michalisv Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν ισχύει. Και μάλιστα το amazon σου δίνει 1 χρόνο αντικατάσταση συσκευής αν είναι ελαττωματική, όπως με όλα τα ηλεκτρονικά που πουλάει. Δεν ξέρω αν έχει τοπικό Motorola service στην Ελλάδα, αλλά αν έχει πς το κινητό σου και η εγγύηση ισχύει κανονικά από οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης κι αν το αγόρασες. Και μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι τα σκρουτζομάγαζα πουλάνε το EU μοντέλο, τα περισσότερα έχουν το γερμανικό. Δεν μιλησα για την εγγυηση απο το amazon,η οποια φυσικα και ισχυει,μιλησα για την εγγυηση απο την ελληνικη μοτορολα η οποια οπως λες και συ καλυπτει ολα τα κινητα απο οποιαδηποτε αντιπροσωπια της ΕΕ ΑΛΛΑ πρεπει να ειναι εκδοσεις που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα.Πχ ενα moto g 8gb αγορασμενο απο αμαζον εχει εγγυηση στην ελλαδα αλλα ενα moto g 16gb επισης αγορασμενο απο το αμαζον δεν εχει εγγυηση στην ελλαδα.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 το εχεις διαβασει? http://www.insomnia.gr/_/articles/διάφορα/insomnia-review/lg-g2-mini-review-r6882 Δεν το ειχα διαβασει.Το διαβασα τωρα αλλα δεν μπορω να δω το βιντεο απο το κινητο.Μαλλον θα πεσει ακυρο για το LG G2 mini. Οποτε μενουν οι αλλες 2 επιλογες.Η το Moto G 16 Gb η το LG L9 II.Το 2ο ειναι στα 150€,αρκετα καλη τιμη. Με την εγγυηση στο Moto G τι γινεται ομως?Υπαρχει service της Motorola στην Ελλαδα?Και αν ναι καλυπτει το 16 Gb? Ειχα σκεφτει και για το S4 mini αλλα με αυτα που εχω διαβασει στο φορουμ για το lag των Samsung γενικα και για την μπαταρια του S4 mini δεν ξερω αν αξιζει.
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 γιατι θα πεσει ακυρο. αιτια..? το L9 II optimus το πηρε προσφατα (πριν καμια 10αρια μερες) μια φιλη, και το δουλεψα λιγο...! πολυ ωραια οθονη, κομψο (στα ματια μου, αλλα και η φιλη μου το ιδιο ειπε..!), γρηγορο, χωρις κολληματα -αν και εγω σε καινουριες συσκευες δεν δινω βαση σε αυτο, καθως οταν "φορτωθει" η συσκευη δειχνει αν κολλαει η οχι..! τωρα περιμενω να περασει λιγος καιρος, να το δουλεψει, και να δω πως παει. αν και πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα..! εγω περιμενω το Zenfone 5, παντως..! εχω αγωνια να δω πως παει..!!
eko13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δεν το ηξερα οτι εχει και θυρα υπερυθρων!! τωρα το προσεξα στο review! Το review ειναι προσανατολισμενοστην τοτε τιμη που ειχε 300 ευρω πιστευω με τα τωρινα δεδομενα να σχολια θα ηταν ευνοηκοτερα... Παραμενω στην επιλογη μου για G2 mini LTE
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 γιατι θα πεσει ακυρο. αιτια..? το L9 II optimus το πηρε προσφατα (πριν καμια 10αρια μερες) μια φιλη, και το δουλεψα λιγο...! πολυ ωραια οθονη, κομψο (στα ματια μου, αλλα και η φιλη μου το ιδιο ειπε..!), γρηγορο, χωρις κολληματα -αν και εγω σε καινουριες συσκευες δεν δινω βαση σε αυτο, καθως οταν "φορτωθει" η συσκευη δειχνει αν κολλαει η οχι..! τωρα περιμενω να περασει λιγος καιρος, να το δουλεψει, και να δω πως παει. αν και πιστευω οτι δεν θα εχει προβλημα..! εγω περιμενω το Zenfone 5, παντως..! εχω αγωνια να δω πως παει..!! Ακυρο αν θα πεσει(Για το LG G2 mini)θα ειναι για την οθονη του μονο.Ειναι δυνατον το L9 II που βγηκε 1 χρονο πριν να εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης?Κατα τα αλλα το κινητο εχει τα παντα,δεν υστερει πουθενα αλλου.Εκτος και αν το δω απο κοντα και εχει καλη οθονη.Αλλα πως να το καταλαβω χωρις να δω εικονες,καποιο βιντεο και καποιο αρχειο πχ pdf?
klaount Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν μιλησα για την εγγυηση απο το amazon,η οποια φυσικα και ισχυει,μιλησα για την εγγυηση απο την ελληνικη μοτορολα η οποια οπως λες και συ καλυπτει ολα τα κινητα απο οποιαδηποτε αντιπροσωπια της ΕΕ ΑΛΛΑ πρεπει να ειναι εκδοσεις που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα.Πχ ενα moto g 8gb αγορασμενο απο αμαζον εχει εγγυηση στην ελλαδα αλλα ενα moto g 16gb επισης αγορασμενο απο το αμαζον δεν εχει εγγυηση στην ελλαδα. Ναι μάλλον πρέπει να το στείλεις amazon. Δεν το βλέπω ως σημαντικό πρόβλημα πάντως μιας και σου πληρώνουν μέχρι και τα μεταφορικά για να πάει. Αλλα πως να το καταλαβω χωρις να δω εικονες,καποιο βιντεο και καποιο αρχειο πχ pdf? Τα βάζεις δίπλα δίπλα και τα συγκρίνεις.
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Δεν μιλησα για την εγγυηση απο το amazon,η οποια φυσικα και ισχυει,μιλησα για την εγγυηση απο την ελληνικη μοτορολα η οποια οπως λες και συ καλυπτει ολα τα κινητα απο οποιαδηποτε αντιπροσωπια της ΕΕ ΑΛΛΑ πρεπει να ειναι εκδοσεις που υπαρχουν στην ελληνικη αγορα.Πχ ενα moto g 8gb αγορασμενο απο αμαζον εχει εγγυηση στην ελλαδα αλλα ενα moto g 16gb επισης αγορασμενο απο το αμαζον δεν εχει εγγυηση στην ελλαδα. Αν 1 Moto G 16 gb ειναι αγορασμενο απο Σκρουτζομαγαζο που λενε οτι σου δινουν 2 χρονια εγγυηση,σε περιπτωση βλαβης το αναλαμβανουν αυτοι η οχι?Γιατι αν το αναλαμβανουν τοτε δεν θα πρεπει να το στειλουν εξω να επισκευαστει?Για τον λογο οτι η LG δεν εισαγει επισημα το Moto G 16 gb στην Ελλαδα,μονο το 8 gb και καλυπτει με εγγυηση μονο το 8 gb. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2014 από AntiCambeR
cabdik Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ακυρο αν θα πεσει(Για το LG G2 mini)θα ειναι για την οθονη του μονο.Ειναι δυνατον το L9 II που βγηκε 1 χρονο πριν να εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης?Κατα τα αλλα το κινητο εχει τα παντα,δεν υστερει πουθενα αλλου.Εκτος και αν το δω απο κοντα και εχει καλη οθονη.Αλλα πως να το καταλαβω χωρις να δω εικονες,καποιο βιντεο και καποιο αρχειο πχ pdf? καλα..., σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. ειναι σοβαρο ατοπημα της LG..! οταν βγαζει την μινι εκδοση του κορυφαιου μοντελου με τετοια αναλυση, ειναι για κλωτσιες..!!!! επρεπε εξ' αρχης να εχει HD αναλυση. παντως δεν ειδα να σχολιαζεις καθολου την προταση που σου εκανα. το κοιταξες καθολου..?
MrBananaz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν 1 Moto G 16 GB ειναι αγορασμενο απο Σκρουτζομαγαζο που λενε οτι σου δινουν 2 χρονια εγγυηση,σε περιπτωση βλαβης το αναλαμβανουν αυτοι η κανουν τους κινεζους?Γιατι αν το αναλαμβανουν τοτε δεν θα πρεπει να το στειλουν εξω? LG L90 ... είναι ακριβώς ίδιο με το lg g2 mini μόνο που δεν έχει 4g.... το ΕΧΩ ΕΓΩ και η ανάλυση είναι μια χαρά και βγάζει ωραίες φωτογραφίες, το ξαναλέω για όσους δεν το διάβασαν στο moto g μόνο που δεν βγαίνει η μπαταρία δεν θα πρέπει να το κοιτάτε, διαφορετικά μετά τη εγγύηση είναι για πέταμα να το ξέρετε....
katamaran7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση από τα τρία που είπες αλλά το καλυτέρο είναι το g2 mini αφού έχει καλή μπαταρία αλλά και δεν κολλάει
klaount Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 LG L90 ... είναι ακριβώς ίδιο με το lg g2 mini μόνο που δεν έχει 4g.... το ΕΧΩ ΕΓΩ και η ανάλυση είναι μια χαρά και βγάζει ωραίες φωτογραφίες, το ξαναλέω για όσους δεν το διάβασαν στο moto g μόνο που δεν βγαίνει η μπαταρία δεν θα πρέπει να το κοιτάτε, διαφορετικά μετά τη εγγύηση είναι για πέταμα να το ξέρετε.... Ρε κόλλημα με τη μπαταρία... Σου χουν χαλάσει πολλές; Γιατί εμένα καμία, ποτέ σε κανένα κινητό. Το θέμα αυτό έχει καλυφθεί πολλάκις στο internet, ψάξε λίγο για να δεις τι πλεονεκτήματα προσφέρει η μη-αποσπώμενη μπαταρία πριν κρίνεις με μοναδικό κριτήριο την προσωπική σου ευκολία. Γιατί προσωπική σου ευκολία είναι και η δυνατότητα να αγοράζεις καλά κινητά σε χαμηλότερες τιμές. Αλλά τι να πω, υπάρχουν κι αυτοί που προτιμούν μια μετριότατη οθόνη και αποσπώμενη μπαταρία στα ίδια λεφτά.... Το ενοχλητικό είναι πως το παρουσιάζεις και σαν οικουμενική αδιαμφησβήτητη αλήθεια. Έπειτα, γιατί είναι για πέταμα μετά την εγγύηση; Δεν στην αλλάζει το service επί πληρωμή; Αν την άλλαζες μόνος σου δηλαδή δεν θα πλήρωνες; (θα παιρνες μια κινέζικη με 5 ευρώ ε...) Είναι επιστήμη νομίζεις να το ανοίξεις στην ανάγκη και να την αλλάξεις μόνος σου με άλλη από ebay; Αυτή τη στιγμή, τα καλύτερα και vfm κινητά σε πολλές κατηγορίες (moto g, nexus 5, lg g2 για παράδειγμα) δεν έχουν αποσπώμενες μπαταρίες. Δεν είναι τυχαίο.
MrBananaz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ρε κόλλημα με τη μπαταρία... Σου χουν χαλάσει πολλές; Γιατί εμένα καμία, ποτέ σε κανένα κινητό. Το θέμα αυτό έχει καλυφθεί πολλάκις στο internet, ψάξε λίγο για να δεις τι πλεονεκτήματα προσφέρει η μη-αποσπώμενη μπαταρία πριν κρίνεις με μοναδικό κριτήριο την προσωπική σου ευκολία. Γιατί προσωπική σου ευκολία είναι και η δυνατότητα να αγοράζεις καλά κινητά σε χαμηλότερες τιμές. Αλλά τι να πω, υπάρχουν κι αυτοί που προτιμούν μια μετριότατη οθόνη και αποσπώμενη μπαταρία στα ίδια λεφτά.... Το ενοχλητικό είναι πως το παρουσιάζεις και σαν οικουμενική αδιαμφησβήτητη αλήθεια. Έπειτα, γιατί είναι για πέταμα μετά την εγγύηση; Δεν στην αλλάζει το service επί πληρωμή; Αν την άλλαζες μόνος σου δηλαδή δεν θα πλήρωνες; (θα παιρνες μια κινέζικη με 5 ευρώ ε...) Είναι επιστήμη νομίζεις να το ανοίξεις στην ανάγκη και να την αλλάξεις μόνος σου με άλλη από ebay; Αυτή τη στιγμή, τα καλύτερα και vfm κινητά σε πολλές κατηγορίες (moto g, nexus 5, lg g2 για παράδειγμα) δεν έχουν αποσπώμενες μπαταρίες. Δεν είναι τυχαίο. ακριβώς, τα καλύτερα και vfm... γιατί αυτά να κοστίζουν λιγότερο από τα άλλα; επειδή υπάρχουν μειονεκτήματα, και άκου που σου λέω πως το έκαναν επίτηδες για να μη βγαίνει η μπαταρία (εννοείται αυτό)... γιατί να το έκαναν έτσι θα μου πεις έναν λόγο; γιατί να μη το φτιάξουν έτσι ώστε να βγαίνει η μπαταρία ε; μπορείς να το απαντήσεις μόνος σου... δική μου γνώμη ΑΠΛΟ ... πάντως άμα δεν γνωρίζετε κάτι μη κάνετε πως γνωρίζετε και μπερδεύετε τους άλλους... επίσης κόψτε τη παραπληροφόρηση εσείς οι Fanboys γιατί έχει παραγίνει αυτό το θέμα γενικώς στο διαδίκτυο, έχετε στη κατοχή σας ένα αντικείμενο και το παρουσιάζετε σαν να είναι θεϊκό, ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... καλή συνέχεια
JimxxZe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Έχει το g2 mini η κοπέλα μου εδώ και μερικές μέρες, εξαιρετικό παρά την 1gb μνήμη δεν κολάει πουθενά, απίστευτα smooth και γρήγορο. Το μόνο αρνητικό όπως έχει ειπωθεί είναι η ανάλυση η οποία φαίνεται στα εικονίδια πιο πολύ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι πρόβλημα καθώς η οθόνη του παραμένει εξαιρετική. Για μένα σε αυτά τα λεφτά (190 το πήραμε) είναι ίσως η καλύτερη επιλογή
AntiCambeR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 LG L90 ... είναι ακριβώς ίδιο με το lg g2 mini μόνο που δεν έχει 4g.... το ΕΧΩ ΕΓΩ και η ανάλυση είναι μια χαρά και βγάζει ωραίες φωτογραφίες, το ξαναλέω για όσους δεν το διάβασαν στο moto g μόνο που δεν βγαίνει η μπαταρία δεν θα πρέπει να το κοιτάτε, διαφορετικά μετά τη εγγύηση είναι για πέταμα να το ξέρετε.... Παρομοια περιπτωση με το LG G2 mini.1 χαρα κινητο,4 πυρηνο,λογικα πιο "δυνατο" απο το L9 II και εχει αναλυση 540χ960.Μοντελο του 2014.Για ποιον λογο στα κινητα του 2014 εβαλαν χαμηλοτερη αναλυση απο τα μοντελα του 2013?Για να μειωσουν το κοστος?Ας εβαζαν υψηλοτερη αναλυση και ας ειχε το κινητο 30-50 ευρω παραπανω.Εκτος και αν το εκαναν και για μειωση καταναλωσης της μπαταριας. http://www.phonearena.com/phones/compare/LG-L90,LG-Optimus-L9-II/phones/8416,7878 Σχετικα με την μπαταρια του Moto G οπως λεει πιο πανω ο klaount μαλλον υπαρχει λυση.Αλλα δεν ξερουμε ποσο κοστιζει απο την Motorola η αντικατασταση της μπαταριας και αν υπαρχει service στην Ελλαδα.Ισως ειναι πιο ευκολο να παρεις απο Ebay 1 μπαταρια και να την αλλαξεις.Αυτα ομως θελουν λιγο ψαξιμο πρωτα.Αν το κινητο ηταν για πεταμα μετα απο 2-3 χρονια που η μπαταρια θα τα φτυσει θα το αγοραζε ποσες χιλιαδες κοσμος? καλα..., σε αυτο εχεις απολυτο δικιο. ειναι σοβαρο ατοπημα της LG..! οταν βγαζει την μινι εκδοση του κορυφαιου μοντελου με τετοια αναλυση, ειναι για κλωτσιες..!!!! επρεπε εξ' αρχης να εχει HD αναλυση. παντως δεν ειδα να σχολιαζεις καθολου την προταση που σου εκανα. το κοιταξες καθολου..? Ναι,το κοιταξα.Απο Κινα ειναι πολυ καλες τιμες αλλα δεν θελω να ασχοληθω για τους γνωστους λογους.Αν θα παραγγελνα κινητο εκτος Ελλαδας θα ηταν μονο απο Amazon αν και δεν εχω ξαναπαραγειλει απο'κει.Ειναι ομως αξιοπιστο.
klaount Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 ακριβώς, τα καλύτερα και vfm... γιατί αυτά να κοστίζουν λιγότερο από τα άλλα; επειδή υπάρχουν μειονεκτήματα, και άκου που σου λέω πως το έκαναν επίτηδες για να μη βγαίνει η μπαταρία (εννοείται αυτό)... γιατί να το έκαναν έτσι θα μου πεις έναν λόγο; γιατί να μη το φτιάξουν έτσι ώστε να βγαίνει η μπαταρία ε; μπορείς να το απαντήσεις μόνος σου... δική μου γνώμη ΑΠΛΟ ... πάντως άμα δεν γνωρίζετε κάτι μη κάνετε πως γνωρίζετε και μπερδεύετε τους άλλους... επίσης κόψτε τη παραπληροφόρηση εσείς οι Fanboys γιατί έχει παραγίνει αυτό το θέμα γενικώς στο διαδίκτυο, έχετε στη κατοχή σας ένα αντικείμενο και το παρουσιάζετε σαν να είναι θεϊκό, ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ... καλή συνέχεια Άνθρωπε μου σου είπα διάβασε στο internet υπάρχουν άπειρα άρθρα για το θέμα, μη μου λες κι από πάνω λοιπόν ότι δεν γνωρίζω ενώ προφανέστατα δεν έχεις ιδέα....Δεν είναι μειονεκτήματα αυτά που λες, είναι tradeoffs, κόβεις κάτι για να κερδίσεις κάπου αλλού, κι εσύ σαν αγοραστής το ίδιο πρέπει να κάνεις βάσει των αναγκών σου...Π.χ. θες οπωσδήποτε αποσπώμενη μπαταρία, πάρε λοιπόν, δεν διαφωνώ, εσύ το παρουσιάζεις ως κριτήριο αλάνθαστο. Εγώ που προτιμώ τα unibody designs, ΔΕΝ θέλω αποσπώμενη, πως θα γίνει δηλαδή; http://www.anandtech.com/show/7543/a-post-about-removable-storage-removable-batteries-and-smartphonesΟρίστε πάρε ένα άρθρο για παράδειγμα, αφού βαριέσαι να το ψάξεις, και τους χαρακτηρισμούς κράτα τους για την παρέα σου. Φανμπόης δεν είμαι, αιτιολογώ αυτό που σου λέω, εν αντιθέσει με σένα που κάθεσαι γράφεις αλλά τίποτα δεν λες. Θεϊκό δεν είπα τίποτα, ίσα ίσα αν δεις αυτό που λέω είναι πως ανάλογα τι θες αγοράζεις κιόλας. Και δεκάρα δε δίνω τι θα αγοράσεις και γιατί, εσύ πληρώνεις. Κι αν κάποιος θέλει να παραπληροφορηθεί, κακό του κεφαλιού του. Τα πάντα υπάρχουν στο internet, ας ξεστραβωθεί. Δεν απάντησες και σε αυτά που σε ρώτησα. Κατά τα άλλα εγώ παραπληροφορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα