Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με καινουργια ψύκτρα επεξεργαστή

paul_agg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κι εγώ θα σου πώ να πάρεις την ζαλμαν ειναι απλα πολυ καλη να φανταστεις εχω τον I5 4670 3,4 και με την δικια του ψυκτρα της intel εφτανε 85 βαθμους στα παιχνιδια ενω τωρα με αυτη της ζαλμαν δεν θα ξεπερασει τους 58 απλα τέλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μονο το Πλαισιο θα μπορουσε να πουλαει aftermarket ψυκτρα χειροτερη της στοκ ...Α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου,αλλα που θα παει καποια στιγμη θα ξυπνησει ο κοσμος.

Ον τοπικ τωρα,κανε μια επενδυση σε καλη ψυκτρα,οσο σηκωνει το πορτοφολι σου,και μη τα λυπασαι τα λεφτα,θα σου μεινει και στην επομενη αναβαθμιση.Υπαρχουν λυσεις για ολα τα βαλαντια.

Edit:Ακομα γελαω με την φωτο της ψυκτρας με το ενα heatpipe,νασαι καλα φιλε μου,ηδη σωθηκε η φωτο και θα κανει το γυρο των ξενων τεχνολογικων sites .

"Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και είναι συμβατή με τα sockets:

Intel:   
775, 1150, 1155/1156, 1366"

1366...1366...1366....Nehalem σαν να λεμε δηλαδη ....Γελανε και τα τσιμεντα.

• Like 4

Μονο το Πλαισιο θα μπορουσε να πουλαει aftermarket ψυκτρα χειροτερη της στοκ ...Α ρε Ελλαδαρα με τα ωραια σου,αλλα που θα παει καποια στιγμη θα ξυπνησει ο κοσμος.

Ον τοπικ τωρα,κανε μια επενδυση σε καλη ψυκτρα,οσο σηκωνει το πορτοφολι σου,και μη τα λυπασαι τα λεφτα,θα σου μεινει και στην επομενη αναβαθμιση.Υπαρχουν λυσεις για ολα τα βαλαντια.

Edit:Ακομα γελαω με την φωτο της ψυκτρας με το ενα heatpipe,νασαι καλα φιλε μου,ηδη σωθηκε η φωτο και θα κανει το γυρο των ξενων τεχνολογικων sites .

"Είναι εύκολη στην εγκατάσταση και είναι συμβατή με τα sockets:

Intel:   

775, 1150, 1155/1156, 1366"

1366...1366...1366....Nehalem σαν να λεμε δηλαδη ....Γελανε και τα τσιμεντα.

Καλά κι εσύ,συμβατή εννοούν ότι κουμπώνει :D δεν σημαίνει ότι θα καταφέρει να μπουτάρει κι όλας..χαχαχαχα

Ενημερωτικά, την επέστρεψα και μετά απο ενδελεχή έλεγχο (μην τυχον και έχω χαλάσει το θησαυρό) την άλλαξα και πήρα τη Ζάλμαν με +7 ευρώ. Μπορώ να πω οτι ειμαι αρκετά ευχαριστημένος, η θερμοκρασία έπεσε αρκετά και ο θόρυβος ελαχιστοποιήθηκε. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

• Like 3

Ενημερωτικά, την επέστρεψα και μετά απο ενδελεχή έλεγχο (μην τυχον και έχω χαλάσει το θησαυρό) την άλλαξα και πήρα τη Ζάλμαν με +7 ευρώ. Μπορώ να πω οτι ειμαι αρκετά ευχαριστημένος, η θερμοκρασία έπεσε αρκετά και ο θόρυβος ελαχιστοποιήθηκε. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις!

έκανες το σωστό.

καλοδούλευτη

<p>Εγώ σου προτείνω να την γυρίσεις και να βάλεις εξτρά να πάρεις αυτήν <a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Zalman-Cpu-Cooler-CNPS5X-Performa.htm'>http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/psyktres/Zalman-Cpu-Cooler-CNPS5X-Performa.htm</a>. Την έχω και είναι άρχοντας. Και πανεύκολο κούμπωμα σε αντίθεση με την coolermaster. </p>

Ακούγεται αν εισε σε δωμάτιο χωρίς φασαρία?

πηρες αυτη με 19Ε που εχει ετσι δεν ειναι;   απλα αυτη κανει λιγο θορυβο αλλά και πάλι έγω έμεινα ευχαριστημένος

Ναι αυτή πήρα. Σε σχέση με την προηγουμενη είναι σαν αθόρυβη οπότε ειμαι ευχαριστημένος. Και θερμοκρασίες μια χαρά.

@anstik σε μένα φαντάσου περισσότερο ακούγεται ο απο πισω ανεμιστήρας παρά αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...