hakunamatata Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 καλα, τωρα συζηταμε αν βολευουν τα μικροσκοπικα φυσικα κουμπακια σε σχεση με ενα πληκτρολογιο που το βολευεις οπως θες, οριζοντια καθετα πανω κατω και σε μια 5,5-6 οθονη αν μιλαμε για ''επαγγελματικη'' χρηση? 1
dekaneas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν ξερω αν εχουν κάποιοι ενημερωθεί αλλα πλέον οι επαγγελματίες σκίζονται για το IPhone και οχι το νέο ΒΒ Sent from my iPad using Insomnia
hakunamatata Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αλλος απο κει....δουλεια στις 4 ιντσες χαχαχαχ σορρυ φιλε, οι επαγγελματιες αν θελουν να μπορουν να κανουν στοιχειωδη δουλεια, εχουν φαμπλετ...οι wannabe γιαπηδες κανουν δουλεια με iphone... 2
Radiatedsoul Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 "το πληκτρολογιο λειτουργει ως track pad" Τι θελουν να πουν με αυτο; Αφου η οθονη ειναι αφης.. Εμπρος προς τα πισω 1
The_Colonel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 1) Πως ειναι μη-επαγγλελματικο οτι σε touch οθονη σκρολαρεις με το δαχτυλο; 2) Πως ειναι πιο επαγγελματικο το φυσικο πληκτρολογιο, οταν εχουμε γινει μαστορες πλεον στο touch; Ασε που εκει εχεις και 1000 επιλογες να γραφεις με οποιο σε βολευει. Το ποστ το γραφω φιλικα, απλα απορω πως θεωρειται αυτο το OS και αυτο το τηλεφωνο 'επαγγελματικα', καποιος που εχει προτιμησει Blackberry, ας μας πει. Οι απαντήσεις μου στις ερωτήσεις σου υπαρχουν ήδη στο ποστ που έγραψα πριν οπότε τι δεν καταλαβαίνεις; δεν καταλαβαίνω γιατι είσαι τόσο αρνητικός φυσικά και ειναι για σοβαρή χρήση! Δεν ξέρω πόσες φορές έτυχε να κάνεις δουλεία στο κινητό (και αν δεν έχεις κάνει ή δεν ξέρεις πως θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο ένα κινητό για δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν ειναι χρήσιμο) μόνο που δεν χρειάζεται να βάλεις το χέρι σου πάνω στην οθόνη για να σκλοράρεις πχ μια λίστα μες στην οποία ψάχνεις κάτι φτάνει και περισσεύει. έπειτα να πληκτρόλογείς σε κανονικό πληκτρολόγιο και όχι μέσα απο μια οθόνη (που τρώει και παραπάνω χώρο στην οθόνη με αυτόν που θα περίσσευε απο το passport αν αντι για πληκτρολόγιο είχε μόνο οθόνη - γιατι ειναι και το bezel αυτό θα το είχε έτσι και αλλιώς και άρα θα συμπιεζόταν κιάλλο το εικονικό qwerty) άσε που είναι πιο άνετο και ευχάριστο να έχεις το feedback ενός φυσικού πλήκτρου... Μπορείς να γράψεις μια ολόκληρη αναφορά ή μεγάλο mail άνετα έτσι... "το πληκτρολογιο λειτουργει ως track pad" Τι θελουν να πουν με αυτο; Αφου η οθονη ειναι αφης.. Εμπρος προς τα πισω για να κάνεις scroll down οταν διαβάζεις κάτι ας πούμε χωρίς να διακόπτεται η προσοχή σου η να οταν είσαι σε zoom σε μια σελίδα να μπορείς να βλέπεις άνετα το περιεχόμενο της χωρίς να σου κρύβει τίποτα το δάχτυλο καλα, τωρα συζηταμε αν βολευουν τα μικροσκοπικα φυσικα κουμπακια σε σχεση με ενα πληκτρολογιο που το βολευεις οπως θες, οριζοντια καθετα πανω κατω και σε μια 5,5-6 οθονη αν μιλαμε για ''επαγγελματικη'' χρηση? είναι βολικότερα (δεν συγκρίνουμε αν υπάρχει διαφορά με touch για να στείλεις 2,3 γραμμές sms) πως να το κάνουμε εδώ αναπτύσουν οθόνες που θα μπορούν να γίνονται ανάγλυφες (και σηκώθηκε στο Insomnia) μονο και μόνο για μπορούν να αναπαράγουν την αίσθηση φυσικών πλήκτρων. αλλά και σε μη επαγγελματική χρήση... chat στο facebook άνετα ανοιγεις κουβέντα (όχι οτι δεν το κάνεις με touch αλλά ειναι όντως πιο άνετα πως να το κάνουμε τώρα... ) 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Γιατί δεν βάζει Android ή Windows στα κινητά της η BlackBerry?
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πάντως ποιότητα. Όσοι μήνες και να περάσουν τα ίδια διαβάζεις. 1. Υπάρχει ακόμα αυτή η εταιρεία; Ναι teen ακόμα υπάρχει η εταιρεία και τώρα τελευταία έχει και κέρδη. 2. Γιατί δεν βάζει Droid/Windows; Γιατί θα ήταν μία ακόμα πατάτα σαν όλες τις άλλες εκεί έξω. Plus να αφήσει το ΒΒ10 για να βάλει κάτι από τα δύο; LoL.. 3. Ο άλλος μιλάει για Market Share στην Αμερική. *Κλαπ κλαπ* 4. Ο άλλος λέει Master στο touch και ότι το QWERTY / φυσικό πληκτρολόγιο δεν είναι faster. Sorry που θα σου χαλάσω το dream αλλά γράφεις πολύ πιο γρήγορα σε φυσικό keyboard από ότι σε touch. (ναι με αυτά τα "μικροσκοπικά" κουμπάκια) Αυτό από μόνο του το κάνει πιο "επαγγελματικό". Δεν κάνεις 5 μέρες να απαντήσεις σε ένα email. Τα λέμε σε κανά 2μηνο πάλι. 1
sexotik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να πω και γω την γνώμη μου ως κάτοχος Ζ30 και έχοντας αλλάξει περίπου 30-35 συσκευές blackberry μέχρι στιγμής. (Όλες βρίσκονται στις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες). Αρχικά δεν πρέπει να αμφισβητήσει κανείς το πόσο τούβλο, είναι το καινόυριο passport και αναρωτιέμαι πως μερικοί έχετε να κάνετε θετικά σχόλια γιαυτό το πράγμα..ειλικρινά πιο τραγικά άσχημη και άπατη σαν το Vu συσκευή δεν έχω ξαναδεί. Μήπως σας γοήτευσαν τα 3gb στη Ram;; Ας είμαστε πλέον ρεαλιστές. Ο ´´επαγγελματισμός´´ των berry δεν υφίσταται καν πια. Δεν ξέρω αν υφίστατο εξαρχής βέβαια.. Όποιος έχει λειτουργήσει καιρό ένα 9900 ή ενα Q10 και δεν έχει στραβωθεί με το χαώδες σκρολλάρισμα που χρειάζεται μεγεθυντικό φακό σε αυτές τις οθονούλες δεν θα καταλάβει τι εννοώ. Το δάχτυλο δεν μπορεί να κάνει ούτε μια σωστή επιλογή, όταν περιορίζεται σε τοσα pixel.. Για το qwerty κανένας λόγος... Μεγαλύτερο ψέμα ότι γράφεις γρηγορότερα απο touch δεν υπάρχει.. Το λειτουργικό στέκεται δε απίθανα. Ίσως είναι και ο μόνος λόγος, μαζί με την ιδιαίτερη εμφάνιση που κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ξεχωριστοί, όταν το μόνο θέαμα που βλέπεις στις καφετέριες και στο μετρό είναι τα iphones και τα galaxy.. To 95% γιαυτό ακριβώς το λόγο θα πάρει ένα blackberry πλέον, μαζί τους και εγώ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. 2
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Να πω και γω την γνώμη μου ως κάτοχος Ζ30 και έχοντας αλλάξει περίπου 30-35 συσκευές blackberry μέχρι στιγμής. (Όλες βρίσκονται στις αξιολογήσεις μου στις αγγελίες). Αρχικά δεν πρέπει να αμφισβητήσει κανείς το πόσο τούβλο, είναι το καινόυριο passport και αναρωτιέμαι πως μερικοί έχετε να κάνετε θετικά σχόλια γιαυτό το πράγμα..ειλικρινά πιο τραγικά άσχημη και άπατη σαν το Vu συσκευή δεν έχω ξαναδεί. Μήπως σας γοήτευσαν τα 3gb στη Ram;; Ας είμαστε πλέον ρεαλιστές. Ο ´´επαγγελματισμός´´ των berry δεν υφίσταται καν πια. Δεν ξέρω αν υφίστατο εξαρχής βέβαια.. Όποιος έχει λειτουργήσει καιρό ένα 9900 ή ενα Q10 και δεν έχει στραβωθεί με το χαώδες σκρολλάρισμα που χρειάζεται μεγεθυντικό φακό σε αυτές τις οθονούλες δεν θα καταλάβει τι εννοώ. Το δάχτυλο δεν μπορεί να κάνει ούτε μια σωστή επιλογή, όταν περιορίζεται σε τοσα pixel.. Για το qwerty κανένας λόγος... Μεγαλύτερο ψέμα ότι γράφεις γρηγορότερα απο touch δεν υπάρχει.. Το λειτουργικό στέκεται δε απίθανα. Ίσως είναι και ο μόνος λόγος, μαζί με την ιδιαίτερη εμφάνιση που κάνει τους χρήστες να αισθάνονται ξεχωριστοί, όταν το μόνο θέαμα που βλέπεις στις καφετέριες και στο μετρό είναι τα iphones και τα galaxy.. To 95% γιαυτό ακριβώς το λόγο θα πάρει ένα blackberry πλέον, μαζί τους και εγώ. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Εγώ πάντως γράφω πιο γρήγορα στο 9800 & 9900 από ότι στο Ζ10 & Ζ30. Επίσης εκεί γράφω πιο γρήγορα και από χρήστες iPhone/Galaxy & Note (με αυτά το είχα προσέξει). Μπορεί να παίζουν ρόλο τα χέρια/δάκτυλα, τι να πω.
sexotik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Εγώ πάντως γράφω πιο γρήγορα στο 9800 & 9900 από ότι στο Ζ10 & Ζ30. Επίσης εκεί γράφω πιο γρήγορα και από χρήστες iPhone/Galaxy & Note (με αυτά το είχα προσέξει). Μπορεί να παίζουν ρόλο τα χέρια/δάκτυλα, τι να πω. Σίγουρα τα δάχτυλα μου δεν με βοηθάνε στη γραφή, αλλα και πάλι έχω αμφιβολίες καλά όσον αφορά τα υπόλοιπα δεν υπάρχει σύγκριση και συμφωνώ απόλυτα!
invisiblesurfer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Οσοι αντιτιθενται στα ΒΒ απλως δεν εχουν βασισει ποτε τη δουλεια τους σε φορητη συσκευη τηλεφωνου. Ειναι σα να προσπαθει κανεις να εξηγησει σε τυφλο πως ειναι το κοκκινο χρωμα. 2
kostasfalcon Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτό που λετε μερικοι ότι στα φυσικα πληκτρα γραφετε ταχυτερα, ή ειστε πολύ αργοι ή δεν εχετε κανεναν γνωστο - φιλο που να είναι μαστορας στο γραψιμο σε οθονη αφης.... Εχω το swype keyboard και ακομη και χωρις το εν λογω feature να γραψω, παω σφαιρα....επισης μην ξεχασω την εκπληκτικη αυτοματη διορθωση και την φοβερη φωνητικη πληκτρολογηση....αντε γεια.....
Grey Warden Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 O άλλος χαλάστηκε που έφερα ως παράδειγμα την αγορά που έχει έδρα η Blackberry. Αν έβαζα τον υπόλοιπο κόσμο με το ακόμα μικρότερο ποσοστό της Blackberry θα ήταν ευχαριστημένος.
StigmaX Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πάντως εγώ με νέξους 4 μια χαρά απαντάω και στα εμαιλ, και τα Excel από τη δουλειά μια χαρά τα βλέπω. Το για επαγγελματίες μόνο της BlackBerry έχει σβήσει πολλά χρόνια τώρα, όπως και το μερίδιο αγοράς της. 1
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 αυτα τα BB τα βλέπαμε σε ταινίες αμερικάνικες απο D.V.D rip... Έβλεπες το αφεντικό του πρωταγωνιστή που ειχε εταιρία να το χρησιμοποιεί, τώρα τελείωσαν αυτά με την έλευση του iphone και στις ταινιες μονο ο Ομπαμα το χρησιμοποιει το ΒΒ εχει ομως και ενα ipod στο κουστουμι του!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα