galactic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Τη βοήθειά σας παρακαλώ. Στον υπολογιστής μου (DELL OPTIPLEX 7010) τρέχω ένα πρόγραμμα (Speccy) και τώρα διαπιστώνω ότι η μνήμη RAM είνα: 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 798MHz Στις προδιαγραφές του υπολογιστή αναφέρει 4GB DDR3 @1600MHz Απ ότι ξέρω αυτά τα κουτιά έρχονται έτοιμα. Μπορεί να έχει πάνω διαφορετική μνήμη?? Επίσης έχει την παρακάτω motherboard: Dell Inc. 0GY6Y8 η οποία έχω βρει έχει 4 slots για μνήμη και "dual channel memory architecture". Δεν θα έπρεπε επίσης στο διαγνωστικό να μου λέει "dual channel"?? ή καταλαβαίνω λάθος. Τέλος εάν θέλω να αναβαθμίσω τη μνήμη, να πάρω καλύτερα κομμάτια των 4GB όπως έχω δει να προτείνεται για καλύτερη εκμετάλλευση του dual channel?? Ευχαριστώ πολύ
Σαϊνόμπι Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 ddr =double data rate δηλαδη 798*2. dual channel για να εχεις χρειαζεσαι δυο ραμ modules.
galactic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Επομένως όλα καλά.. Σ' ευχαριστώ πολύ Σαϊνόμπι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα