soik85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ναι αλλά δεν μπορείς να λές ότι σου κατέβει ..... οπότε μιά και εισαι τόσο σίγουρος ότι δεν ειναι προσφορά θα σε παρακαλούσαμε να μας πεις εσύ (για να βοηθήσεις όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για κινητά) ποιό κινητό γύρω στα 100 ευρώ εσύ κρίνεις ότι ειναι καλύτερο από αυτό της συγκεκριμένης προσφοράς. Περιμένουμε .... Μάθε να απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου με ευγένεια και θα πάρεις και τις απαντήσεις σου. Μέχρι τότε περίμενε... Κοιτα να δεις σε τι λεπτομερεια κολλησα εεε; Οκ να βγει ενας αλλος τωρα και να πει "max 50€. Ουτε σεντς παραπανω." Εφοσον καταθετεις την αποψη σου δημοσια θα πρεπει να μαθεις και να δεχεσαι κριτικη για αυτην. ΥΓ. επειδη καταλαβαινω οτι εισαι πιτσιρικας, δεν το συνεχιζω. Ναι είμαι πιτσιρικάς με δυο παιδιά....
alambi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μάθε να απευθύνεσαι στους συνομιλητές σου με ευγένεια και θα πάρεις και τις απαντήσεις σου. Μέχρι τότε περίμενε... Ναι είμαι πιτσιρικάς με δυο παιδιά.... Νομίζω ΟΛΟΙ εδώ σου απευθύθηκαν με ευγένεια (όπως κάνουμε σε όλες τις συνομιλίες μας) και δεν σου ζήτησαν τίποτα παράλογο παρά λίγη βοήθεια για να τους πεις πιο κινητό κάτω από 100 ευρώ ειναι καλύτερο από από το HTC Desire 310 της προσφοράς. Αρα ΟΛΟΙ περιμένουμε την απαντηση σου ...........
talos_2002 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 TFT είναι,δεν νομίζω να υπάρχει tft κινητού καλύτερη από ips κινητού... και..όχι και δεν σημαίνει τίποτα η ανάλυση. Βάλε δίπλα-δίπλα το Nexus 5 και το Galaxy Grand (1920x1080/800x480 - 5") να δεις χαώδη διαφορά Υπάρχει, την βλέπεις π.χ. στα Κινέζικα. Και εκεί βλέπεις ότι οι προδιαγραφές να τα λένε ωραία περί αναλύσεων και IPS πανελ και με ωραία νούμερα, αλλά στην πράξη υπάρχουν πράγματα που δείχνουν την ποιότητα αυτών των αριθμών. Κοίτα από κοντά ένα τέτοιο πάνελ να δεις τις μαύρες γραμμές ανάμεσα στα πίξελ. Αυτές δεν υπάρχουν σε ένα κινητό μεγάλου κατασκευαστή. Και είναι ένα από τα πράγματα που δεν περιγράφονται από τους αριθμούς του μάρκετινγκ, όπως και άλλα πράγματα. Στο παράδειγμά σου και αρκετές ίντσες είναι ώστε να κάνει μπαμ η ανάγκη για υψηλή ανάλυση και επιπρόσθετα συγκρίνεις στην μεγάλη αυτή οθόνη πάνελς με 5,4 (!) φορές περισσότερα πίξελ το ένα από το άλλο! Είναι τραβηγμένο παράδειγμα.
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Υπάρχει, την βλέπεις π.χ. στα Κινέζικα. Και εκεί βλέπεις ότι οι προδιαγραφές να τα λένε ωραία περί αναλύσεων και IPS πανελ και με ωραία νούμερα, αλλά στην πράξη υπάρχουν πράγματα που δείχνουν την ποιότητα αυτών των αριθμών. Κοίτα από κοντά ένα τέτοιο πάνελ να δεις τις μαύρες γραμμές ανάμεσα στα πίξελ. Αυτές δεν υπάρχουν σε ένα κινητό μεγάλου κατασκευαστή. Και είναι ένα από τα πράγματα που δεν περιγράφονται από τους αριθμούς του μάρκετινγκ, όπως και άλλα πράγματα. Στο παράδειγμά σου και αρκετές ίντσες είναι ώστε να κάνει μπαμ η ανάγκη για υψηλή ανάλυση και επιπρόσθετα συγκρίνεις στην μεγάλη αυτή οθόνη πάνελς με 5,4 (!) φορές περισσότερα πίξελ το ένα από το άλλο! Είναι τραβηγμένο παράδειγμα. Κι εγώ το τράβηξα κι εσύ (βάζοντας στο παιχνίδι τα κινέζικα). Αν βάλουμε δίπλα δίπλα το Desire 310 και το Moto G η διαφορά είναι εμφανής. Και στα χρώματα,και στις γωνίες θέασης και στην οξύτητα των γραμματοσειρών. Αν σκεφτούμε πως το Desire 310 έχει Mediatek MT6582M καλύτερο από Snapdragon 200,χειρότερο από Snapdragon 400) πως υπάρχει περίπτωση να'ναι η έκδοση των 512MB RAM και πως δεν παίρνει updates, + το sense ui + apps της htc,και λείπει και flash τότε δεν αξίζει σαν κινητό. Σαν προσφορά αξίζει,σαν κινητό δεν αξίζει. Εγώ θα προτιμούσα το moto g,παρά την έλλειψη της micro sd θύρας.
Q-Taxys Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 To Sense έχει καιρό που είναι στα θετικά και όχι στα αρνητικά ενός κινητού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα