AntiCambeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπερα. Θα ηθελα την γνωμη σας για ποιο απο τα 3 αυτα κινητα να επιλεξω για αγορα.Απο κοντα σε καταστημα εχω δει μονο το Moto G και το L9 II και μου αρεσε πιο πολυ το Moto G εμφανισιακα και σαν κατασκευη. Το LG G2 mini το ειδα και αυτο αλλα οχι σε λειτουργια,μου αρεσε εμφανισιακα και εχει πολυ καλα bezels οπως βεβαια και το Moto G.Δεν θα ηθελα να ξεπερασω τις 4,7 ιντσες. Μου φαινεται καλυτερη επιλογη το LG G2 mini γιατι εχει παιρνει καρτα μνημης και αποσπωμενη μπαταρια αλλα χαμηλοτερη αναλυση απο τα αλλα 2.Μπορει καποιος να διακρινει την διαφορα αναλυσης σε 4,7"?Γιατι καποιοι κανουν παραπονα για την αναλυση οθονης του. Σχετικα με το Moto G ειναι πιο "δυνατο" απο τα αλλα ομως αν θα το επελεγα θα επαιρνα μονο το 16 GB.Το LTE ειναι ακριβοτερο. Για το L9 II διαβασα οτι εχει αρκετα καλη οθονη αλλα αδυναμη φωτογραφικη ειδικα σε χαμηλο φωτισμο και δεν εχει σωστη διαχειριση μνημης.Και ειναι παλαιοτερο μοντελο απο το LG G2 mini.Οπως και το Moto G που η καμερα του ειναι μετρια. Βασικα ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3 κινητα για τον λογο οτι σκεφτομαι να μην δωσω πανω απο 200e.Γιατι αν παω στα 230-250 που εχει το Moto G LTE θα ειμαι 1 βημα πριν τα 300e που εχει το Nexus 5.Και επειδη θα ειναι το 1ο android που θα παρω πιστευω οτι θα ειμαι ικανοποιημενος και με το παραπανω. Η βασικη χρηση του κινητου θα ειναι browsing αλλα με ενδιαφερει και να μπορω να εχω εγκατεστημενα καποια games.Επισης να εχει οσο το δυνατον καλυτερη καμερα και να παιρνει καρτα μνημης.Στην καμερα νομιζω οτι υπερτερει το LG G2 mini.Και πιστευω οτι καλο θα ειναι να παιρνει την Kit kat,απ'οτι ξερω Το Moto G και το LG G2 mini εχουν ηδη την Kit Kat αλλα το L9 II δεν την εχει παρει ακομα και δεν ειναι σιγουρο. Παντως οποιο και να επιλεξω σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που εχω και με εχει κουρασει ειδικα στο browsing λογω χαμηλης αναλυσης και μικρης οθονης.Αυτο εχω τωρα... http://www.gsmarena.com/samsung_s7230e_wave_723-3493.php
Grey Warden Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Με βάση όσα αναφέρεις νομίζω πως το G2 mini ανταπροκρίνεται στις ανάγκες σου. Μην περιμένεις τρομερά αποτελέσματα την νύχτα με καμία κάμερα αλλά θα είναι οκ. Έχει και micro sd για χωρητικότητα αφού θα παίζεις παιχνίδια. Από εκεί και πέρα όντως δεν αξίζει να ανέβεις πάνω απο 200 ευρώ όταν στα 290-300 παίζουν το Nexus 5 και το G2.
klaount Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Σίγουρα θα μπορείς να διακρίνεις τη διαφορά στην ανάλυση και μάλιστα εύκολα. Αλλά μόνο σε σύγκριση, κατά τα άλλα αν συνηθίσεις δεν θα σου χτυπάει πολύ, αλλά παραμένει μικρή ανάλυση για τα σημερινά δεδομένα. Προσωπικά επέλεξα Moto G λόγω οθόνης, για την SD δεν πολυνοιαζόμουν. Νομίζω ότι για γενική χρήση τα 16gb (12 στον χρήστη) είναι αρκετά. Και μπορείς πάντα να πάρεις ένα usb otg φλασάκι για τις περιπτώσεις που θα χρειαστείς παραπάνω. Από εκεί και πέρα για το LTE δεν είναι ακριβώς έτσι. Ναι μεν το N5 είναι καλύτερο αλλά από τη μία η κάμερα του δεν είναι και τόσο καλύτερη από το motog όπως ίσως θα περιμένε κανείς, και το σημαντικότερο: έχει σημαντικά χειρότερη μπαταρία. Άρα βάλτα κάτω και επέλεξε βάσει των προτεραιοτήτων σου.
cabdik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 εγω φιλε μου (για να σε βαλω σε ψαξιμο...!) παραγγειλα το ASUS Zenfone 5, που το θεωρω τουλαχιστον ισαξιο, αν οχι καλυτερο, καθως ειναι καινουριο μοντελο και ακομα δεν ξερω αν εχε ιδειξει τις αδυναμιες του. παντως απο κατοχους του συγκεκριμενου μοντελου, διαβαζω καλα πραγματα, ακομα και για την καμερα..!
StigmaX Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moto g lte από Amazon.co.uk. Βάζει και SD card οπότε είσαι καλυμμένος από πλευράς μνήμης. 170-180€ θα σου βγει.
klaount Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Moto g lte από Amazon.co.uk. Βάζει και SD card οπότε είσαι καλυμμένος από πλευράς μνήμης. 170-180€ θα σου βγει. Ε το πέθανες.... 195 βγαίνει το 8gb από amazon uk χωρίς SD και μεταφορικά.
gbras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Επειδη το εχω ψαξει προσφατα G2 mini το καλυτερο στην κατηγορια του αυτη τη στιγη και σε πολυ καλη τιμη. Βαλε τα συγκριτικα διπλα και θα το διαπιστωσεις. Απορω πως μερικοι εξακολουθουν να προτεινουν το moto G σε σχεση με το LG..
MrBananaz Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Επειδη το εχω ψαξει προσφατα G2 mini το καλυτερο στην κατηγορια του αυτη τη στιγη και σε πολυ καλη τιμη. Βαλε τα συγκριτικα διπλα και θα το διαπιστωσεις. Απορω πως μερικοι εξακολουθουν να προτεινουν το moto G σε σχεση με το LG.. ακριβώς, εγώ παρήγγειλα το lg l90 (δεν χρειάζομαι 4g) και πετάει, η μπαταρία με μέτρια χρήση κρατάει και 2 μέρες και από εμφάνιση είναι απλά τέλειο, ότι έχει το g2 mini έχει και αυτό το μόνο που δεν έχει είναι το 4g όπως είπα που ΕΜΕΝΑ προσωπικά δεν με ενδιέφερε και γιαυτό δεν έδωσα τα 20-25 ευρώ παραπάνω να πάρω το mini... το moto g δεν θα το πρότεινα σε κανέναν επειδή δε βγαίνει η μπαταρία που είναι πολύ πολύ μεγάλο μειονέκτημα (ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ) επειδή άμα χαλάσει μετά άντε βρες άκρη...
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παντως η τιμη του Moto G απο Ελλαδα(Σκρουτζ) με αυτη του Amazon δεν εχει μεγαλη διαφορα.Το 8 gb 4G εχει στο Amazon 190 € και στο Σκρουτζ 230€ και υπαρχει μονο σε 2 καταστηματα.Το 16 gb εχει στο Amazon και αυτο 190€ και στο Σκρουτζ 210€.Συμφερει περισοτερο το 16 gb.Πριν το 16 gb υπηρχε στο Σκρουτζ μονο σε 2-3 καταστηματα,το εβγαλαν και αλλοι τωρα.Θα μπορουσα να περιμενω να βγαλουν το 4g και αλλα Σκρουτζομαγαζα η να παρω το 16 αρι απο Σκρουτζ. Ποιο ειναι καλυτερα,το 4g που εχει καρτα μνημης αλλα 8αρα εσωτερικη η το 16 gb?Το 16gb μπορω να του βαλω φλασακι και να εχω μεγαλη εσωτερικη ενω το 8 gb δεν αλλαζει η εσωτερικη του και ειναι λιγο πιο ακριβο. Η τιμη του Amazon στα 190 ειναι χωρις μεταφορικα?Ποσο βγαινει με τα μεταφορικα? Το 16gb αν αγοραστει απο Ελλαδα καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα?
klaount Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Επειδη το εχω ψαξει προσφατα G2 mini το καλυτερο στην κατηγορια του αυτη τη στιγη και σε πολυ καλη τιμη. Βαλε τα συγκριτικα διπλα και θα το διαπιστωσεις. Απορω πως μερικοι εξακολουθουν να προτεινουν το moto G σε σχεση με το LG.. http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5831&idPhone2=6077 Έλα νατα, για πες που υπερτερεί; Απλά είναι τα πράγματα, θες καλύτερη οθόνη πας Moto G, θες καλύτερη camera πας G2 mini. H 540x960 σε 4.7" είναι πολύ μικρή ανάλυση και η 100+ ppi διαφορά δεν είναι μικρή. Για μένα δεν θα αποτελούσε επιλογή ακόμη κι αν δεν υπήρχε το Moto G. Θα προτιμούσα το Optimus L9 II, μπορεί να είναι dual core αλλά είναι Krait, συνολικά καλύτερο πακέτο για τα γούστα μου από εκείνο του Mini. Παντως η τιμη του Moto G απο Ελλαδα(Σκρουτζ) με αυτη του Amazon δεν εχει μεγαλη διαφορα.Το 8 gb 4G εχει στο Amazon 190 € και στο Σκρουτζ 230€ και υπαρχει μονο σε 2 καταστηματα.Το 16 gb εχει στο Amazon και αυτο 190€ και στο Σκρουτζ 210€.Συμφερει περισοτερο το 16 gb.Πριν το 16 gb υπηρχε στο Σκρουτζ μονο σε 2-3 καταστηματα,το εβγαλαν και αλλοι τωρα.Θα μπορουσα να περιμενω να βγαλουν το 4g και αλλα Σκρουτζομαγαζα η να παρω το 16 αρι απο Σκρουτζ. Ποιο ειναι καλυτερα,το 4g που εχει καρτα μνημης αλλα 8αρα εσωτερικη η το 16 gb?Το 16gb μπορω να του βαλω φλασακι και να εχω μεγαλη εσωτερικη ενω το 8 gb δεν αλλαζει η εσωτερικη του και ειναι λιγο πιο ακριβο. Η τιμη του Amazon στα 190 ειναι χωρις μεταφορικα?Ποσο βγαινει με τα μεταφορικα? Το 16gb αν αγοραστει απο Ελλαδα καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα? Υποκειμενικό είναι αυτό. Εγώ θα πήγαινα στο 16gb ασυζητητί και δεν θα μπλεκα με SD. Η εσωτερική μνήμη δεν αντικαθίσταται από την SD σε καμία περίπτωση. Εσύ όμως μπορεί να θες να κάνεις το κινητό ταινιοθήκη, άρα χρειάζεσαι SD. H εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή. Δεν είμαι όμως σίγουρος αν θα χρειαστεί ή όχι να το στείλεις στο amazon. Δυστυχώς όμως το amazon είναι εγγύηση, και δύσκολα μπορείς να πεις το ίδιο για πολλά σκρουτζομάγαζα. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2014 από klaount
eko13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 LG G2 Mini LTE για μενα η απολυτη ολ αραουντ επιλογη για κατω απο 200 ευρω... Να το βρασω το κορυφαιο τεχνολογικο επιτευμα αν δεν εχει ραδιο, καρτα sd και αποσπωμενη μπαταρια...
michalisv Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Παντως η τιμη του Moto G απο Ελλαδα(Σκρουτζ) με αυτη του Amazon δεν εχει μεγαλη διαφορα.Το 8 gb 4G εχει στο Amazon 190 € και στο Σκρουτζ 230€ και υπαρχει μονο σε 2 καταστηματα.Το 16 gb εχει στο Amazon και αυτο 190€ και στο Σκρουτζ 210€.Συμφερει περισοτερο το 16 gb.Πριν το 16 gb υπηρχε στο Σκρουτζ μονο σε 2-3 καταστηματα,το εβγαλαν και αλλοι τωρα.Θα μπορουσα να περιμενω να βγαλουν το 4g και αλλα Σκρουτζομαγαζα η να παρω το 16 αρι απο Σκρουτζ. Ποιο ειναι καλυτερα,το 4g που εχει καρτα μνημης αλλα 8αρα εσωτερικη η το 16 gb?Το 16gb μπορω να του βαλω φλασακι και να εχω μεγαλη εσωτερικη ενω το 8 gb δεν αλλαζει η εσωτερικη του και ειναι λιγο πιο ακριβο. Η τιμη του Amazon στα 190 ειναι χωρις μεταφορικα?Ποσο βγαινει με τα μεταφορικα? Το 16gb αν αγοραστει απο Ελλαδα καλυπτεται απο εγγυηση στην Ελλαδα? Το moto g 16gb και το moto g 4g δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα, μόνο το 8gb έχει.
klaount Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Το moto g 16gb και το moto g 4g δεν έχουν εγγύηση στην Ελλάδα, μόνο το 8gb έχει. Δεν ισχύει. Και μάλιστα το amazon σου δίνει 1 χρόνο αντικατάσταση συσκευής αν είναι ελαττωματική, όπως με όλα τα ηλεκτρονικά που πουλάει. Δεν ξέρω αν έχει τοπικό Motorola service στην Ελλάδα, αλλά αν έχει πας το κινητό σου και η εγγύηση ισχύει κανονικά από οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης κι αν το αγόρασες. Και μην έχεις την ψευδαίσθηση ότι τα σκρουτζομάγαζα πουλάνε το EU μοντέλο, τα περισσότερα έχουν το γερμανικό.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ισως το Moto G δεν ειναι πλεον VFM λογω ανταγωνισμου και ειναι λιγο ακριβο για αυτα που προσφερει.Εχει τα κυρια αρνητικα οτι δεν παιρνει καρτα μνημης και δεν αφαιρειται η μπαταρια.Επισης νομιζω οτι δεν εχει ουτε DLNA και Wi fi Direct και χαμηλοτερη αναλυση εγγραφης βιντεο στα 720p ενω τα αλλα 2 γραφουν στα 1080p.Δεν εχει ουτε καν φορτιστη και ακουστικα,το παρ@@@αν. Σχετικα με το LG G2 mini αν θα το επιλεξω θα ειναι το 4G γιατι ειναι πιο φθηνο απο το απλο αν και δεν καταλαβαινω τον λογο.Δεν με απασχολει τοσο το 4G γιατι απ'οσο ξερω δεν υπαρχει ακομα σωστη καλυψη δικτυου και θα τρωει τα MB γρηγορα.Διαβασα σε reviews στο Gsm arena οτι το LG G2 mini κανει Flickering οταν η φωτεινοτητα της οθονης ειναι πολυ χαμηλα και για να μην ειναι αντιληπτο στο ματι πρεπει να ειναι καπου στο 30-40% Τελικως πιστευω οτι το LG G2 mini ειναι λιγο πιο ομορφο σε design και λιγο καλυτερο απο το L9 II τουλαχιστον στην καμερα αλλα και σε επεξεργαστη επειδη ειναι 4πυρηνο.Εκει που κολλαω ειναι στην αναλυση οθονης του,ας μας πει καποιος την γνωμη του που το εχει.
cabdik Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ισως το Moto G δεν ειναι πλεον VFM λογω ανταγωνισμου και ειναι λιγο ακριβο για αυτα που προσφερει.Εχει τα κυρια αρνητικα οτι δεν παιρνει καρτα μνημης και δεν αφαιρειται η μπαταρια.Επισης νομιζω οτι δεν εχει ουτε DLNA και Wi fi Direct και χαμηλοτερη αναλυση εγγραφης βιντεο στα 720p ενω τα αλλα 2 γραφουν στα 1080p.Δεν εχει ουτε καν φορτιστη και ακουστικα,το παρ@@@αν. Σχετικα με το LG G2 mini αν θα το επιλεξω θα ειναι το 4G γιατι ειναι πιο φθηνο απο το απλο αν και δεν καταλαβαινω τον λογο.Δεν με απασχολει τοσο το 4G γιατι απ'οσο ξερω δεν υπαρχει ακομα σωστη καλυψη δικτυου και θα τρωει τα MB γρηγορα.Διαβασα σε reviews στο Gsm arena οτι το LG G2 mini κανει Flickering οταν η φωτεινοτητα της οθονης ειναι πολυ χαμηλα και για να μην ειναι αντιληπτο στο ματι πρεπει να ειναι καπου στο 30-40% Τελικως πιστευω οτι το LG G2 mini ειναι λιγο πιο ομορφο σε design και λιγο καλυτερο απο το L9 II τουλαχιστον στην καμερα αλλα και σε επεξεργαστη επειδη ειναι 4πυρηνο.Εκει που κολλαω ειναι στην αναλυση οθονης του,ας μας πει καποιος την γνωμη του που το εχει. το εχεις διαβασει? http://www.insomnia.gr/_/articles/%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1/insomnia-review/lg-g2-mini-review-r6882
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα