Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρήστης mac 7-8 χρόνια, άρα είναι το λειτουργικό είναι στο πετσί μου.

το μηχάνημα είναι άριστο (έχω ακριβώς το ίδιο της περιγραφής), απλώς απέφυγε τον fusion για μένα καλύτερα ένας εξωτερικός HDD.

ειναι πολύ μπακάλικο νομίζω το fusion. αν το ξανάπαιρνα θα το έπαιρνα straight SSD 256gb.

γρήγορο, ακούραστο που σίγουρα κρατάει μια 5ετία. μια χαρά gamάρεις με τη κάρτα.

Μνήμη αναβαθμίζεται, σκληρος επίσης, cpu όχι. Μια χαρά εισαι για 4-5 χρονακια. Τσιμπα το αν μπορεις και μη το σκέφτεσαι καθόλου.

μια χαρά αναβαθμίζεται και η CPU αν πιάνουν τα χέρια σου.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλλαξε το και παρε Mac. Ισως αργότερα να χρειαστεί να του αναβαθμίσεις την μνήμη. Θελει λιγο χρόνο να μάθεις το OSX αλλα και σε αυτο Google is your friend. Ολοι ετσι κάναμε μεταβαση. Μόλις το μάθεις θα το λατρέψεις. Σίγουρα τα λεφτά που δίνεις δεν αξίζουν για αυτό που παίρνεις σαν hardware οπώς όλα τα προιόντα της apple θεωρώ αλλά η ποιότητα τους είναι top σίγουρα. Με λίγα λόγια είναι lux κατάσταση , αν έχεις το χρήμα προχώρα!!!

Δημοσ.

Αν έχεις τη δυνατότητα δούλεψε για λίγο ένα mac να δεις το λειτουργικό και αν σε βολεύει σε αυτά που θες. Γιατί αν δε σε βολεύει και βάλεις πχ windows θα έχεις δώσει τζάμπα παραπάνω λεφτά από το να έπαιρνες ένα pc με τα ίδια χαρακτηριστικά

Δημοσ.

μια χαρά αναβαθμίζεται και η CPU αν πιάνουν τα χέρια σου.

Έχεις δίκιο, νόμιζα ότι γινόταν μέχρι τα late 2010, και μετά ήταν κολλημένος (όπως στα mini), αλλά τώρα που το βλέπω είναι με socket και στα καινούρια! Άρα +cpu, ακόμα καλύτερα!

Δημοσ.

Τι ακούω ο άνθρωπος.... Σοβαρά μην λαμβάνεις υπόψη αυτά που γράφει διότι θα πας άκλαφτος... εκτός εαν είσαι ξανθιά δίμετρη υποψήφια γραμματέας

on topic. Δες εαν ήδη το υπάρχον υλικό σου μπορεί να φτιάξει hackintosh ή τρέξε σε virtual box το os να δεις εαν σε βολεύει και αν λειτουργεί όπως εσύ θες με τις συσκευές σου. Κοινώς το ecosystem. Αν δεις ότι είσαι ευχαριστημένος τότε προχωράς στην αγορά.
Αν πάλι σου περισσεύουν και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις (δεν θα ρωτούσες εδώ) αγόρασε το.

ΑΓΟΡΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΦΡΑΞΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ;;

Δημοσ.

Αμα ειχες 3 κ ευρα να δωσεις για imac δεν εκανες εδω ποστ, απλα θα πηγαινες και θα το επαιρνες. Η απαντηση σου ητανε πιο τρολλ πεθαινεις, αρα δεν υπαρχει και τιποτα περισσοτερο να συζητησουμε. Λες και αμα παρεις μακ σαν απλος χρηστης αποχτας καμια τεχνη οταν χειριζεσαι το ιμακ. 

Βεβαια αμα αυτα στα ειπε κανενας πωλητης, χιλιες φορες ρεσπεκτ.

Δημοσ.

φράξε την μην σ' ακούει κόσμος και τον παίρνεις στο λαιμό σου...

Ον τοπικ νέκρα από τον TS

Δημοσ.

Αμα ειχες 3 κ ευρα να δωσεις για imac δεν εκανες εδω ποστ, απλα θα πηγαινες και θα το επαιρνες. Η απαντηση σου ητανε πιο τρολλ πεθαινεις, αρα δεν υπαρχει και τιποτα περισσοτερο να συζητησουμε. Λες και αμα παρεις μακ σαν απλος χρηστης αποχτας καμια τεχνη οταν χειριζεσαι το ιμακ. 

Βεβαια αμα αυτα στα ειπε κανενας πωλητης, χιλιες φορες ρεσπεκτ.

Φιλε μου δεν χρειαζομαι πωλειτες για να μου πουνε αντιθετος διαβαζω στο ιντερνετ και μαθαινω απο μονος μου και ναι με το iMac μπορεις να κανεις δεκαδες πραγματα που με τα Windows δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα :)

Δημοσ.

Φιλε μου δεν χρειαζομαι πωλειτες για να μου πουνε αντιθετος διαβαζω στο ιντερνετ και μαθαινω απο μονος μου και ναι με το iMac μπορεις να κανεις δεκαδες πραγματα που με τα Windows δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα :)

δεν

Δημοσ.

Να ευχαριστησω ολα τα παιδια για την βοηθεια τους  και να παρακαλεσω να μην χαλασουμε το topic  ..

Εχω κανει κρατηση  ηδη  σε καποιο καταστημα  εναν iMac , αλλα τα λεφτα ειναι πολλα και το  σκεφτομαι πολυ .

Ειναι και αυτη η ελλειψη αναβαθμισημοτητας που κανει την οποια αποφαση τρομερα δυσκολη .

Δημοσ.

Μήπως έχεις ήδη οθόνη που να σε ικανοποιεί; Μήπως δεν χρειάζεται να σκάσεις ένα χιλιάρικο για την 27άρα Apple? Έχεις εξετάσει την περίπτωση του Mac Mini?

Δημοσ.

Ε αφού είπαμε...ram, σκληρός, cpu αναβαθμίζονται! Τι άλλο θες να αλλάξεις δηλαδή; Σε ενα pc τι θα αλλάζεις παραπάνω εκτός απο gpu; Μια χαρα ειναι λοιπόν, προχώρα!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις ήδη οθόνη που να σε ικανοποιεί; Μήπως δεν χρειάζεται να σκάσεις ένα χιλιάρικο για την 27άρα Apple? Έχεις εξετάσει την περίπτωση του Mac Mini?

Εχω εξετασει την επιλογη του Mac mini , αλλα 1) το οτι δεν εχει dedicated καρτα γραφικων και 2) η αισθητικη του imac η οποια μου αρεσει παρα πολυ ,ειναι οι δυο λογοι που με εχουν κανει να το απορριπτω , μεχρι στιγμης τουλαχιστον ..

Επεξ/σία από LordPanag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...