zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Λοιπόν πήρα WD RED, κάνω μια μεταφορά (μέσω FW800) από τον εξωτερικό μου δίσκο στο drive bay (που βρίσκεται ο RED) και δίνει ταχύτητες 21.5 MB/s. Αυτό είναι καλό ή κακό νούμερο; Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει ταχύτητες δίσκων κλπ.; Θέλω να δω που βρίσκομαι!
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Λοιπόν πήρα WD RED, κάνω μια μεταφορά (μέσω FW800) από τον εξωτερικό μου δίσκο στο drive bay (που βρίσκεται ο RED) και δίνει ταχύτητες 21.5 MB/s. Αυτό είναι καλό ή κακό νούμερο; Επίσης υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μετράει ταχύτητες δίσκων κλπ.; Θέλω να δω που βρίσκομαι! Ο εξωτερικός, τι δίσκος και με τι σύνδεση είναι; Απ' τον εξωτερικό στον τοπικό τι ταχύτητα έχεις; Απ' το bay στον τοπικό; Μέτρα και πες. https://itunes.apple.com/us/app/blackmagic-disk-speed-test/id425264550?mt=12 1
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Ο εξωτερικός είναι ένα MyBookStudio 1TB με FW800. Δεν υπάρχει τοπικός στο παιχνίδι, από τον έναν εξωτερικό πάω στο bay με FW800 πάλι. Δεν μπορώ να μετρήσω τώρα γιατί γίνεται μια μεγάλη μεταφορά... σε κανά 4ωρο θα ενημερώσω!
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Τι εννοείς δεν υπάρχει τοπικός; Σε υπολογιστή ( τι υπολογιστή; ) δεν είναι συνδεδεμένοι; Τους έχεις σε daisy chain ή σε χωριστές θύρες; Μεταφέρεις πολλά μικρά ή λίγα μεγάλα αρχεία; Τα 21.5 MB/sec είναι λίγα για FW σε FW. Όταν κάνεις τις μετρήσεις βάλε και τον τοπικό στο παιχνίδι, θα βοηθήσει στα συμπεράσματα.
zoranb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Σε έναν mid2010 iMac corei7 και ναι είναι σε daisy chain. Τώρα μεταφέρω 650GB, από το μεσημέρι και έχει ακόμα περίπου 200GB. Για την ακρίβεια δεν είναι απλή μεταφορά, φτιάχνω και μεταφέρω παράλληλα με το SuperDuper! ένα νέο αρχείο του Timemachine backup μου σε νέο δίσκο (τον RED που λέγαμε)
CheOnWeb Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Οκ, τότε είναι μάλλον λογικό. Όταν τελειώσεις κάνε και το speed test και βλέπουμε. Κανονικά θα πρέπει να ξεπερνάς τα 60MB/sec.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα