Προς το περιεχόμενο

Crazy Sundays HTC Desire 310 135Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TEL.007951.jpg
Μόλις είδα αυτή την προσφορά στο E-shop crazy Sundays.
http://www.e-shop.gr/htc-desire-310-white-eng-p-TEL.007951?sid=1

Η τιμή στο Skroutz ξεκινάει από http://www.skroutz.gr/s/4681843/HTC-Desire-310-4GB.html152 Ευρώ και οι επόμενες συνεχίζουνε στα 159.
Η τιμή στο Skroutz τους τελευταίους δύο μήνες εκεί έχει πάτο τα 152 ευρώ.

Δημοσ.

Θελει διευκρινηση απο το eshop αν ειναι το μοντελο με το 1gb ram ή τα 512ΜΒ καθως το gsmarena εμφανιζει 2 εκδοσεις. Λογικα θα ειναι με το 1GB.

http://www.gsmarena.com/htc_desire_310-6009.php

Πολλά τα λεφτά γι αυτά που δίνει. Για κάτω απο 100 είναι σίγουρα

Εχεις βρει πολλα κινητα με αυτα τα χαρακτηριστικα κατω απο 100€; Μην γραφουμε ο,τι να ναι.

• Like 2
Δημοσ.

Θελει διευκρινηση απο το eshop αν ειναι το μοντελο με το 1gb ram ή τα 512ΜΒ καθως το gsmarena εμφανιζει 2 εκδοσεις. Λογικα θα ειναι με το 1GB.

http://www.gsmarena.com/htc_desire_310-6009.php

Εχεις βρει πολλα κινητα με αυτα τα χαρακτηριστικα κατω απο 100€; Μην γραφουμε ο,τι να ναι.

πρεπει να βρω κατι συγκεκριμένο γι να κρίνω οτι δεν είναι προσφορά; Ότι ναι γράφεις εσύ, δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας να κρίνεις απόψεις χρηστών για την προσφορά. Είπα την άποψη μου και αν δεν σ αρεσει δικαιώμα σου. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ότι ναι τα λόγια μου.

Δημοσ.

^ Χαχαχαχ τρολλάρεις?

Οντόπικ τώρα ποιό είχε η βόντα πρίν κάτι μήνες σε προσφορά?

[Desire ήταν αλλά δε θυμάμαι ποιό...]

Δημοσ.

Και η Mercedes δεν διακρίνεται για τα άλογα που βγάζει, αλλά είναι κορυφαία εταιρία. Παίρνεις ποιότητα.

Αν είναι με 1GB ram είναι καλό. Είναι και HTC, που σημαίνει πως οτιδήποτε έχει πάνω του είναι ποιοτικότατο.

Δημοσ.

πρεπει να βρω κατι συγκεκριμένο γι να κρίνω οτι δεν είναι προσφορά; Ότι ναι γράφεις εσύ, δεν νομίζω να σε έβαλε κανένας να κρίνεις απόψεις χρηστών για την προσφορά. Είπα την άποψη μου και αν δεν σ αρεσει δικαιώμα σου. Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις ότι ναι τα λόγια μου.

Κοιτα να δεις σε τι λεπτομερεια κολλησα εεε; Οκ να βγει ενας αλλος τωρα και να πει "max 50€. Ουτε σεντς παραπανω." Εφοσον καταθετεις την αποψη σου δημοσια θα πρεπει να μαθεις και να δεχεσαι κριτικη για αυτην.

ΥΓ. επειδη καταλαβαινω οτι εισαι πιτσιρικας, δεν το συνεχιζω.

Δημοσ.

Και η Mercedes δεν διακρίνεται για τα άλογα που βγάζει, αλλά είναι κορυφαία εταιρία. Παίρνεις ποιότητα.

Αν είναι με 1GB ram είναι καλό. Είναι και HTC, που σημαίνει πως οτιδήποτε έχει πάνω του είναι ποιοτικότατο.

Και ο mediatek επεξεργαστής,και η tft κάτω του hd οθόνη;

Παιδιά δεν αξίζει,και το Lumia 620 καλύτερο είναι (εκτός της ram,που τα windows phone δεν χρειάζονται όση όσο τα android)

Δημοσ.

Οντόπικ τώρα ποιό είχε η βόντα πρίν κάτι μήνες σε προσφορά?

[Desire ήταν αλλά δε θυμάμαι ποιό...]

HTC Desire X ήταν εκείνο.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά δεν αξίζει,και το Lumia 620 καλύτερο είναι (εκτός της ram,που τα windows phone δεν χρειάζονται όση όσο τα android)

To 620 έχει hd οθόνη; 3,8 ίντσες κινητό και wp. Στο μόνο που πιθανόν να είναι καλύτερο το 620 είναι η κάμερα και αυτή με μικρές διαφορές αδιάφορες για την κατηγορία.

Το αν αξίζει σαν αγορά έχει να κάνει με το οτι μπορεί να βρει κανείς το L9 II με ελάχιστα ευρώ παραπάνω και φυσικά αν ψάχνει γενικά κινητό έως 200 ευρώ υπάρχει το best seller Moto G. Οπότε σαν προσφορά για το συγκεκριμένο κινητό είναι καλή αλλά σαν αγορά ίσως δεν είναι και η καλύτερη. 

Ούτε αξίζει λίγοτερα απο 100 ευρώ. Μην γράφουμε πράγματα εκτός τόπου και χρόνου.

Δημοσ.

Το Moto G έχω ακούσει και εγώ τέλεια σχόλια αλλά περίμενα να πέσει και τελικά όσο πάει ανεβαίνει. Το είχα βρει στα 153 τώρα είναι στα 165 :P

Anyway. Εγώ δεν άκουσα και τα καλύτερα από αυτό το κινητό και περίμενα τουλάχιστον flash στην κάμερα... :P

Δημοσ.

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες για ένα φίλο αλλά τα (λίγα) reviews στο skroutz αναφέρουν ότι έχει αδύναμο ηχείο. Μαζί με τη ram που λέει ο runner69 με προβλημάτισε η αγορά. Και εγώ είχα καταλήξει ότι το L9 II είναι καλύτερη αγορά. Το moto G vfm αλλά η sd για μένα είναι θέμα μιας και προορίζεται για multimedia χρήση. 

Αν κάποιος μάθει αν έχει 1GB ram ή 512 ας μας το πεί.

Δημοσ.

Για τον Mediatek, οκ, θα προτιμούσα κι εγώ Qualcomm.

Αλλά στην οθόνη, η ανάλυση δεν σημαίνει τίποτα ως προς την ποιότητα.

Δημοσ.

Για τον Mediatek, οκ, θα προτιμούσα κι εγώ Qualcomm.

Αλλά στην οθόνη, η ανάλυση δεν σημαίνει τίποτα ως προς την ποιότητα.

TFT είναι,δεν νομίζω να υπάρχει tft κινητού καλύτερη από ips κινητού...

και..όχι και δεν σημαίνει τίποτα η ανάλυση.

Βάλε δίπλα-δίπλα το Nexus 5 και το Galaxy Grand (1920x1080/800x480 - 5") να δεις χαώδη διαφορά

Δημοσ.

Ναι αλλά δεν μπορείς να λές ότι σου κατέβει ..... οπότε μιά και εισαι τόσο σίγουρος ότι δεν ειναι προσφορά θα σε παρακαλούσαμε να μας πεις εσύ (για να βοηθήσεις όλους εμάς που δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για κινητά) ποιό κινητό γύρω στα 100 ευρώ εσύ κρίνεις ότι ειναι καλύτερο από αυτό της συγκεκριμένης προσφοράς.

Περιμένουμε ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...