paperpakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σας φίλοι του Insomnia με ενδιαφέρει η αγορά κινητού είτε από Κίνα είτε από σκρουτζομάγαζο. τιμή 200 ευρό κοντά. Θέλω 2 gb RAM . Αυτές είναι οι απαιτήσεις μου. Αν έχετε καμία πρόταση θα το εκτιμούσα πολύ! Ευχαριστώ αλάνια
Rib21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Huawei ascend p6 ή Huawei honor c για την ram που χρειάζεσαι!!!!Κίνα δεν ξέρω να σου πω Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App
eddie1996 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Τελευταία ακούω πολλά θετικά λόγια για ένα xiaomi mi3 που κάνει γύρω στα 220 ευρώ και το παίρνεις από κίνα. Δες εδώ. http://www.minideal.net/new-unlocked-xiaomi-m3-mi3-16gb-snapdragon-quad-core-2-3ghz-5-wcdma-space-red.html Τώρα είδα ότι βγήκε και το mi4
doctorkostis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μονοδρομος το Μι3 σε αυτα τα χρηματα. Προτεινω αγορα απο www.vickmall.com ή www.minideal.net (δοκιμασμενα και τα δυο). 2GB RAM εχουν πολλα, αλλα το Μι3 ειναι περσινο flagship, ειναι συγκρισιμο με nexus 5, S4, LG G2. Μονο μειονεκτημα ο μη επεκτασιμος αποθηκευτικος χωρος, στα 16 GB.
katamaran7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 εκτός από αυτά υπάρχει και το Μ2 που έχει αυτά που θες και στα λεφτά που διαθέτεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα