Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Έχω το εξής ερώτημα. Θέλω να βάλω σε έναν υπολογιστή ένα HDD Tray για να μπορώ να αλλάζω εύκολα σκληρό δίσκο. Αυτό δεν θα γίνεται τόσο συχνά (μία φορά το μήνα ίσως). Έχω ήδη ένα το οποίο χρησιμοποιώ, αλλά είναι συνήθως άδειο και το χρησιμοποιώ μόνο όταν χρειάζεται να τρέξω κάποια διαγνωστικά ή κάτι άλλο, οπότε δεν του κάνω βαριά χρήση. Το ερώτημα μου είναι το εξής. HDD Tray όπως τα παρακάτω

http://www.e-shop.gr/raidsonic-ib-128sk-b-icy-box-sata-35-hdd-mobile-rack-black-p-PER.801935

http://www.e-shop.gr/raidsonic-icy-box-ib-129ssk-b-mobile-rack-525-for-35-25-sas-sata-hdd-ssd-black-p-PER.800152

είναι κατάλληλα για συνεχή χρήση; Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Επίσης παρατηρώ ότι υπάρχουν μερικά με ανεμιστήρα και μερικά χωρίς. Έχουν κάποια ουσιώδη διαφορά; Τα έχει δοκιμάσει κανείς για τέτοια χρήση;

Δημοσ.
Εχω το πρωτο καθως και αρκετα αλλα.Για το πρωτο, το αφαιρεσα απο το συστημα γιατι μου ειχε σπασει τα νευρα απο το θορυβο του ανεμιστηρα επειδη τον εχει μπροστα.Απο την στιγμη που ειναι απο αλουμινιο εχουν ικανοποιητικες θερμοκρασιες για συνεχη χρηση με ή χωρις ανεμιστηρα.Αυτα που εχουν πισω τον ανεμιστηρα παντως δεν ενοχλουν στον θορυβο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Το δευτερο που εβαλες ειναι καλυτερη αγορα απο το πρωτο ,γιατι παιρνει και 2,5΄΄ δισκους και SATA III.

Δεν εχει ανεμιστηρα, αλλα μπορεις να προσθεσεις εναν πισω αν θελεις.

Εχει μειονεκτημα οτι πρεπει να βιδωσεις τον δισκο στο πλαισιο του.

Αν δεν σε ενδιαφερει η δυνατοτητα χρησης 2,5΄΄ δισκων τοτε και το

σου προσφερει ποιο ευκολη αλλαγη δισκου χωρις βιδωματα.και εχει ανεμιστηρα πισω.

Ακομα ποιο οικονομικο ειναι και το

που και αυτο δεν θελει βιδωμα στον σκληρο,δεν εχει ανεμιστηρα,αλλα μπορεις να προσθεσεις πισω αν θελεις.

Επεξ/σία από silverado
Δημοσ.

@skoulas: Ναι, δεν με ενδιαφέρει να χρησιμοποιήσω docking station. Θέλω κάτι πιο σταθερό, εξάλλου δεν θα αλλάζω συχνά δίσκους.

@silverado: Το raidsonic που έχει ανεμιστήρα είναι εντελώς κλειστό, ενώ το άλλο εντελώς ανοιχτό και χωρίς ανεμιστήρα. Καλύτερη ψύξη να υποθέσω έχει το κλειστό;

Δημοσ.

@silverado: Το raidsonic που έχει ανεμιστήρα είναι εντελώς κλειστό, ενώ το άλλο εντελώς ανοιχτό και χωρίς ανεμιστήρα. Καλύτερη ψύξη να υποθέσω έχει το κλειστό;

Καλα υποθετεις.

Συγκεκριμενα εχω και αυτο που ειναι ανοιχτο
και ειναι τελειως απαραδεκτο σε θερμοκρασιες
και αυτο που ειναι κλειστο 
και εχει ικανοποιητικες θερμοκρασιες.
Και με τα δυο μπορεις να εχεις τον δισκο σε συνεχη χρηση,αλλα στο πρωτο ο δισκος ζεματαγε,ενω στο δευτερο οχι.
Η μεγαλη επιφανεια αλουμινιου στο δευτερο λειτουργουσε ως ψυκτρα, εκτος απο τον ανεμιστηρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...