stratigos33 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω έναν iMac 27" από Κωτσόβολο. Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση μετά τον 1ο χρόνο. Είδα ότι υπάρχει το APPLE CARE αλλά το μόνο που μου είπαν στον Κωτσόβολο είναι για ένα δικό του πρόγραμμα εγγύησης για 3 χρόνια. Μπορώ να αγοράσω το μηχάνημα από τον Κωτσόβολο και από κάπου αλλού να αγοράσω το APPLE CARE; Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει το APPLE CARE;
soik85 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εγω θα σου έλεγα να πας απο επίσημους reseller. Επίσης οτι και αν λέει η apple στην Ευρώπη βάσει νόμου ισχύουν δυο χρόνια 2
xtraktor Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω έναν iMac 27" από Κωτσόβολο. Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με την εγγύηση μετά τον 1ο χρόνο. Είδα ότι υπάρχει το APPLE CARE αλλά το μόνο που μου είπαν στον Κωτσόβολο είναι για ένα δικό του πρόγραμμα εγγύησης για 3 χρόνια. Μπορώ να αγοράσω το μηχάνημα από τον Κωτσόβολο και από κάπου αλλού να αγοράσω το APPLE CARE; Επίσης πιστεύετε ότι αξίζει το APPLE CARE; Βεβαίως και θα όρους εώς να το αγοράζεις απο αλλού Μπορείς να το αγοράζεις μέσα στον πρώτο χρόνο της αγοράς του Και βέβαια αξίζει η αγορά του apple care μιας και αν σκεφτείς για αντικατάσταση μιας προβληματικής motherboard μπορεί να σου έβγαινε και 500 ευρώ τουλάχιστον για την περίοδο του apple care θα εισαι ήσυχος!!
CheOnWeb Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Το Apple Care θα το σκεφτείς και θα το αποφασίσεις λίγο πριν κλείσει ο πρώτος χρόνος. Τώρα που και στην τηλεφωνική υποστήριξη της Apple λένε ότι ισχύουν τα 2 χρόνια εγγύηση, μάλλον δεν συμφέρει αλλά θα το δεις τότε. Αν δεν υπάρχει πάντως κάποιος σοβαρός λόγος, καλύτερα να τον πάρεις από Document ή iSystem. Συζήτα και μαζί τους το θέμα της εγγύησης έχοντας υπόψιν ότι αυτούς τους συμφέρει να πουλήσουν Apple Care. Με αυτό υπόψιν, την δική σου κρίση και το ιστορικό του iMac τον πρώτο χρόνο, θα πάρεις την απόφασή σου. 2
stratigos33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα και πάλι. Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ο βασικός λόγος που το παίρνω από Κωτσόβολο είναι οτι θα το πάτω με δόσεις και κανένας άλλος. Πόσο κοστίζει το APPLE CARE;
June Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Παίζει και από 163€, από ότι βλέπω: http://www.skroutz.gr/c/107/guarantee.html?keyphrase=applecare+imac
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ακόμα καλύτερα αλλά είναι νωρίς ακόμα. Εγώ πάντως θα το έπαιρνα απ΄ το μαγαζί που πρόκειται να τον πάω σε περίπτωση που πάθει κάτι.
June Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Και με 96€ στο eBay: http://www.ebay.co.uk/itm/NEU-AppleCare-Protection-Plan-21-5-und-27-Apple-Care-3-Jahre-Garantie-fur-iMac-/231136243881?pt=DE_Computer_Sonstige&hash=item35d0cb30a9 Τώρα τι παίζει και είναι τόσο φθηνό, δεν ξέρω... Το κουτί πάντως σφραγισμένο με τον κωδικό στέλνει αν κατάλαβα καλά.
xtraktor Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα και πάλι. Καταρχήν σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Ο βασικός λόγος που το παίρνω από Κωτσόβολο είναι οτι θα το πάτω με δόσεις και κανένας άλλος. Πόσο κοστίζει το APPLE CARE;h Νομιζω δόσεις μπορεις να βάλεις και απο τους επίσημους resellers πολλές φορές κάνουν κατι κατι προσφορές με κάποια έξτρα που μπορούν να σου δώσουν Κάποτε είχαν και τα MS Iffuce δώρο Όσο για το apple care εγω πηρα το μηχανημα απο Γερμανία και apple care απο Αμερική και δεν υπήρχε κανένα προβλημα Ενεργοποιήθηκε και ολα cool!
basilis5 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 δεν ξερω αν αξιζει η δικη τους εγγυηση για apple, διαβασε τα ψιλα γραμματα πριν την παρεις. θα αξιζει αν προσεφερε τα ιδια με apple care και ηταν σημαντικά φθηνοτερη. λογικα και στον κωτσοβολο να το πας, στην infoquest θα καταληξη για σερβις. μην πληρωσεις premium στον κωτσοβολο αν ειναι να εχεις την ιδια εξυπηρετηση.
stratigos33 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Τελικά αύριο θα έχω το εργαλείο. Θα αγοράσω σίγουρα το APPLE CARE που από ότι μου λέτε αξίζει πραγματικά. Πιστεύετε ότι αμα το πάρω από αυτόν στο ebay θα είμαι οκ; Έχει πάρει κανένας άλλος;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Ωραίος, άντε καλορίζικο!! Για το AppleCare έχεις ένα χρόνο να αποφασίσεις οπότε μην αγχώνεσαι ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα