ribo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδή έχω μείνει πίσω σε τεχνολογίες tablets, θέλω τις γνώμες σας για να αγοράσω ένα.Οι ανάγκες/προϋποθέσεις μου είναι οι εξής:- Να έχω εύκολη πρόσβαση σε mail, internet, αρχεία όσο είμαι εκτός σπιτιού χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάω το βαρύ laptop που έχω. - Καλή συδνεσιμότητα για να μπορώ να κάνω και καμιά παρουσίαση σε projectορα στη δουλειά. - Ανάγνωση pdf. Word καλό θα ήταν να γράφω αλλά οπωσδήποτε σημειώσεις.- Να το χρησιμοποιώ το βραδάκι που αράζω σπίτι για internet, chatting αντί να κάθομαι στο laptop.- Να το παίρνω σε τρένο/αεροπλάνο/διακοπές για να περνάω την ώρα μου με ταινίες.- Εννοείται να έχει αξιοπρεπή μπαταρία, οθόνη, κάμερα, ηχεία. - GPS θα ήταν μεγάλο σύν. - 3G θα ήταν βολικότατο αλλά αν είναι να δώσω κανά 100άρι παραπάνω, δε βρίσκω το λόγο. Εξάλλου σε δουλειά, σπίτι ακόμα και τρένα (Ολλανδία που είμαι) μια χαρά θα τη βγάζω με wifi. - Ισχυρό επεξεργαστή για να το κρατήσω 3!! χρονάκια. Δεν είμαι gadgetάκιας να αλλάζω συνέχεια. - Δεν είμαι τόσο του ipad, δε με ψήνει η φάση apple. - Λέω να αποφύγω αγορά απο Κίνα, και μάλλον θα γίνει και εκτός Ελλάδας η αγορά (από Ολλανδία η κάνα αγγλικό/γερμανικό amazon). Οι απορίες μου:- Windows tablet ή Android? Με τα λίγα που διάβασα βλέπω καλά σχόλια για τα Windows και με ψήνουν αλλά με τι λειτουργικό?-8" ή 10"? Ναι οκ, 8άρια για μεταφορά αλλά γιατί να μη πάω σε 10άρικαι να χαρώ πιο μεγάλη οθόνη? Άρα κλίνω προς 10άρι προς το παρόν.-Να κοιτάξω κάτι σε 2-in-1, με πληκτρολόγιο δλδ? Υπάρχουν αξιοπρεπείς λύσεις? Γιατί και για το ASUS t100 που πριν λίγους μήνες το παρουσίαζαν όλοι σαν κορυφή, διαβάζω πλέον ότι το πληκτρολόγιο δε κουμπώνει καλά. Από την άλλη, υπάρχει και η λύση ενός ασύρματου πληκτρολογίου σωστά?- Υπάρχει κάτι μέχρι 300-350 το πολύ για αυτά που ζητάω ή έχω μείνει πίσω? - Είναι καλή περίοδος για αγορά ή να περιμένω 1-2 το πολύ μήνες? Θα μου πείτε πάντα θα βγαίνει κάτι καλύτερο και δε βγάζουμε άκρη αλλά ρωτάω μη τυχόν βγαίνει κάτι καινούργιο σύντομα που θα ρίξει τις τιμές σε κάτι ήδη καλό.Ευχαριστώ παίδες! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για αυτά που ζητάς πας σε Android. Ιδανικό από πλευράς φορητοτητας και πρακτικότητας είναι στις 8.4 ίντσες. Αρκετά μεγάλο για να κάνεις τη δουλειά σου, αλλά και αρκετά μικρό και ελαφρύ για να το έχεις πάντα μαζί σου στις μετακινήσεις σου. Με το budget σου πας σε πολύ δυνατό τάμπλετ, μπορείς να δεις απο Samsung τη σειρά Tab PRO η την νεώτερη Tab S που έχει καλύτερη απόδοση μπαταρίας. Από LG δες g pad 8.4 το οποίο είναι επίσης αξιόλογη επιλογή. Για το θέμα 3g ανεβαίνει στο +80-100$ οπότε μπορείς να την βγάλεις και με το Hotspot από το κινητό. Για Windows tablet, αν δεν χρειάζεσαι κάποια εφαρμογή που τρέχει αποκλειστικά σε win8 δεν θα σου τα πρότεινα για αγορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Ίσως τα οffice να μου είναι χρήσιμα, κυρίως κανά word και σημειώσεις (που μπορεί να τις κάνω και με άλλες εφαρμογές θα μου πεις). (τα πρόσθεσα και στο αρχικό post για να είναι ολοκληρωμένο τι ζηταώ) Αλλά γιατί όχι windows tablet? Θέμα απόδοσης? Overqualified για αυτά που ζητάω? Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2014 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bvg Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ρίξε μια ματία σε αυτό. Πολύ αξιόπιστο σε όλα και πήρε και αναβάθμηση kit kat. Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. http://www.skroutz.gr/s/3576175/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-Wi-Fi-16GB.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StigmaX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ίσως τα οffice να μου είναι χρήσιμα, κυρίως κανά word και σημειώσεις (που μπορεί να τις κάνω και με άλλες εφαρμογές θα μου πεις). (τα πρόσθεσα και στο αρχικό post για να είναι ολοκληρωμένο τι ζηταώ) Αλλά γιατί όχι windows tablet? Θέμα απόδοσης? Overqualified για αυτά που ζητάω? Στα λεφτά που δίνεις η επιλογή σου είναι μεταξύ premium Android Η budget Windows tablet. Ως gadgetακιας έχω και Windows tablet(Asus t100),ipad και τρία Android tablets με ποιο πρόσφατο το Galaxy Tab PRO 8.4. To 90% του χρόνου μου ασχολούμαι με το PRO. To Asus t100 έχεις καταλήξει htpc και κατεβαστιρι λόγο ευκολίας που προσφέρει με υπότιτλους κτλ. Αν την εμπειρία μου λοιπόν, σου προτείνω πάρε κάτι premium, ειδικά από το στιγμή που θες να το κρατήσεις για καιρό. Το τ100 όσο καλό και να είναι στο ότι είναι πολύχρηστικό δεν παίζει να σου τα βγάλει, η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το pro εχει ωραια οθονουλα και γενικά καλο περα των μικρο lag. Το lg η οθονη του ειναι λιγο απογοητευτική και το UI με χαλάει λιγο .Αλλα ειναι πιο πολυ ψυχολογικοι λόγοι. Τo hardware του pro ειναι ανωτερο παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 lg εννοείς το LG G Pad 8.3? Κάτι Asus VivoTab, Dell Venue 8" με windows είναι δηλαδή budget κατηγορία? Το Tab S φαίνεται να ξεφεύγει σε τιμή αλλά το Pro είναι ικανοποιητικό. Ακόμα και το 10άρι που σκεφτόμουν αρχικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ναι το LG G PAD εννοω. Δεν εχω ασχοληθει με windows tab σίγουρα εχουν τα καλά τους ειδικά αν εχουν και x86 επεξεργαστη αλλα εμένα δε μου αρεσουν τα windows σε tablet (προσωπική αποψη). Αν σου αρεσουν τα windows σε tablet μπορεις να ψαχτεις εχουν θεμα και εδω. Το tab s είναι πολυ ακριβο οπως ειπες. Αν θες να γραφεις *μπορει* να μη σου φτάνει η 8.4. Αλλα υπαρχουν και πληκτρολογια και οτι θες. Θα βγει και με 3G 3 εδω αλλα θα ειναι ακριβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Κλίνω προς tabPro. Πήγα και είδα από κοντά το 8.4" και το 10.1" και έχω μπερδευτεί!! Βρίσκω το 10άρι σε λευκό στα 299Ε και το 8άρι στα 259 μαύρο. Πιο ξεκούραστο το 10άρι αλλά δε λέει για μεταφορά. Το 8άρι είναι όντως ματζόβολο. Απλά, βολεύει για ταινίες? Για ανάγνωση pdf? Γενικά για ανάγνωση κρατάτε το tablet στο χέρι ή το στηρίζετε κάπου? Γιατί αν είναι για να το έχεις κοντά και πρέπει να το κρατάς, καλύτερ το 8άρι τότε. Για πες τε καμιά γνώμη ρε παίδες.. Κυρίως για εκτός σπιτιού το θέλω το tablet αλλά αν είναι να με ζορίζει να διαβάσω να πάω στο 10άρι. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα