osotirassas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 αν υπάρχει κάποιος που να το έχει ή να το έχει δει από κοντά και να μπορεί να πει εντυπώσεις οθόνης θα ξεκαθαρίσει κάπως το τοπίο.... όσο για το λογισμικό τι να πω, αρχίσανε νέα "κόλπα" για να μειώσουν την τελική τιμή... όλο και κάποιος θα την πατήσει. Ο μέσος χρήστης που θα το τσιμπήσει ξέρει μόνο από βέσπα (windows) σε κάτι άλλες προσφορές δίνουν (κάποια distribution του) linux.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Βρε μνημη βαζω μια χαρα και μονος..αλλα το να λυνεις ολο το notebook ειναι σαν να καταστρεφεις την εγγυηση (βγαλτε και το σαν). Επισης ειναι τοσο μα τοσο κοπιωδες..αντι να βγαζεις ενα μικρο πανελακι απο τη κατω μερος... Η μπαταρια το ιδιο . Παντως και εγω τη βρηκα αρκετα ακριβη ..50€ !!! για 4 στοιχεια ? Ευελπιστω μηπως μπορω να την ανακατασκευασω και εγω μονος ευκολα, αφoυ φαινεται να ειναι 4χ18650 στην σειρα (αυτο δειχνει και η ταση). Σε καθε περιπτωση ευκολια δε το λες να ανοιγεις για τα παντα ολο το notebook Και το λειτουργικο γιατι ? Κοστος δεν εχει ? Παρτο και πουλατο ..λεφτα ειναι ! Για να μη πω πως αν το χρησιμοποιεις και σε δουλεια οφειλεις να το εχεις και αυθεντικο. Για το φορτιστη ..απλα σου λεω οτι εχω 2 ακομα universal φορτιστες εγω εναν 220v και εναν 12v που τους χρησιμοποιω αλλου που πηγαινε..και τιθενται εν αχρησεια εκτος αν αγορασεις αυτο (το συγκεκριμενο βυσμα δεν το εχουν οι φορτιστες μου..και μαλλον ελαχιστοι το εχουν). Μπαταρία σου βρήκα μεγαλύτερης χωρητικότητας,στα 30€..μα καλά,δεν είδες το ποστ; http://www.aliexpress.com/item/4400MAH-laptop-battery-for-lenovo-IdeaPad-Z500-Z400-Z400A-P400-P500-Touch-Series-L12L4K01-L12S4E21-L12S4K01/1929693636.html Λειτουργικό δεν γντ να πουλήσεις,δεν είναι retail έκδοση αλλά Oem,είναι "δεμένη" με τον υπολογιστή. Και σου είπα γιατί δεν ζητάς από το e-shop να αναβαθμίσουν την ram? άσε που δεν καταλαβαίνω γιατί να χαλάει η εγγύηση έτσι κι όχι όταν ανοίγεις τα πορτάκια... δικαιολογίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 αμα δε χαλαει η εγγυηση δε το δινω στο eshop ...ουτε ασχετος ειμαι και εχω βρει κατι καλα κομματια ballistix 1 , ballistix 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkoytios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αν βάλεις 2 8 αρες μνήμες τις δέχεται? Στο site της Lenovo λέει μέχρι 16 ότι παίρνει. Και μία δεύτερη ερώτηση. Αν συνδέσεις οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση είσαι οκ? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά. Αν βάλεις 2 8 αρες μνήμες τις δέχεται? Στο site της Lenovo λέει μέχρι 16 ότι παίρνει. Και μία δεύτερη ερώτηση. Αν συνδέσεις οθόνη με μεγαλύτερη ανάλυση είσαι οκ? Ευχαριστώ 1) Τσουκ. Up to 8GB Dual Channel DDR3L-1333 / 1600 MHz (2 SO-DIMM slots) (http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/z-series/z510/#techspecs) 2) Ναι,μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorginho Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Mαλλον θελουν να πουν 8GB σε καθε slot (γι αυτο και η παρενθεση οτι εχει 2 σλοτς, σα να λεει "απο αυτες που ειπα πριν μπορεις να βαλεις μεχρι 2"). συνηθως κοιταω στα γρηγορα (αντι να ψαχνω manuals online κλπ) το εργαλειο εδω -> http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-z510 και πεφτουν μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Mαλλον θελουν να πουν 8GB σε καθε slot (γι αυτο και η παρενθεση οτι εχει 2 σλοτς, σα να λεει "απο αυτες που ειπα πριν μπορεις να βαλεις μεχρι 2"). συνηθως κοιταω στα γρηγορα (αντι να ψαχνω manuals online κλπ) το εργαλειο εδω -> http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Lenovo/ideapad-z510 και πεφτουν μεσα... αφού λέει 8gb dual channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkoytios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Σόρρυ μπερδεύτηκα!! Παίρνει 16gb σύνολο ή όχι τελικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Εδώ λέει ως 16. Βέβαια λέει και οθόνη Full HD χωρίς να δίνει άλλη εναλλακτική μικρότερης ανάλυσης, ενώ το συγκεκριμένο έχει 1366 χ768. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkoytios Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μερικές απαντήσεις για τους φίλους παραπάνω : Ναι η οθόνη Full hd είναι προαιρετική (το γράφει στην πρώτη εικόνα). Στο http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/lenovo/z-series/z510/#techspecsπου έχει βάλει και ο φίλος πιο πάνω έχει όλες τις εκδοχές. Αλλά λογικά παίρνει μέχρι 16 gb. Κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά που έχουν το z710 που λογικά έχει το ίδιο σασί δεν το είχε κανείς σε έκθεση για να το δω από κοντά. Ομως νομίζω ότι το z510 είναι το καλύτερο σε αυτή την τιμή. Οσο για το dell που περιγράφει κάποιος πιο πάνω το σασί του μοιάζει πολύ κακό. Αρα νομίζω θα πάρω το z510. (Ελπίζω το eshop να μου το φέρει στην ώρα του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 όσο για το λογισμικό τι να πω, αρχίσανε νέα "κόλπα" για να μειώσουν την τελική τιμή... όλο και κάποιος θα την πατήσει. Ο μέσος χρήστης που θα το τσιμπήσει ξέρει μόνο από βέσπα (windows) σε κάτι άλλες προσφορές δίνουν (κάποια distribution του) linux.... Δεν είναι νέο, και δεν είναι κόλπο. Ενδιαφέρουσα η θεωρία σου πως αν κάποιος πάει να πουλήσει κάτι έξω από την πεπατημένη και το αναγράφει ξεκάθαρα, το κάνει για να την "πατήσει" ο πελάτης. Δηλαδή αν εγώ θέλω να πουλήσω υπολογιστή χωρίς λειτουργικό (τελείως χωρίς ρε παιδί μου, τίποτα) θα πρέπει να το γράφω με μεγαλύτερα γράμματα από το π.χ. πόση μνήμη έχει και τι επεξεργαστή για να μην είναι "κόλπο"; Sorry αλλά όταν αγοράζεις και δε διαβάζεις τι αγοράζεις δε φταίει κανένας άλλος. Αν θέλεις βοήθεια, σήκω πήγαινε σε κάποια αλυσίδα να μιλήσεις με πωλητή. Γι' αυτό υπάρχουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DKostaKiSS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Για χρηση με Traktor(dj software) πως το βλεπετε? Το gaming δε με νοιαζει τοσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Πολύ καλό,αν και κάποιο laptop με i3 & Intel HD θα ηταν το ίδιο καλό για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Σου κάνει δεν σου κάνει, έχει εξαντληθεί από το πρωί. Ξέρει κανένας εάν θα ξαναφέρουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrist0s4 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.e-shop.gr/lenovo-ideapad-z510-59-427455-156-intel-core-i7-4702mq-8gb-1tb-ssd-8gb-nvidia-gt740-2gb-free-dos-p-PER.910316?sid=1 Το ξαναβαλανε και εχει 8gb ram αλλα τελικα ειναι τοσο χαλια η αναλυση οθονης? αξιζει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις