Προς το περιεχόμενο

Monster Beats by Dr.Dre Nokia WH-930 Purity HD Wired On-Ear Stereo Headset - 89.00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν τιμή προσφορά καλή. Τώρα το αν αξίζουν δεν ξέρω,γιατί όπου βλέπω ωραίο σχεδιασμό και beats by dre...υπερκοστολογημένη πατάτα μου μυρίζει. Μακάρι να κάνω λάθος!

Δημοσ.

Eχουν παιξει τοσο στα 40 ευρω

http://www.insomnia.gr/topic/500281-nokia-purity-hd-by-monster/

οσο και ως "δωρο" μαζι με το lumia 820 απο τον Γερμανο πριν αρκετους μηνες... (νομιζω το πακετο τοτε ειχε 200 ευρω).

Γενικα πρεπει να περνάει η "μοδα" των beats σιγα-σιγα και να πεφτει ξεστοκαρισμα, προχθες η vodafone στην Γερμανια εβγαλε τις 'ψειρες' urbeats στα 19,90 απο 79,90 (εδω εχουν κοντα στο 100αρικο??)

post-220488-0-45531900-1405839013_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Καλα θυμόμουν ότι είχαν παίξει στα 40. Συμπαθητικά ήταν. Είχε θήκη μεταφοράς και 2 καλώδια. 1 handsfree 1 κανονικό. To handsfree δεν δούλευε με όλες τις συσκευές. Συμπαθητική τιμή στα 40. Σίγουρα δεν αξίζει τα 90. 

Δημοσ.

Eχουν παιξει τοσο στα 40 ευρω

http://www.insomnia.gr/topic/500281-nokia-purity-hd-by-monster/

οσο και ως "δωρο" μαζι με το lumia 820 απο τον Γερμανο πριν αρκετους μηνες... (νομιζω το πακετο τοτε ειχε 200 ευρω).

Γενικα πρεπει να περνάει η "μοδα" των beats σιγα-σιγα και να πεφτει ξεστοκαρισμα, προχθες η vodafone στην Γερμανια εβγαλε τις 'ψειρες' urbeats στα 19,90 απο 79,90 (εδω εχουν κοντα στο 100αρικο??)

Γιατί συγκρίνεις συνέχεια με Γερμανία? Nόμιζα μένεις Σαλόνικα μεριά.

Παίζει να το κάνεις επειδή εκεί είναι "οι χαμηλότερες τιμές", απλά απορία το 'χα...

Δημοσ.

^ε προφανως ειναι μια-δυο αναζητησεις που τις εχω προχειρες και ευκολες και 99% δινουν μια εικονα πραγματικων προσφορων του (ευρωπαϊκου) εξωτερικου (οι ελληνικες μηχανες τιμων εχουν πολλες φορες τρομακτικα παραπλανητικα αποτελεσματα, δεν μπορεις να βασιζεσαι -μονο- πανω τους). Με την ανοδο της λιρας τον τελευταιο χρονο δεν πολυσυμφερουν συνηθως οι αγγλικες τιμες για συγκριση, οποτε ψαχνω τις γερμανικες (σε προσωπικο επιπεδο, για καποια πραγματα εχω και την πολυτελεια να ψωνιζω κιολας απο εκει, παντως την Θεσ/νικη την χαιρετησα τελη του '13...) :( :) ), αν και καμια φορα ριχνω ματιες και σε γαλλο-ιταλια μερια (απο Ισπανια πολυ σπανια ριχνω καμια ματια μονο στο αμαζον τους).

Παντως στο συγκεκριμενο θεμα πριν αναφερω μια οχι του εντελως ιδιου προϊοντος γερμανικη προσφορα, εδωσα πληροφοριες για δυο ελληνικες προσφορες του ιδιου προϊοντος!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Δεν είναι by dre, "monster" είναι το όνομα της εταιρείας και nokia purity hd το μοντέλο. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο και μετά από περίπου 9 μήνες χωρίς βαριά χρήση έσπασαν και το άσπρο άρχισε να κιτρινίζει (το μαξιλαράκι της στεφάνης). Γενικά επειδή τα είχα, δεν θα τα ξανά αγόραζα αλλά ίσως για 37€ να είναι οκ.

Δημοσ.

Monster Audio (Cables) ειναι η εταιρεια, δεν ειναι τα Dr.Beats...Απο εκει και περα απο χαρακτηριστικα ειναι ΟΚ...Αλλα για 36ε θα ελεγα οποιος θελει ακουστικα να τα χτυπησει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...