roze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εκτιμώ το z10 και δεν έχω σκοπό να το αλλάξω. Ωραίο λειτουργικο, κορυφαία gestures και το integrating feeling που προσφέρει το hub ειναι απο τα καλύτερα. Επίσης πλέον το BBW προσφέρει ολα τα 'must' apps και καλυπτει τις περισσοτερες ανάγκες. Το μεγάλο πρόβλημα της ΒΒ ειναι η ελάχιστη υποστήριξη των developers, αλλα και απο μεριά της το momentics ειναι 5 χρονια πίσω σε σχέση με το xcode. Η ΒΒ κάνει αγώνα δρόμου, δεν θα ειναι εύκολος και δεν ξέρω για ποσο ακόμα θα αντέξει.
georgepppo Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 λοιπον επειδή βλέπω ότι πολλοί βολεύονται με τα φυσικά πληκτρολόγια είπα να αναφέρω πως υπάρχουν ΕΝΑ ΣΩΡΟ κινητά με android που έχουν πληκτρολόγιο,τα bb ήταν προχωρημένα σε σχέση με τα sony ericsson και τα nokia ,πλέον όχι δεν έχουν κάτι να προσφέρουν απο τα υπόλοιπα και αν γίνεται καλό είναι να θέτουμε επιχειρήματα και όχι αερολογίες ότι είναι καλύτερο κάτι γιατί το ότι έχει πληκτρολόγιο δεν το καθιστά ανώτερο απο άλλα. και επισης σούπερ επαγγελματίες σας έχω και άλλη λύση!! netbooks,tablets!!! και μάλιστα τα tablet ξεκινάνε απο 50 ευρώ !!!
sexotik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Θα τοποθετηθώ ξανά στο θέμα τονίζοντας ότι με τόσες συσκευές blackberry που έχω αλλάξει (μέχρι και η εταιρεία μου κλείδωσε το account του world μου λόγω πολλών συσχετισμων ID τηλεφώνων, με αυτόν) η εμπειρία μου είναι κάθε άλλο παρά θετική. Επαγγελματιας δεν ειμαι ουτε διευθυντης σε πολυεθνική αλλα την δουλεια μου την κανω και τα παιχνιδακια μου τα εχω. Και επειδη εχω περασει και απο απειρες lumia και android συσκευες, εχω να πω πως δεν υπαρχει καμμια σύγκριση στα πληκτρολογια και στην ταχύτητα γραφής. Οσο για τα mail κλπ με όλα κανεις τη δουλεια σου... απλα στα blackberry, υπαρχει κατι που σε μαγνητιζει και οσο θα υπάρχει η εταιρεία, πάντα θα επιστρέφω. 1
songless_bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν εχω χρησιμοποιησει BB φυσικο πληκτρολογιο. Αλλα στο nokia Ν900 εγραφα πιο γρηγορα απο το Ζ10 κι η bb εχει και το καλυτερο εικονικο πληκτρολογιο. Ο συνδιασμος φυσικου qwerty και touch ειναι ο πιο παραγωγικος τροπος να χρησιμοποιησεις μια συσκευη αν γραφεις πολυ. Στο N900 ειχε απειρες συντομευσεις για να χειριζεσαι το λειτουργικο, εφαρμογες multitasking που σπανια ακουμπουσες την οθονη. Φανταζομαι οτι στα ιδια επιπεδα ευχρηστιας θα ειναι και το νεο qwerty στο passport. Το passport ξεφευγει σε διαστασεις για τα γουστα μου και προτιμω τα πληκτρολογια να ειναι με slide μηχανισμο κατω απο την οθονη.Οσο για το λειτουργικο. Δυο αυτη τη στιγμη ειναι τα buttonless λειτουργικα , το BBOS10 και το sailfish. Μην τα συγκρινουμε με τα αλλα (ios, wp, android). Δεν λειτουργεις το ιδιο ενα gesture UI με ενα που εχει back και home πληκτρο. Επισης κανενα δεν εχει HUB οπως το υλοποιει η BB, οποτε ο,τι και να λεμε... Καποιος προσπαθουσε να με πεισει οτι διαβαζει πιο γρηγορα ειδοποιησεις ,mail, ΙΜ ανοιγοντας μια μια τις αναλογες εφαρμογες σε αλλο λειτουργικο , παρα το HUB...Στερνη μου γνωση... Αυτό που λετε μερικοι ότι στα φυσικα πληκτρα γραφετε ταχυτερα, ή ειστε πολύ αργοι ή δεν εχετε κανεναν γνωστο - φιλο που να είναι μαστορας στο γραψιμο σε οθονη αφης.... Εχω το swype keyboard και ακομη και χωρις το εν λογω feature να γραψω, παω σφαιρα....επισης μην ξεχασω την εκπληκτικη αυτοματη διορθωση και την φοβερη φωνητικη πληκτρολογηση....αντε γεια..... Μαλλον δεν εχεις γραψει με φυσικο πληκτρολογιο qwerty ποτε σε κινητο. Μια χαρα λειτουργει ταυτοχρονα και autocorrect και η φωνητικη πληκτρολογιση εχει δρομο ακομη και ειμαι σιγουρος οτι δεν την χρησιμοποιεις. Ειδικα οταν θες να στειλεις κατι εμπιστευτικο δεν νομιζω να θες να σε ακουν οι γύρω, εκτος και αν κλείνεσαι σε κανενα υπογειο για να στειλεις mail... Και καποιος μιλησε οτι οι επαγγελματιες στρεφονται σε ios. Δεν ξερω αν γινεται με καποιο μαγικο τροπο που δεν εχω βρει ακομη, αλλα θα μπορουσε να μου πει καποιος στο ios πως στελνω πολλα αρχεια σε ενα mail; Πχ θελω να στειλω ενα word, 2 excel και ενα αρχειο apk στο ιδιο mail.
Ασυρματο_Συρμα Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Στο Lumia μου έχω Office, διαβαζω τα emails μου από το wide tile, και απαντάω με το WordFlow πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούν να γράψουν οι περισσότεροι είτε σε touch είτε σε φυσικό πληκτρολόγιο. Δεν βλέπω να υστερεί πουθενά για έναν business μαν.
songless_bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Στο Lumia μου έχω Office, διαβαζω τα emails μου από το wide tile, και απαντάω με το WordFlow πολύ πιο γρήγορα από ότι μπορούν να γράψουν οι περισσότεροι είτε σε touch είτε σε φυσικό πληκτρολόγιο. Δεν βλέπω να υστερεί πουθενά για έναν business μαν. Θα ηθελα να δω πως λειτουργει κατι τετοιο. Εχεις πολλα mail accounts ταυτοχρονα στη συσκευη; Παντως με τρια διαφορετικα mail το hub με εχει σωσει.
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν εχω χρησιμοποιησει BB φυσικο πληκτρολογιο. Αλλα στο nokia Ν900 εγραφα πιο γρηγορα απο το Ζ10 κι η bb εχει και το καλυτερο εικονικο πληκτρολογιο. Ο συνδιασμος φυσικου qwerty και touch ειναι ο πιο παραγωγικος τροπος να χρησιμοποιησεις μια συσκευη αν γραφεις πολυ. Στο N900 ειχε απειρες συντομευσεις για να χειριζεσαι το λειτουργικο, εφαρμογες multitasking που σπανια ακουμπουσες την οθονη. Φανταζομαι οτι στα ιδια επιπεδα ευχρηστιας θα ειναι και το νεο qwerty στο passport. Το passport ξεφευγει σε διαστασεις για τα γουστα μου και προτιμω τα πληκτρολογια να ειναι με slide μηχανισμο κατω απο την οθονη. Οσο για το λειτουργικο. Δυο αυτη τη στιγμη ειναι τα buttonless λειτουργικα , το BBOS10 και το sailfish. Μην τα συγκρινουμε με τα αλλα (ios, wp, android). Δεν λειτουργεις το ιδιο ενα gesture UI με ενα που εχει back και home πληκτρο. Επισης κανενα δεν εχει HUB οπως το υλοποιει η BB, οποτε ο,τι και να λεμε... Καποιος προσπαθουσε να με πεισει οτι διαβαζει πιο γρηγορα ειδοποιησεις ,mail, ΙΜ ανοιγοντας μια μια τις αναλογες εφαρμογες σε αλλο λειτουργικο , παρα το HUB... Στερνη μου γνωση... Μαλλον δεν εχεις γραψει με φυσικο πληκτρολογιο qwerty ποτε σε κινητο. Μια χαρα λειτουργει ταυτοχρονα και autocorrect και η φωνητικη πληκτρολογιση εχει δρομο ακομη και ειμαι σιγουρος οτι δεν την χρησιμοποιεις. Ειδικα οταν θες να στειλεις κατι εμπιστευτικο δεν νομιζω να θες να σε ακουν οι γύρω, εκτος και αν κλείνεσαι σε κανενα υπογειο για να στειλεις mail... Και καποιος μιλησε οτι οι επαγγελματιες στρεφονται σε ios. Δεν ξερω αν γινεται με καποιο μαγικο τροπο που δεν εχω βρει ακομη, αλλα θα μπορουσε να μου πει καποιος στο ios πως στελνω πολλα αρχεια σε ενα mail; Πχ θελω να στειλω ενα word, 2 excel και ενα αρχειο apk στο ιδιο mail. Άστο αγαπητέ είμαι παλιός....είχα Μέχρι και το htc tytn το πρώτο....ξέρω πολύ καλά λοιπόν....
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν εχω χρησιμοποιησει BB φυσικο πληκτρολογιο. Αλλα στο nokia Ν900 εγραφα πιο γρηγορα απο το Ζ10 κι η bb εχει και το καλυτερο εικονικο πληκτρολογιο. Ο συνδιασμος φυσικου qwerty και touch ειναι ο πιο παραγωγικος τροπος να χρησιμοποιησεις μια συσκευη αν γραφεις πολυ. Στο N900 ειχε απειρες συντομευσεις για να χειριζεσαι το λειτουργικο, εφαρμογες multitasking που σπανια ακουμπουσες την οθονη. Φανταζομαι οτι στα ιδια επιπεδα ευχρηστιας θα ειναι και το νεο qwerty στο passport. Το passport ξεφευγει σε διαστασεις για τα γουστα μου και προτιμω τα πληκτρολογια να ειναι με slide μηχανισμο κατω απο την οθονη. Οσο για το λειτουργικο. Δυο αυτη τη στιγμη ειναι τα buttonless λειτουργικα , το BBOS10 και το sailfish. Μην τα συγκρινουμε με τα αλλα (ios, wp, android). Δεν λειτουργεις το ιδιο ενα gesture UI με ενα που εχει back και home πληκτρο. Επισης κανενα δεν εχει HUB οπως το υλοποιει η BB, οποτε ο,τι και να λεμε... Καποιος προσπαθουσε να με πεισει οτι διαβαζει πιο γρηγορα ειδοποιησεις ,mail, ΙΜ ανοιγοντας μια μια τις αναλογες εφαρμογες σε αλλο λειτουργικο , παρα το HUB... Στερνη μου γνωση... Μαλλον δεν εχεις γραψει με φυσικο πληκτρολογιο qwerty ποτε σε κινητο. Μια χαρα λειτουργει ταυτοχρονα και autocorrect και η φωνητικη πληκτρολογιση εχει δρομο ακομη και ειμαι σιγουρος οτι δεν την χρησιμοποιεις. Ειδικα οταν θες να στειλεις κατι εμπιστευτικο δεν νομιζω να θες να σε ακουν οι γύρω, εκτος και αν κλείνεσαι σε κανενα υπογειο για να στειλεις mail... Και καποιος μιλησε οτι οι επαγγελματιες στρεφονται σε ios. Δεν ξερω αν γινεται με καποιο μαγικο τροπο που δεν εχω βρει ακομη, αλλα θα μπορουσε να μου πει καποιος στο ios πως στελνω πολλα αρχεια σε ενα mail; Πχ θελω να στειλω ενα word, 2 excel και ενα αρχειο apk στο ιδιο mail. Άστο αγαπητέ είμαι παλιός....είχα Μέχρι και το htc tytn το πρώτο.... καθώς και το qtek 9000....ξέρω πολύ καλά λοιπόν....
songless_bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Άστο αγαπητέ είμαι παλιός....είχα Μέχρι και το htc tytn το πρώτο....ξέρω πολύ καλά λοιπόν.... Δεν εχω διαβασει/ακουσει καμια μνεια για το πληκτρολογιο του HTC και καθε αλλη συσκευης περα απο το Ν900, των BB και του nokia E90. Οποτε θα εχεις χρησιμοποιησει "κακες" υλοποιησεις. Μπορει να φταιει και το λειτουργικο των συσκευων σου.
sexotik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Θα ηθελα να δω πως λειτουργει κατι τετοιο. Εχεις πολλα mail accounts ταυτοχρονα στη συσκευη; Παντως με τρια διαφορετικα mail το hub με εχει σωσει. Ρε παιδιά, μην παίζουμε τώρα για απειροελάχιστα των δευτερολέπτων στην ταχύτητα ανάγνωσης των mail κλπ... Δηλαδή ΠΟΣΟ χρόνο θέλει ένα tap παραπάνω;; και πόσο θα κουράσει τον αντίχειρά σας;;
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Άστο αγαπητέ είμαι παλιός....είχα Μέχρι και το htc tytn το πρώτο....ξέρω πολύ καλά λοιπόν.... Δεν εχω διαβασει/ακουσει καμια μνεια για το πληκτρολογιο του HTC και καθε αλλη συσκευης περα απο το Ν900, των BB και του nokia E90. Οποτε θα εχεις χρησιμοποιησει "κακες" υλοποιησεις. Μπορει να φταιει και το λειτουργικο των συσκευων σου.Για να μην το τραβάμε και από τα μαλλιά, με note2 και swype keyboard πάω σφαίρα Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....αν όπως υποστηρίζεις τα real keys είναι καλύτερα Δεν βλέπω να βγαίνουν συσκευές πολλές.....
songless_bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά, μην παίζουμε τώρα για απειροελάχιστα των δευτερολέπτων στην ταχύτητα ανάγνωσης των mail κλπ... Δηλαδή ΠΟΣΟ χρόνο θέλει ένα tap παραπάνω;; και πόσο θα κουράσει τον αντίχειρά σας;; Οταν ολα τα αλλα λειτουργικα απαιτουν διαφορετικα εικονιδια , tiles, εφαρμογες για να κανεις ο,τι κανεις σε ενα παραθυρο στο BB ομορφα και συμμαζεμενα, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Για να μην το τραβάμε και από τα μαλλιά, με note2 και swype keyboard πάω σφαίρα Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....αν όπως υποστηρίζεις τα real keys είναι καλύτερα Δεν βλέπω να βγαίνουν συσκευές πολλές..... Ενα μονο θα σου πω. Η ακριβεια των εικονικων πληκτρολογιων απαιτει συνεχη οπτικη επαφη με το που παταει το δακτυλο και το ειδικευμενο software ελαχιστοποιει το σφαλμα του να πατησες λιγο πιο αριστερα λιγο πιο δεξια. Στα φυσικα πληκτρολογια δεν χρειαζεται να αποσπας την προσοχη σου απο το κειμενο γιατι μπορεις να γραψεις με τυφλο συστημα. Αυτο δεν μπορεις να το κανεις με κανενα εικονικο και επιδρα στην ταχυτητα ο,τι και να λες. 1
sexotik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οταν ολα τα αλλα λειτουργικα απαιτουν διαφορετικα εικονιδια , tiles, εφαρμογες για να κανεις ο,τι κανεις σε ενα παραθυρο στο BB ομορφα και συμμαζεμενα, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Ενα μονο θα σου πω. Η ακριβεια των εικονικων πληκτρολογιων απαιτει συνεχη οπτικη επαφη με το που παταει το δακτυλο και το ειδικευμενο software ελαχιστοποιει το σφαλμα του να πατησες λιγο πιο αριστερα λιγο πιο δεξια. Στα φυσικα πληκτρολογια δεν χρειαζεται να αποσπας την προσοχη σου απο το κειμενο γιατι μπορεις να γραψεις με τυφλο συστημα. Αυτο δεν μπορεις να το κανεις με κανενα εικονικο και επιδρα στην ταχυτητα ο,τι και να λες. Βρε συ μαζί σου, αλλά και πάλι μιλάς για χρονικές διαφορές των 2;3; 4 δευτερολέπτων;!; Δεν χάθηκε και ο κόσμος..
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ρε παιδιά, μην παίζουμε τώρα για απειροελάχιστα των δευτερολέπτων στην ταχύτητα ανάγνωσης των mail κλπ... Δηλαδή ΠΟΣΟ χρόνο θέλει ένα tap παραπάνω;; και πόσο θα κουράσει τον αντίχειρά σας;; Οταν ολα τα αλλα λειτουργικα απαιτουν διαφορετικα εικονιδια , tiles, εφαρμογες για να κανεις ο,τι κανεις σε ενα παραθυρο στο BB ομορφα και συμμαζεμενα, ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες. Για να μην το τραβάμε και από τα μαλλιά, με note2 και swype keyboard πάω σφαίρα Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος....αν όπως υποστηρίζεις τα real keys είναι καλύτερα Δεν βλέπω να βγαίνουν συσκευές πολλές..... Ενα μονο θα σου πω. Η ακριβεια των εικονικων πληκτρολογιων απαιτει συνεχη οπτικη επαφη με το που παταει το δακτυλο και το ειδικευμενο software ελαχιστοποιει το σφαλμα του να πατησες λιγο πιο αριστερα λιγο πιο δεξια. Στα φυσικα πληκτρολογια δεν χρειαζεται να αποσπας την προσοχη σου απο το κειμενο γιατι μπορεις να γραψεις με τυφλο συστημα. Αυτο δεν μπορεις να το κανεις με κανενα εικονικο και επιδρα στην ταχυτητα ο,τι και να λες.Τυφλό σύστημα σε τόσο μικρά πληκτρολόγια....μάλιστα.....ΟκΑπό την άλλη σε ρωτάω και πάλι αφαντα τα smartphones με φυσικό πληκτρολόγιο...Τεσπα Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, ξεκάθαρα είσαι νοσταλγός των παλιών συσκευών....
songless_bird Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Τυφλό σύστημα σε τόσο μικρά πληκτρολόγια....μάλιστα.....ΟκΑπό την άλλη σε ρωτάω και πάλι αφαντα τα smartphones με φυσικό πληκτρολόγιο...Τεσπα Δεν έχει νόημα να το συνεχίσουμε, ξεκάθαρα είσαι νοσταλγός των παλιών συσκευών.... Εκανα τυφλο συστημα με τα παλια αλφαριθμητικα πληκτρολογια γραφοντας με τον εναν αντιχειρα μονο, λες να ειναι δυσκολο σε συγχρονα qwerty με autocorrection ; Μια συσκευη με φυσικο qwerty μπορει να θυμιζει αλλα δεν ειναι παλια, οπως το passport. Η μοδα για μεγαλυτερες οθονες και λεπτοτερα κινητα εβγαλε απο τη μεση τα φυσικα πληκτρολογια και ανοιξε μια νεα αγορα εικονικων που προσπαθουν να φτασουν τα φυσικα. Ειναι αναλογα πως συμβιβαζεσαι, μεγαλυτερη οθονη/χειροτερο πληκτρολογιο ή μικροτερη οθονη/καλυτερο πληκτρολογιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα