Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά υπάρχει κάτι τέτοιο?
Έχω ένα μηχάνημα που φορτίζει μόνο από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου.
Καπως έτσι (το άλλο είναι μηχάνημα δεν καταλήγει κάπου αλλού) Ο φορτιστής (αναπτήρας) καταλήγει κατευθείαν στο μηχάνημα. Απλά postάρω την φωτό να καταλάβετε τι εννοώ στο κομμάτι του "αναπτήρα"
medium_12645506-orig.jpg

Καταλάβατε τι εννοώ. Θέλω όμως να βρω τρόπο να μην χρειάζεται να το φορτίζω μόνο μέσο αυτοκινήτου. Υπάρχει κάτι??? Κάτι σαν μπρίζα που να έχει πάνω της αντάπτορα για αναπτήρα..

Αν ναι, πείτε μου κανένα μαγαζί που μπορώ να βρω, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από wazzaa
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή δεν είσαι σαφής, το μηχάνημα είναι συνδεμένο απευθείας και μόνιμα με τον μετασχηματιστή(το ματζαφλάρι που κουμπώνει στον αναπτήρα) ; Ναι ή οχι;

Αν όχι δες και πες μας τα χαρακτηριστικά εξόδου του μετασχηματιστή και επισης βγάλε και ανεβασε 2-3 φωτογραφίες από το βύσμα που κουμπώνει στο μηχανημα

EDIT: Αν η απάντηση ειναι ΝΑΙ τοτε χρειάζεσαι κάτι σαν το παρακάτω ΑΛΛΑ πρέπει να ξέρεις την απαιτούμενη τάση εξόδου και το ζητούμενο ρεύμα από τη συσκευή (που θες να φορτίσεις). Αυτά τα γράφει πάνω στο μετασχηματιστή.

http://www.geta.gr/eshop/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=3197&category_id=320&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

Επεξ/σία από arc
  • Like 1
Δημοσ.

Πολύ σωστός και ωραίος. Αυτό που έβαλες στην φωτογραφία ήθελα.

Θα το κοιτάξω και θα πάρω αυτό που χρειάζεται και ταιριάζει. Τέλεια. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...