Προς το περιεχόμενο

LG G2 Mini,LG L9 II or Moto G?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Cadbik-δεν νομιζω να δω ποτε ταινια στο κινητο,αν ναι,τοτε σπανια.Μονο κανα βιντεο που θα εχω τραβηξει.Ουτε περιμενω απο το κινητο να ειναι παιχνιδομηχανη,απλα θα εχει καποια απλα free games πχ puzle για να περναει η ωρα.

Michalisv-Απο την αρχη σκεφτηκα να μην μπλεξω με κινεζικα λογω mediateck επεξεργαστων που εχουν και υψηλο sar.Εχω διαβασει γενικα για τα κινεζικα οτι εχουν καποια θεματα.

δεν ειναι βολικο..!! 

τα κινεζικα, ισως.  αλλα, αυτο που σου προτεινα, το κοιταξες καθολου?

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα στη σύζυγο μου το L9 ii. Ασχολήθηκα εγώ μαζί του στο στήσιμο. Αναβαθμίστηκε αμέσως ΟΤΑ σε kitkat και γενικά η συμπεριφορά του το 15νθήμερο που το έχω είναι πολύ καλή. Στα συν του η ανάλυση της οθόνης.

συγκριτικό με το g2 mini εδώ.... Το ότι είναι παλιότερο μοντέλο δε σημαίνει απαραίτητα και χειρότερο. (Εχω καταλήξει γενικά να πιστεύω ότι από ποιότητα κατασκευής όσο παλιότερο τόσο πιο αξιόπιστο).

Δημοσ.

Kαι γω αναμεσα σε αυτα τα τρια ημουν κ κατεληξα στο l9 ii.

Πιστευω  τα 145€ οι δυνατοτητες του κ η χρηση που το θες το καθιστουν πρωτη επιλογη.. B) 

Δημοσ.

δεν ειναι βολικο..!! 

τα κινεζικα, ισως.  αλλα, αυτο που σου προτεινα, το κοιταξες καθολου?

Ναι,το κοιταξα.Καλο φαινεται και επωνυμο αλλα δεν θα επαιρνα κινητο 6 ιντσες.Το πολυ μεχρι 5" με καλα bezzels.Για αυτο στο 1ο μου post γραφω εως 4,7".Τα εχω δει απο κοντα και πανω απο 4,5-4,7" ειναι καπως μεγαλα κινητα.

Kαι γω αναμεσα σε αυτα τα τρια ημουν κ κατεληξα στο l9 ii.

Πιστευω  τα 145€ οι δυνατοτητες του κ η χρηση που το θες το καθιστουν πρωτη επιλογη.. B)

Ποσες εφαρμογες του εχεις περασει?Λαγκαρει σε normal χρηση η μονο σε βαρια χρηση και ποσο?Δουλευει απροβληματιστα με την Kit Kat η εχει θεματα?

Ξερει κανεις ποτε βγαινει η εκδοση L?Διαβασα απο 1 μελος οτι βγαινει Ευρωπη σε κανα 2 εβδομαδες.

Υ.Γ.Δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να κανω απο αυτο το κινητο πολλαπλη παραθεση.Μολις με πεταξε εξω απο το ιντερνετ και γενικα μπορει να εχω μεχρι και 4-5 tabs ανοιχτα και να μην κολλησει και να κολλησει στο 2ο tab επειδη οι 2 αυτες σελιδες να εχουν πολλες εικονες.Οταν εχω ενεργοποιημενο το java και την προβολη εικονων ζοριζεται λογω ανεπαρκους μνημης και cpu.Δεν την παλευει το κινητο.

Το οποιοδηποτε android των 150€ σε συγκριση με αυτο θα ειναι πολυ καλυτερο.Τοτε το ειχα παρει σε προσφορα απο το Πλαισιο 150€ ενω ειχε παντου 250€.Αλλα τοτε (2010-2011) τα android κινητα θυμαμαι οτι ειχαν πανακριβα και δεν πηρα android.

Δημοσ.

Ναι,το κοιταξα.Καλο φαινεται και επωνυμο αλλα δεν θα επαιρνα κινητο 6 ιντσες.Το πολυ μεχρι 5" με καλα bezzels.Για αυτο στο 1ο μου post γραφω εως 4,7".Τα εχω δει απο κοντα και πανω απο 4,5-4,7" ειναι καπως μεγαλα κινητα.

καπου εχεις μπερδευτει. αυτο που σου εδειξα ειναι 5",  οχι 6"....!!!    μαλλον κοιταξες το μεγαλυτερο μοντελο...!!!  

υπαρχουν ZENFONE 4 -5 -6.  αντιστοιχα με τις ιντσες..!

Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα ανάμεσα από moto g kai asus zenfone 5(16gb/2 gb ram) ποιο πιστεύετε ότι αξίζει περισσότερο?

Με ενδιαφέρει καθαρά η ταχύτητα και να μην κολλάει μετά από 5 μήνες καθώς και η οθόνη.

ακούω γνώμες καθώς τα κινητά είναι στην ίδια τιμή.

(αν νομίζετε ότι χαλάω το θέμα του ts ας διαγραφεί το μήνυμα)

Δημοσ.

Κάποιος???Σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω... 

κανένα από τα δύο, lg μονόδρομος, και καλύτερη εταιρεία για αποστολή/εγγύηση εάν χαλάσει...

Δημοσ.

Κάποιος???Σκέφτομαι αύριο να παραγγείλω... 

Καλό φαίνεται το Zenfone αλλά σοβαρό review δεν έχω δει. Δεν ξέρω επίσης αν εννοείς την έκδοση με τον Intel cpu ή αυτή με το snapdragon 400, αν είναι με το intel στη θέση σου θα ψαχνα πως τα πάει με τη μπαταρία γιατί το snapdragon 400 είναι κορυφή στον τομέα. Εννοείται αν το βρεις σε παρόμοια τιμή με το Moto g είναι κελεπούρι λόγω 2gb ram. Κατά τα άλλα και τα 2 έχουν πολύ καλή οθόνη και δεν θα λαγκάρουν με τη χρήση.

Δημοσ.

πριν κανένα μήνα είχα βρει το l9 ii 152 από e shop απλά με είχαν πει τα παιδιά εδώ πώς από κίνα με τα ίδια λεφτά βρίσκω πολύ ανώτερο και ότι το moto g θεωρείται καλύτερο του l9 ii για αυτό κάνω αυτή την ερώτηση.

Δημοσ.

πριν κανένα μήνα είχα βρει το l9 ii 152 από e shop απλά με είχαν πει τα παιδιά εδώ πώς από κίνα με τα ίδια λεφτά βρίσκω πολύ ανώτερο και ότι το moto g θεωρείται καλύτερο του l9 ii για αυτό κάνω αυτή την ερώτηση.

ναι τα κινέζικα είναι πολύ καλύτερα εάν συγκρίνεις ram/χωριτηκότητα/επεξεργαστή/κάμερα (βασικά σε όλους τους τομείς) αλλά θα αργήσει να έρθει+ άμα είναι χαλασμένο θα περιμένεις άλλο τόσο να στο φέρουν πίσω... ενώ εδώ στη Ελλάδα τσακ μπαμ γίνονται όλα, επίσης sony αποκλείουμε για το service, lg έχει πολύ καλό service (προσωπικές αλλά και γενικές εμπειρίες) και είναι αρκετά καλά, τώρα άμα θες ένα καλό κινητό με καλή ανάλυση πας σε moto g (προσοχή δεν περιλαμβάνεται ο φορτιστής!) αλλιώς άμα θες αποσπώμενη μπαταρία πας σε lg ii... και τα δύο ίσα είναι συγκρίνοντας χαρακτηριστικά, εγώ θα πρότεινα να πας άμα μπορείς να μαζέψεις ακόμα λίγα λεφτά το lg l90 ή το lg g2 mini που είναι τετραπύρηνα και δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με το διπύρηνο l9... διαφορετικά άμα η αποσπώμενη μπαταρία δεν σε πειράζει και ότι πρέπει να βρεις εσύ φορτιστή πάρε moto g ;)

ελπίζω να βοήθησα και να σου έλυσα κάποια προβλήματα

Δημοσ.

Απλά έλεγα να πάω σε κάτι καλύτερο από αυτό που 'έχω τώρα (galaxy s2) επειδή κολλάει τρελά.

Το g2 mini έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το δικό μου.(για αυτό ανέφερα το asus)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...