pirate79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2014 από pirate79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Είχε ανακοινωθεί εδώ και αρκετό καιρό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 οι αλλοι Εσύ με ποιους είσαι πάλι; Με εμάς η με τους άλλους; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 α καλά πάμε ο άλλος έσπασε εδώ φωνητικές χορδές, και δεν μπορεί να ξεχωρίσει πλάκα (στην απάντηση που είχα μπερδέψει αυτό με της σελίδες) με την ειρωνεία. Που να χτυπήσουν και ζέστες δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Λοιπόν ηρεμήστε τώρα εσείς και οι άλλοι, θα μου πει κανείς τι σημαίνει μονολιθικές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Λοιπόν ηρεμήστε τώρα εσείς και οι άλλοι, θα μου πει κανείς τι σημαίνει μονολιθικές ; Μονός λίθος.... Τι ΔΕΝ καταλαβαίνεις ; Κύρια εφαρμογή αυτών των modules είναι τα datacenters - server farms, ήτοι το cloud.. Κάτι που μπορεί να σημαίνει μεγαλύτερη χωρητικότητα σε μικρότερο χώρο, μείωση τιμών κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Λοιπόν ηρεμήστε τώρα εσείς και οι άλλοι, θα μου πει κανείς τι σημαίνει μονολιθικές ; Είναι διαφορετική αρχητεκτονική. Στην ουσία στον υπολογιστή σου έχεις ένα RAM stick με 8/4/X chips μέσα τα οποία είναι πχ 1GBx8 chips για ένα DIMM που είναι 8GB. E στην ουσία η μονολιθική είναι ένα μεγάλο chip των 8GB αντί για πολλά μικρά σε ένα DIMM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα