Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον γεια σας.....Εχω σκοπο καπου αρχες αυγουστου να αγορασω ενα καινουριο κινητο!!!!!Ειμαι αναμεσα σε πολλες ναυαρχιδες χωρις να μπορω να αποφασισω!!!!Θελω καλη καμερα και το κυριοτερο καλη καρτα γραφικων και να παιζει ολα τα παιχνιδια για καιρο!!!!Απο εκει και περα εχω αποκλεισει καποιες περσινες ναυαρχιδες(τετοιου ειδους κινητο ψαχνω)οπως Htc One m7 λογω τιμης Galaxy s4 γτ δεν μου αρεσει σαν UI και ποιοτητα κατασκευης και nexus 5 λογω χωρητικοτητας και μπαταριας απο οτι ακουω(ομως δεν ειμαι και τελειως καθετος αν οντως αξιζει)Δηλαδη επιλεγω απο z1 lg g2 και ισως nexus 5!!!!Τελος το z1 εχει την καλυτερη τιμη στο planet mobile!!!!Ειναι εμπιστο site γτ δεν το εχω ακουστα!!!Εχει παρει καποιος γτ δεν εμπιστευομαι ιδιαιτερα τις αξιολογησεις τους skroutz!!!!!!

Δημοσ.

Είναι πολύ εντάξει τα παιδιά από το πλανετ. Υστερούν λίγο σε τηλ εξυπηρέτηση και το σάιτ δεν είναι καθόλου λεπτομερές άλλα έμεινα πολύ ευχαριστημένη και θα ξαναψωνιζα

Δημοσ.

Να πω δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η τηλεφωνική εξυπηρέτηση μόνο την παραγγελία θα κάνω τηλεφωνικά και από εκεί και πέρα ξέρω τι θα αγοράσω!!!!

Αποστολή από το Xperia E (Καλά ακούσατε single core) με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...