Προς το περιεχόμενο

Vigor 2710n και Cyta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα παίδες, έχω ένα Draytek Vigor 2710n και θα ήθελα να ξέρω εάν το έχει δοκιμάσει κανείς με την Cyta και να μου πεί πως μπορώ να το σετάρω για να δουλέψει. Έχω μιλήσει με την σίτα και μου έδωσαν όλα τα στοιχεία που χρειάζεται για να βάλω στο Vigor. Επίσης μου έβαλαν κάποια στιγμή το technicolor modem τους σε bridge mode για να συνδέσω σε αυτό το vigor αλλά τίποτα. Ξέρω πως δεν θα έχω τηλέφωνο λόγω VOIP αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσει κάποιος εάν μπορεί είτε να χρησιμοποιήσω το vigor σε bridge mode σε συνεργασία με το ρουτερ της Cyta είτε το Vigor ανεξάρτητα μόνο του χωρίς την χρήση του voip.

ευχαριστώ

Δημοσ.

το vigor αμα το κανεις bridge mode δεν κερδιζεις τιποτα διοτι το technicolor δεν νομιζω οτι μπορει να κανει κληση Pppoe Πανω στο vigor Που θα ειναι bridge.οποτε παιζεις μονο με το vigor.το μονο που θα χρειαστει να κανεις στο vigor(περα απο ενα firmware update Προληπτικα)ειναι να βαλεις vpi 8 vci 35 pppoe/llc και Username/password..και θα πρεπει να συνδεθει κανονικα.αρκει και το draytek να ειναι annex a και oxi annex b Που ειναι το adsl over isdn

http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2434:vigor2710n&Itemid=662&lang=en#downloads

επισης στην σελιδα που βαζεις τα σστοιχεια μην ξεχασεις να κανεις enable το Pppoe/pppoa client.πανω αριστερα ειναι .σελιδα 38 toy manual με την αριθμηση του manual

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου, μόλις προσεξα πως είναι annex B το vigor αρα να φανταστώ πως δεν μπορει να δουλέψει??

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την απάντηση σου, μόλις προσεξα πως είναι annex B το vigor αρα να φανταστώ πως δεν μπορει να δουλέψει??

εφοσον δεν ειναι σωστο annex τοτε δεν κανει.και για τα draytek δεν εχω ακουσει κατι για crossflash απο annex a σε annex b και αναποδα.δεν ξερω δηλαδη αν γινεται.το μονο που δεν ξερω αν γινεται με το συγκεκριμενο vigor ειναι να το χρησιμοποιησεις σαν router και οχι σαν modem/router.δηλαδη της cyta να γινει bridge ωστε να εχεις και τηλεφωνια αλλα την κληση να την κανει το drayek πανω στο modem/router της cyta.pppoe passthrough νομιζω το ονομαζουν.ισως να μην το κανει βεβαια διοτι ειναι single wan router.

Δημοσ.

και στα specs που κοιταω δεν λεει για καμια lan Που να παιζει και wan(lan/wan)

μόλις πέρασα Annex A firmware και δουλευει κανονικά.. Ευχαριστώ ;)

αφου επαιξε μια χαρα.το τελευταιο firmware να περασεις.θα δεις οτι το τελευταιο firmware βγαινει σε πολλα modem codes.εσυ περνας το default.τα αλλα υποτιθεται οτι ειναι λιγο πιο specific για μερικα dslam.δηλαδη σαν firmware ειναι ιδια απλα το μονο που αλλαζει ειναι ο τροπος συγχρονισμου.αν εχεις τιποτα θεματα τοτε δοκιμαζεις και τα αλλα.συνηθως στο readme σου λεει και παραπανω πραγματα για το modem code

http://www.draytek.com/index.php?option=com_k2&view=item&id=2434:vigor2710n&Itemid=662&lang=en#downloads

to default το αναφερει σαν standard.

απο πανω ειναι τα υπολοιπα modem codes και σε μερικα σου λεεει δεξια και μερικα σχολια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...