Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μεταχειρισμένη logic από ebay μόνο..

..Το σκέφτηκα αλλά πως διασφαλίζεις ότι δουλεύει κ ότι δεν είναι reballing κάτι που γίνεται και εδώ ?

Δημοσ.

To reballing, αν εχει γινει 100% σωστα, δεν ειναι κατι "εγκληματικο". Πως το διασφαλιζεις αυτο ομως
ειναι το ερωτημα, οπως επισης οτι δεν ειναι reflow...Εκτος και η μητρικη ειναι καινουργια με εγγυηση.
Και επισης μιλαμε για την nvidia 9400m? Δεν εχει ακουστει -συνολικα εστω- κατι αρνητικο για αυτες!

Δημοσ.

To reballing, αν εχει γινει 100% σωστα, δεν ειναι κατι "εγκληματικο".

Σωστό αλλα δεν χρειάζεται να πληρώσει κανεις ολόκληρη logic για ενα reballing που μπορεί να γίνει και εδω Ελλάδα.

Πως το διασφαλιζεις αυτο ομως ειναι το ερωτημα, οπως επισης οτι δεν ειναι reflow...

Αυτό θέλω να διασφαλίσω όσο είναι δυνατόν με το να συλλέξω εμπειρίες και προτάσεις από κάποιον ίσως που έχει πετυχημένη η αποτυχημένη τέτοια επισκευή.

Εκτος και η μητρικη ειναι καινουργια με εγγυηση. / Καλύτερα να πάρει κανεις μηχάνημα 2011 μεταχειρισμένο σε αυτη την περιπτωση χαχα

Και επισης μιλαμε για την nvidia 9400m? Δεν έχει ακουστει -συνολικα εστω- κατι αρνητικο για αυτες!

:) συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες τελικά.. Thanks Mate

Δημοσ.

και μετά σκάει καμιά Apple μετά απο κανα 2 χρόνια και βγάζει replace program

(ίδιο έργο θεατές με της 8600gt αν θυμάμαι καλά..)

Δημοσ.

Δυσκολο, η 9400m μεχρι τωρα, δεν εχει δωσει δικαιωματα...
Χονδρικα εχω υποψιν μου ~25 χρηστες, κανενα προβλημα!
[laptop (mac+pc), netbook, macmini, htpc, τα παντα ολα :ph34r:]

Δημοσ.

Δυσκολο, η 9400m μεχρι τωρα, δεν εχει δωσει δικαιωματα...

Χονδρικα εχω υποψιν μου ~25 χρηστες, κανενα προβλημα!

[laptop (mac+pc), netbook, macmini, htpc, τα παντα ολα :ph34r:]

η nvidia πάντως το συνηθίζει να βγάζει προβληματάκια στα mac.. μικρά ή μεγάλα.

Πολλοί δεν δίνουν και σημασία γιατι είναι random και σπάνια.

Κάτι για να γελάσουμε λίγο . Βλέπω την γνωστή σειρά Two and a half men .. Στην φετινή season 2014 με τον aston cutcher να χρησιμοποιεί ενα imac η pro δεν θυμάμαι ακριβώς.. Απο την στιγμή που είναι φετινά τα γυρίσματα λογικά τα μηχανήματα θα είναι του 12 και μετά ..

Εκεί που σερφάρει λοιπόν , πετάγονται στην αριστερη πλευρά της οθόνης artifacts και μετα εξαφανίζονται..  εκαναν μπαμ δεν είναι η ιδέα μου..

είναι απο τον τελευταίο κύκλο αλλά δεν θυμάμαι επεισόδιο..

Είναι πολύ σύνηθες για mac να βγαζουν τετοια μικροθεματάκια.. 

Δημοσ.

η nvidia πάντως το συνηθίζει να βγάζει προβληματάκια στα mac.. μικρά ή μεγάλα.

Πολλοί δεν δίνουν και σημασία γιατι είναι random και σπάνια.

Κάτι για να γελάσουμε λίγο . Βλέπω την γνωστή σειρά Two and a half men .. Στην φετινή season 2014 με τον aston cutcher να χρησιμοποιεί ενα imac η pro δεν θυμάμαι ακριβώς.. Απο την στιγμή που είναι φετινά τα γυρίσματα λογικά τα μηχανήματα θα είναι του 12 και μετά ..

Εκεί που σερφάρει λοιπόν , πετάγονται στην αριστερη πλευρά της οθόνης artifacts και μετα εξαφανίζονται..  εκαναν μπαμ δεν είναι η ιδέα μου..

είναι απο τον τελευταίο κύκλο αλλά δεν θυμάμαι επεισόδιο..

Είναι πολύ σύνηθες για mac να βγαζουν τετοια μικροθεματάκια.. 

Δε τα λες και μικροθεματάκια! :-)

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι, ενιοτε τα mac, δυστυχως....ψιλοβραζουν :fear:
Καπως ετσι, μπορει να προκυψουν γενικως προβληματα(κια)!
Διαφορετικα, την 9400m, δεν την φοβαμαι σαν επιλογη vga :-)

Δημοσ.

MoviemakerGR, πως το έπαθες? το ζόριζες γενικά? Είχες ανεβασμένες θερμοκρασίες?

Οχι φιλος το ειχε μια φιλη στα άχρηστα και ειπα να το φτιάξω,δεν μπορω να τα βλέπω στα ράφια παρατημένα..

Βρηκα εναν φιλο και το έδωσα για reballing τον εμπιστεύομαι τωρα θα δούμε πως θα πάει ..

• Like 1
Δημοσ.

με το reballing είναι μόνιμη η επιδιόρθωση σωστά;

Είναι πιο μόνιμη από το reflow σίγουρα. Μόνιμη μόνιμη εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να την πω. Από τη στιγμή που το έπαθε εργοστασιακά είναι σίγουρο ότι θα το ξαναπάθει με την επισκευή, με το χρόνο παίζεις στην ουσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...