thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδια επεσε λιγο νερο με λιγο χυμο στο πληκτολογιο πανω δεξια ενος φιλου και απο χτες δεν μπορει να γρεψει τιποτα οποιο πληκτρο και να πατησει δνε ανταποκρινεται. Ο φιλος μονο με ικονικη οθονη κανοντακ κλικ με το πονιτκι λειτουργρι τα windows. τι μπορει να γινει? Καποια κουμπια απλα επρεπε να μην λειτουργουν πανω δεξια, γιατι δνε παζιει κανενα?
arc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δυστυχώς η απάντηση ειναι το αυτονόητο: Είτε laptop ή desktop πρέπει να αλλάξει πληκτρολόγιο. Το βραχυκύκλωμα απο υγρά δε σημαίνει οτι δεν θα λειτουργούν μόνο εκεί που έπεσε υγρό. Η υγρασία στα ηλεκτρονικά εχει πάντα ασαφή αποτελέσματα.
thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Eπειδή είναι περίπτωση νερού με πολύ λίγο χυμό υπάρχει πιθανότητα να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει άμα στεγνώσει?
coolerman Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 το θέμα είναι αν κρατήσει υγρασία εσωτερικά,είναι δύσκολο να βγεί μετά! θέλει λύσιμο αν είναι σε desktop! σε λάπτοπ δεν μπορείς να επέμβεις,πάς σε άλλο πληκτρολόγιο
arc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν υπάρχει φόρμουλα πόσο νερό/ζαχαρι/αλατι χρειάζεται για να γίνει η ζημια, οπως επισης δεν υπαρχει φορμουλα τι θα δουλευει αν στεγνώσει. Τα μονα που ειναι σίγουρα ειναι οτι τα υγρά κάνουν κακο στα ηλεκτρονικά και η μόνη σίγουρη λύση (χωρίς αν) ειναι αλλαγη πληκτρολογίου (ή εστω χρήση εξωτερικου) Το οτι συνέχισε να το λειτουργεί μετα που το κέρασε χυμο ήταν το χειρότερο. Αν τα υγρά «πέρασαν» κάτω απο το πληκτρολόγιο προς τη μητρική ... δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Στη θέση σου θα σταματούσα τώρα να το δουλεύω, θα το γυρνουσα τούμπα (ανοιχτό, χωρίς ρευμα μπαταρία) και θα το άφηνα εκεί 2-3 μέρες και μετά θα άλλαζα πληκτρολόγιο.
thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εφοσον δυελευουν ολα τα πληκτρα οπως μουα νεφερε εκτος απο το διαστημα ασ μην το ματιαξουμε. Αμα ηταν να γινει η ζημια θα ειχς γινει αμεσως. χτες απογευμα το επαθε και πριν 3 ωρεα αρχιε να το δουελευει. Επισης επειδη εχω κανει αλλαγη πληκτ. σε Acer κοστιζει 100 ευρω. Απορω ομως πως λειτουργουν ολα εκτος απο το space...
arc Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παιδια επεσε λιγο νερο με λιγο χυμο στο πληκτολογιο πανω δεξια ενος φιλου και απο χτες δεν μπορει να γρεψει τιποτα οποιο πληκτρο και να πατησει δνε ανταποκρινεται. Απορω ομως πως λειτουργουν ολα εκτος απο το space... Πες μας πρώτα τι τελικά ισχύει και μετά το συζητάμε. Γενικότερα. Σου ειπα τι να κάνεις γενικότερα σε τετοιες περιπτώσεις. Το αν τώρα τη γλίτωσες (πραγματικά στο εύχομαι) ειναι η εξαίρεση στον κανόνα και οχι το σύνηθες. Αν ψάχνεις κάποιον να σου πει «αφησε το να στεγνώσει και μετά θα παιζει καμπάνα» δεν θα βρεις. Αν γίνει θα εισαι τυχερός. Αν δεν φτιάξει εντός 2-3 ημερών βάζεις εξωτερικό πληκτρολόγιο. Πάντως νερα σε πληκτρολόγιο σημαίνει αμέσως 4 κινήσεις Πρίζα εκτός Τούμπα με ανοιχτή οθόνη μπαταρία εκτός Χαρτι για τα ζουμια. Εγω θα σου πω και περιπτωση που εχω συναντησει προσωπικά. Ποτίζουν το πληκτρολόγιο κρασί και μετα απο μερες αρχίζει να μην ακουσει κάποια πλήκτρα. Μετα απο 1-2 μέρες έφτιαχνε και μετά πάλι χάλαγε. Μου το φέρνουν και μετά απο δοκιμές καταλαβα οτι το πληκτρολόγιο είχε γίνει ευαίσθητο στην υγρασία του αέρα. Οταν είχε πολύ υγρασία, το πληκτρολόγιο έκανε νάζια, οταν ήταν λίγη η υγρασία το πληκτρολόγιο δούλευε κανονικα. Είπαμε οτι τα υγρά εχουν απρόβλεπτα αποτελέσματα στα ηλεκτρονικα
thessalonik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 διαδοχικα εγιναν , στην αρχη τιποτα και μετα ολα εκτος απο το διαστημα. σε ευχαριστψ παντως για τις πληροφιριες που μου εωσες! νομιζω τλεικα θα σταθει τυχερος ο φιλος. θα περιμενεουμε και θα σου πω γελικα αν παιζει απροβληματιστα η οχι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα