nickvas19 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 εχω ενα σταθερο υπολογιστη με 8gb ram και win 7. σκεφτομαι να αγορασω μια μικρη οθονη ωστε να εχω δυο.η αλλη που εχω ειναι 40αρα. οποτε τα χρηματα που διαθεσω θα ειναι γυρω στα 200ευρο για να εχω 2 οθονες...βεβαια καπου εδω εχω καποιες αποριες. τι δυνατοτητες εχουν τα windows σε multitasking?!εχω περιορισμενες δυνατοτητες ή μπορω να κανω αρκετα πραγματα?! υπαρχει δυνατοτητα για 2 deskop(οχι επεκταση οθονων)?!θα αντεξει την πολυωρη λειτουργια ή να μην μπω καν στην διαδικασια αυτη και να παρω ενα mac...?!
TheELF Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 1) τι δυνατοτητες εχουν τα windows σε multitasking?!εχω περιορισμενες δυνατοτητες ή μπορω να κανω αρκετα πραγματα?! 2) υπαρχει δυνατοτητα για 2 deskop(οχι επεκταση οθονων)?! 3) θα αντεξει την πολυωρη λειτουργια ή να μην μπω καν στην διαδικασια αυτη και να παρω ενα mac...?! 1) Το τι δυνατότητες έχεις εξαρτάτε από τον επεξεργαστή σου,αν και στους σύγχρονους ακόμα και με πολύ μικρό επεξεργαστή κάνεις πολλά πράγματα. 2) Υπάρχει, με χρήση προγραμμάτων 3) Τι να αντέξει;; Η οθόνη; τα windows; ο Η/Υ;; Αν έχεις σωστό τροφοδοτικό και ψύξη στο κουτί σου τότε μπορείς να το έχεις ανοιχτό συνεχώς και για πάντα.
micos000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 [...] 2) Υπάρχει, με χρήση προγραμμάτων [...] Και πως θα εμγανιστούν τα virtual desktops σε άλλες οθόνες; Δίνει τέτοια δυνατότητα κάποιο από αυτά; Το 1ο που δοκίμασε δεν είδα να έχει κάτι τέτοιο. Edit: Άκυρο... Το viruaWIn αναφέρει support for second monitor. Επίσης προσθέτω Finesta και Actual WIndows Manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα