.5 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 976 / 10.948 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 6,51 / 27,06 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,6 / 0,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 13,1 / 29,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 8,1 / 7,8 spacer.gif System Vendor ID (Local/Remote): TMMB / ---- spacer.gif Chipset Vendor ID (Local/Remote): BDCM / IFTN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): - spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 48 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 1.537 / 23.345 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 27 / 1.280 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 26 / 175.395

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...