Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.  

Το λάπτοπ μου δεν βρίσκει το ασύρματο δίκτυό μου, ενώ ανιχνεύει των γειτόνων μου. Επίσης ούτε το tablet το ανιχνεύει. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε, γιατί χθες λειτουργούσε κανονικά. Το wlan είναι ανοιχτό, όμως στη σελίδα που μπαίνω στο ίντερνετ για να ελέγξω τη σύνδεσή μου λέει :  

WLAN status : Off

Current WLAN user: No user

Τώρα είμαι συνδεδεμένη από τη τοπική σύνδεση δικτύου. Από εκεί μπορεί να μπει στο internet. 

Τι μπορεί να φταίει;;;;

Δημοσ.

δες μηπως το καναλι του ασυρματου βρισκεται στο αυτοματο και εχει επιλεξει κανενα 12-13.αλλαξε το σε χειροκινητο και βαλε οποιο θες απο το 11 και κατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιο router έχεις; Συνήθως μπαίνεις στο interface του γράφοντας στη μπάρα διευθύνσεων του browser 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.254 (σε ένα από αυτά θα μπει, αναλόγως το router). Αυτό θα το κάνεις χρησιμοποιώντας ενσύρματη σύνδεση. Για username/password που θα ζητήσει μπορείς να κοιτάξεις τις οδηγίες που σου δόθηκαν όταν έκανες τη σύνδεση (συνήθως είναι admin και τα δύο). Μόλις μπεις, βρίσκεις το μενού του Wireless και από εκεί αλλάζεις το channel σε κάποιο μικρότερο του 11.

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.

Ποιο router έχεις; Συνήθως μπαίνεις στο interface του γράφοντας στη μπάρα διευθύνσεων του browser 192.168.1.1 ή 192.168.2.1 ή 192.168.1.254 (σε ένα από αυτά θα μπει, αναλόγως το router). Αυτό θα το κάνεις χρησιμοποιώντας ενσύρματη σύνδεση. Για username/password που θα ζητήσει μπορείς να κοιτάξεις τις οδηγίες που σου δόθηκαν όταν έκανες τη σύνδεση (συνήθως είναι admin και τα δύο). Μόλις μπεις, βρίσκεις το μενού του Wireless και από εκεί αλλάζεις το channel σε κάποιο μικρότερο του 11.

Μπήκα σήμερα και άλλαξα το κανάλι από auto που ήταν σε 6, αλλά και πάλι δεν το ασύρματο δίκτυό μου δεν το ανίχνευε ούτε το λάπτοπ ούτε το ταμπλετ. Έτσι ξανασυνδέθηκα από την τοπική σύνδεση. Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιο πρόβλημα το router?

Επίσης στη σελίδα που μπήκα(192.168.1.1) κάτω από τις πληροφορίες για την τωρινή σύνδεση έγραφε 

My Number: unknown. Δε ξέρω αν αυτό βοηθάει απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και να ξαναενεργοποιήσεις το Wifi ή κάνε και επανεκκίνηση στο router. Αν επιμένει, δοκίμασε και hard reset.

Δημοσ.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις και να ξαναενεργοποιήσεις το Wifi ή κάνε και επανεκκίνηση στο router. Αν επιμένει, δοκίμασε και hard reset.

Τα δύο πρώτα τα έχω δοκιμάσει, αλλά δε δούλεψαν. Θα δοκιμάσω και reset και θα δω. Το wlan του router πώς μπορεί να ενεργοποιηθεί/απενεργοποιηθεί γιατί δεν έχει κουμπάκι;

Δημοσ.

εφοσον σου γραφει wlan status off λογικα πρεπει να το εχεις κλεισει μεσα απο το interface.

απλα αλλο το να ανοιξεις κλεισεις το wireless και αλλο να ανοιξεις κλεισεις το ssid broadcast.

επισης καναλι απο 1 εως 11.απεφυγε το 12 το 13 και το auto.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...