Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πριν κατι χρονια πεταχτηκα μεχρι πατρα με ενα χιλλιαρι smart για δουλεια...

αν εξαιρεσεις πλευρικους ανεμους (αλλου ησουν και αλλου βρισκοσουν) κατα τα αλλα μια χαρα...

Δημοσ.

Δεν το καταστευασανε και λενε μαξ κανει τοσα χιλιομετρα.

Νταξει αν πας με κανενα αλλο μεγαλο αμαξι θα σαι πιο ανετα αλλα μην λεμε δεν παει.

Ποιο πολυ ο οδηγος θα πιαστει και θα πρεπει να κανει στασεις.

Οταν κανεις σταση θα πρεπει να περιμενεις δυο λεπτα να ηρεμισει η τουρμπινα.. μην το σβηνεις κατευεθειαν...

Πρεπει ο καθενας να ξερει τι εχει στα χερια του, τι οδηγαει. Αν εχεις σμαρτ και νομιζεις πτι εχεις φορμουλα δεν σε φταιει το αμαξι...

Πηγαινε με 100 χιλιομετρα την ωρα και θα σε κομπλε...

Τις στασεις μην τις παραληψεις για κανεναν λογο.

Πες καποιον δικο σου, να ελεγξει λαδια νερα, πιεση ελαστικων και θα σαι κομπλε

Το χιλιαρι ειναι πιο ανετο στο δρομο...

Ολα τα μικρα 1100 ειναι και ειναι πιο βαρια... αυτο που ναι καμια 700-800 κιλα δεν θα παει ανετα. Μονο οταν εχει ανεμους οπως ειπε ο φικος εχει ενα θεματακι, αλλα ουτε να φυγειβαπο το δρομο μπορει ουτε να τουμπαρει αν τρακαρεις...

Τωρα αν εσυ δεις ευθεια και δεν πιανεις το τιμονι, παιζεις με την τυχη σου...

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το καταστευασανε και λενε μαξ κανει τοσα χιλιομετρα.

Νταξει αν πας με κανενα αλλο μεγαλο αμαξι θα σαι πιο ανετα αλλα μην λεμε δεν παει.

Ποιο πολυ ο οδηγος θα πιαστει και θα πρεπει να κανει στασεις.

Οταν κανεις σταση θα πρεπει να περιμενεις δυο λεπτα να ηρεμισει η τουρμπινα.. μην το σβηνεις κατευεθειαν...

Πρεπει ο καθενας να ξερει τι εχει στα χερια του, τι οδηγαει. Αν εχεις σμαρτ και νομιζεις πτι εχεις φορμουλα δεν σε φταιει το αμαξι...

Πηγαινε με 100 χιλιομετρα την ωρα και θα σε κομπλε...

Τις στασεις μην τις παραληψεις για κανεναν λογο.

Πες καποιον δικο σου, να ελεγξει λαδια νερα, πιεση ελαστικων και θα σαι κομπλε

Το χιλιαρι ειναι πιο ανετο στο δρομο...

Ολα τα μικρα 1100 ειναι και ειναι πιο βαρια... αυτο που ναι καμια 700-800 κιλα δεν θα παει ανετα. Μονο οταν εχει ανεμους οπως ειπε ο φικος εχει ενα θεματακι, αλλα ουτε να φυγειβαπο το δρομο μπορει ουτε να τουμπαρει αν τρακαρεις...

Τωρα αν εσυ δεις ευθεια και δεν πιανεις το τιμονι, παιζεις με την τυχη σου...

Και όταν σε προσπερνάει κανένα φορτηγό! :P

Δημοσ.

H λαλακια της Δευτέρας, ειπα και εγω δε θα πεταχτεί καποιος να το πει... Πραγματικά αναρωτιέμαι εστω και αν εχετε οδηγήσει για πανω απο 5 λεπτά smart... Γιατι οταν το οδηγησετε και δείτε οτι παει καλύτερα απο το κορεατικο χαρτοκιβωτιο σας θα βρίζετε ακομα παραπανω...

Δημοσ.

Εχω κανει αυτη την διαδρομη 3 φορες με το 1000αρι το Smart μια χαρα πηγα και γυρισα. Μιας και εχεις το turbato το παλιο απλα πηγαινε λιγο χαλαρα γιατι το turbo ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες οταν το πας ταπα πολυ ωρα.Οποτε αν η τελικη σου ειναι 140 πηγαινε με 110-120 το πολυ οχι τερμα.

Οσο για το θεμα ασφαλειας τα περισσοτερα ατυχηματα στην εθνικη ειναι γιατι βγαινει καποιος αντιθετο και γινεται μετοπικη, σε τετοια περιπτωση την γλυτωνεις μονο αν εισαι σε Scania .

Δημοσ.

H λαλακια της Δευτέρας, ειπα και εγω δε θα πεταχτεί καποιος να το πει... Πραγματικά αναρωτιέμαι εστω και αν εχετε οδηγήσει για πανω απο 5 λεπτά smart... Γιατι οταν το οδηγησετε και δείτε οτι παει καλύτερα απο το κορεατικο χαρτοκιβωτιο σας θα βρίζετε ακομα παραπανω...

Αν αναφέρεσε σε μένα είχα σμαρτ για ένα χρόνο και πήγα να σκοτωθώ..

Το μόνο αυτοκίνητο που δίπλωσε και δε γύρναγε με τίποτα.Σκέψου οτι το αυτόματο μου έκανε κατέβασμα πάνω στη στροφή με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται..

Είχα rallye,είχα punto gt,s2000,slk και πολλά άλλα και το σμαρτ είναι το μόνο αυτοκίνητο(αν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτοκίνητο) με το οποίο είχα ατύχημα..

Ασε που έχασα ένα φίλο μου σε σμάρτ..

Γι'αυτό και δε θέλω ούτε σε φωτογραφία να το βλέπω.

παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό της άποψης μου ώς λαλακία,μέγιστε παντογνώστη.

Οσο για το θεμα ασφαλειας τα περισσοτερα ατυχηματα στην εθνικη ειναι γιατι βγαινει καποιος αντιθετο και γινεται μετοπικη, σε τετοια περιπτωση την γλυτωνεις μονο αν εισαι σε Scania .

Και μηχανή φτάνει για να σε σκοτώσει..

http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/smart-car-collides-with-motorcycle-motorcycle-driver-survives-smart-car-driver-doesnt/

Δημοσ.

Αν αναφέρεσε σε μένα είχα σμαρτ για ένα χρόνο και πήγα να σκοτωθώ..

Το μόνο αυτοκίνητο που δίπλωσε και δε γύρναγε με τίποτα.Σκέψου οτι το αυτόματο μου έκανε κατέβασμα πάνω στη στροφή με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται..

Είχα rallye,είχα punto gt,s2000,slk και πολλά άλλα και το σμαρτ είναι το μόνο αυτοκίνητο(αν μπορεί να χαρακτηριστεί αυτοκίνητο) με το οποίο είχα ατύχημα..

Ασε που έχασα ένα φίλο μου σε σμάρτ..

Γι'αυτό και δε θέλω ούτε σε φωτογραφία να το βλέπω.

παρεμπιπτόντως ευχαριστώ για το χαρακτηρισμό της άποψης μου ώς λαλακία,μέγιστε παντογνώστη.

Και μηχανή φτάνει για να σε σκοτώσει..

http://www.frontpagemag.com/2013/dgreenfield/smart-car-collides-with-motorcycle-motorcycle-driver-survives-smart-car-driver-doesnt/

Η μηχανη αμα σου σκασει με 200χλμ πανω σου σε οτι αμαξι και να εισαι θα σε σκοτωσει και παντα ειναι και ο τροπος που θα σκασει και που θα σε βρει μην τα γενικευουμε τα πραγματα.

biker-hits-car-accident-road-kill-motor-

Μου αρεσει το γουστο σου στα αυτοκινητα ειχα και εγω Punto GT και S2000 :-D . Ενας ακομα λογος που τα smart εμπλεκονται σε πολλα ατυχηματα ειναι οτι τα αγοραζουν αμπαλοι οδηγοι και πολλες αμπαλες γυναικες , εγω προσωπικα του βγαζω και το antispin και κανω παντιλικια και αναποδα και δεν μου εχει φυγει ποτε.

Δημοσ.

ναι, αλλά λέει οτι ο μηχανόβιος σώθηκε στη σύγκρουση..

και δε φταίει μόνο το smart..Γενικά όλα τα μικρά είναι επικίνδυνα σε περίπτωση σύγκρουσης..

http://www.forbes.com/2009/04/13/car-crash-tests-lifestyle-vehicles-crash-test-report.html

Εν πάσει περιπτώσει εγώ μιλούσα πιο πολύ για ενεργτική ασφάλεια.Αν χρειαστεί να αποφύγεις κάτι στο ταξίδι με 100χμ δε θα είναι και τόσο εύκολο.

Δημοσ.

Ρε σεις σεναρια επιστημονικα μου φαινεται κατεβαζεται ολοι..

Δηλαδη αυτο το ατυχημα μπορει να γινει μονο με σμαρτ...

Το αυτοματο κιβωτιο ειναι αυτοματο... εχεις παντα το νου σου... Εχει και σειριακο που το ρυθμιζεις. 

Τωρα στην στοφη καποια μαλακια θα εκανες και συ δεν μπορει να κατεβασε ετσι ξαφνικα... 

Αν δηλαση σκασει μια μηχανη σε ενα αλλο αμαξι στην πορτα του του οδηγου. ο οδηγος θα σωθει? 

Ολα σχετικα ειναι, απλα μην σου τυχει..

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...