LordPanag Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Βαρεθηκα το PC και σκεφτομαι να περασω σε Mac . Το gaming πλεον θα το αναλαβει το PS4 . Eπειδη ομως ειναι πολλα τα λεφτα ,τι λετε αξιζει για τα επομενα 5 χρονια ? Συμβουλες , ιδεες , προτασεις κ.λ.π ολα καλοδεχουμενα ( iMac 27", intel Quad-core i7 3.5GHz Haswell, 8GB (2x4GB) of 1600MHz DDR3 RAM, 1TB Fusion drive, NVIDIA GeForce GT 780M graphics processor with 4GB of GDDR5 memory.) http://document.gr/mac/apple-computers/imac-late-2013/imac-27/imac-27-intel-i7-3-5ghz-8gb-ram-1tb-fusion-nvidia-gt-780m-4gb-bto-detail
thelos257 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Την καλησπερα μου φιλε μου εγω προσωπικα πριν απο δυο μηνες (8/5/2014) συγκρεκριμενα εχω παρει την μεγαλη και οριστικη αποφαση επειδη βαρεθηκα να χρεισιμοποιηω Windows της Microsoft και ειπα θα αγορασω ενα iMac 21.5' αρχικα και μετα απο 7 χρονια παιρνω το 27άρι και πραγματικα σου μιλαω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε αυτους τους τρεις μηνες που το χρεισιμοποιηω καμια σχεση με τα Windows ολα ειναι διαφορετικα και πιο ευκολα. Με αλλα λογια αξιζει το iMac απο καθε αλλο υπολογιστη γιατι οποος ξερει να χειριζεται το iMac βρισκει και μια παρα πολλα καλη δουλεια στην Αγγλια αλλα και σε αλλες χωρες της Ευρωπης Ελλαδα και Κυπρο συγκεκριμενα.
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Την καλησπερα μου φιλε μου εγω προσωπικα πριν απο δυο μηνες (8/5/2014) συγκρεκριμενα εχω παρει την μεγαλη και οριστικη αποφαση επειδη βαρεθηκα να χρεισιμοποιηω Windows της Microsoft και ειπα θα αγορασω ενα iMac 21.5' αρχικα και μετα απο 7 χρονια παιρνω το 27άρι και πραγματικα σου μιλαω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος σε αυτους τους τρεις μηνες που το χρεισιμοποιηω καμια σχεση με τα Windows ολα ειναι διαφορετικα και πιο ευκολα. Με αλλα λογια αξιζει το iMac απο καθε αλλο υπολογιστη γιατι οποος ξερει να χειριζεται το iMac βρισκει και μια παρα πολλα καλη δουλεια στην Αγγλια αλλα και σε αλλες χωρες της Ευρωπης Ελλαδα και Κυπρο συγκεκριμενα. Τι ακούω ο άνθρωπος.... Σοβαρά μην λαμβάνεις υπόψη αυτά που γράφει διότι θα πας άκλαφτος... εκτός εαν είσαι ξανθιά δίμετρη υποψήφια γραμματέας on topic. Δες εαν ήδη το υπάρχον υλικό σου μπορεί να φτιάξει hackintosh ή τρέξε σε virtual box το os να δεις εαν σε βολεύει και αν λειτουργεί όπως εσύ θες με τις συσκευές σου. Κοινώς το ecosystem. Αν δεις ότι είσαι ευχαριστημένος τότε προχωράς στην αγορά. Αν πάλι σου περισσεύουν και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις (δεν θα ρωτούσες εδώ) αγόρασε το.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 LordPanag, να λάβεις υπόψη σου επίσης ότι ο imac στην ουσία δεν αναβαθμίζεται...
artshadows Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 το συγκεκριμενο δεν χρειαζεται αναβαθμιση !και παιζει πολυ καλυτερα τα games απο ps4
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τι ακούω ο άνθρωπος.... Σοβαρά μην λαμβάνεις υπόψη αυτά που γράφει διότι θα πας άκλαφτος... εκτός εαν είσαι ξανθιά δίμετρη υποψήφια γραμματέας Τι ακριβώς να μην λάβει υπόψιν; Ότι ο thelow257 είναι ευχαριστημένος από τον iMac; Γιατί να λάβει υπόψιν την δική σου γνώμη; Δεν μπορείς να πεις απλώς την δική σου άποψη; Λοιπόν ο iMac είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα και το osx ένα υπέροχο λειτουργικό. Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα αλλά το τι θα γίνει σε 5 χρόνια δεν ξέρω. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι μια άλλη ιστορία και πολύ υποκειμενικό θέμα. 3
xtraktor Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Συμφωνώ απόλυτα με τον CheOnWeb Δεν είναι θέμα της συζήτησης αν αξίζει τα λεφτά του ( που για μένα τα αξίζει απο πολλές πλευρές) Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και θα έχει μια τελείως διαφορετική εμπειρία όσον αφορά το λειτουργικό και τη χρήση του.
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Τι ακριβώς να μην λάβει υπόψιν; Ότι ο thelow257 είναι ευχαριστημένος από τον iMac; Γιατί να λάβει υπόψιν την δική σου γνώμη; Δεν μπορείς να πεις απλώς την δική σου άποψη; Λοιπόν ο iMac είναι ένα εξαιρετικό μηχάνημα και το osx ένα υπέροχο λειτουργικό. Θα το ευχαριστηθείς σίγουρα αλλά το τι θα γίνει σε 5 χρόνια δεν ξέρω. Το αν αξίζει τα λεφτά του είναι μια άλλη ιστορία και πολύ υποκειμενικό θέμα. Συμφωνώ απόλυτα με τον CheOnWeb Δεν είναι θέμα της συζήτησης αν αξίζει τα λεφτά του ( που για μένα τα αξίζει απο πολλές πλευρές) Το μηχάνημα είναι εξαιρετικό και θα έχει μια τελείως διαφορετική εμπειρία όσον αφορά το λειτουργικό και τη χρήση του. Προφανώς και κανείς απο τους δυο δεν παρακολούθησε το έγραψε στο τέλος ο από πάνω και κρίνει έτσι γενικά από ότι έπιασε στον αέρα. Η κρίση μου δεν ήταν για τον imac αλλά για τα παρακάτω λόγια Με αλλα λογια αξιζει το iMac απο καθε αλλο υπολογιστη γιατι οποος ξερει να χειριζεται το iMac βρισκει και μια παρα πολλα καλη δουλεια στην Αγγλια αλλα και σε αλλες χωρες της Ευρωπης Ελλαδα και Κυπρο συγκεκριμενα.
discoboyminimal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ουτε ζεστη ουτε κρυο..εγω ξαναγυρισα σε windows απο OSX. μετραει σε αρκετα πραγματα, αλλα οχι στην καθημερινοτητα ΜΟΥ. για μενα αν δεν εχεις καποιο σοβαρο λογο να παρει MAC . οπως δουλεια.graphics design , audio enginering , photoshoot η αλλες δουλειες που θελουν προγραμματα αποκλειστικα για MAC , μην το παρεις. για να δω μια ταινια με υποτιτλους , απλα μου βγαζει την πιστη..δεν εχει καν bsplayer εκει για να γραψω σε usb σκληρο πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα εγκατεστημενο ..και αλλα τετοια χαζα... 1
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Προφανώς και κανείς απο τους δυο δεν παρακολούθησε το έγραψε στο τέλος ο από πάνω και κρίνει έτσι γενικά από ότι έπιασε στον αέρα. Η κρίση μου δεν ήταν για τον imac αλλά για τα παρακάτω λόγια Δεν το διευκρίνισες. Κι εσύ γενικά τον έκρινες (τον thelos257). Επίσης το "on topic" σχόλιό σου δεν ήταν και πολύ on toric. Για το μηχάνημα ρώτησε, όχι για το OSX. Καλή ιδέα το hackintosh αλλά δεν πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά "τα κόλπα" ώστε να καταλάβεις αν κάποιο πρόβλημα οφείλεται στο hackintosh και όχι στο OSX? Μπορεί να σε παραπλανήσει. Κάνω λάθος; για να δω μια ταινια με υποτιτλους , απλα μου βγαζει την πιστη.. Γιατί όμως; Δεν θα ΄πρεπε. Σε 'μένα μια χαρά δουλεύουν. για να γραψω σε usb σκληρο πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα εγκατεστημενο ..και αλλα τετοια χαζα... Στα Windows δεν θέλεις extra πρόγραμμα για να γράψεις σε HFS δίσκο; Επίσης στον iMac μπορείς μια χαρά και επίσημα να βάλεις Windows και να έχεις και τα 2 OS, που είναι και το ιδανικό. Στα Windows? 2
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 η μνημη ειναι λιγη (8 gb) αν μιλαμε για 5ετια με ιδιο configuration.
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δεν το διευκρίνισες. Κι εσύ γενικά τον έκρινες (τον thelos257). Επίσης το "on topic" σχόλιό σου δεν ήταν και πολύ on toric. Για το μηχάνημα ρώτησε, όχι για το OSX. Καλή ιδέα το hackintosh αλλά δεν πρέπει να ξέρεις αρκετά καλά "τα κόλπα" ώστε να καταλάβεις αν κάποιο πρόβλημα οφείλεται στο hackintosh και όχι στο OSX? Μπορεί να σε παραπλανήσει. Κάνω λάθος; Δεν θέλει εξειδικευμένες γνώσεις πλέον... Απλά λίγη όρεξη. Το μηχάνημα σαν hardware καθαρά δεν αξίζει τα χιλιάρικα. Στα Mac πληρώνουμε αξιοπιστία και υποστήριξη. Οπότε εύστοχα μιλάω για Mac os. Εγώ προτείνω να δουλέψει virtual box να δει αν θα τον βολέψει με το ecosystem συσκευών που έχει και αν είναι όλα οκ ας πάρει Imac. Απλά πρέπει να είναι σίγουρος διότι δεν είναι και η πιο φθηνή αγορά για μέσο χρήστη και εύκολα γίνεται το λάθος. Επίσης να μην συγκρίνει τις επιδόσεις ενος ps4 με αυτές ενός δυνατού pc. Off topic. όταν μίλησα για ξανθιές γραμματείς "δεικτικό σχόλιο και όχι σεξιστικό" το έθεσε έτσι ώστε να δείξω την αστοχία πέρι έυρεσης εργασίας
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εγώ προτείνω να δουλέψει virtual box να δει αν θα τον βολέψει με το ecosystem συσκευών που έχει και αν είναι όλα οκ ας πάρει Imac. Απλά πρέπει να είναι σίγουρος διότι δεν είναι και η πιο φθηνή αγορά για μέσο χρήστη και εύκολα γίνεται το λάθος. Επίσης να μην συγκρίνει τις επιδόσεις ενος ps4 με αυτές ενός δυνατού pc. Θεώρησα ότι έχει τσεκάρει ότι τον καλύπτει το OSX. Αν όχι, δεν διαφωνώ να το τσεκάρει με τον Α ή Β τρόπο. Από παιχνίδια δεν έχω ιδέα! Off topic. όταν μίλησα για ξανθιές γραμματείς "δεικτικό σχόλιο και όχι σεξιστικό" το έθεσε έτσι ώστε να δείξω την αστοχία πέρι έυρεσης εργασίας Ήταν κατανοητό, η χρήση OSX δεν είναι πλεονέκτημα στην εύρεση εργασίας, συμφωνώ. Απλώς μια γνώμη είπε ο άνθρωπος, αντίκρουσέ την αλλά μην τον παίρνεις "απ' τα μούτρα!" η μνημη ειναι λιγη (8 gb) αν μιλαμε για 5ετια με ιδιο configuration. Συμφωνώ αλλά αναβαθμίζεται. Αν μπορεί, ας πάει από τώρα στα 16 (2χ8).
soik85 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Απο τα λεγόμενα του δεν φαίνεται ότι ξέρει τα mac και τις δυνατότητες τους. Ναι για έναν που ζητά αξιοπιστία λογισμικού και όχι ληστρικά update, για έναν γραφίστα κτλ είναι ότι καλύτερο. Αν είσαι έστω semi hardcore gamer έιναι ότι πιο δύσκολο να ζήσεις μαζί του.... Για 1 χρόνο... δεν μιλάω για 5 είναι ανέκδοτο... Ο προβληματισμός μου παραμένει στον κύκλο συσκευών που χρησιμοποιεί. Σίγουρα 5 χρόνια είναι δύσκολο να σε τραβήξει εαν έχεισ απαιτήσεις. Αν είσαι casual μια χαρά.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μνήμη αναβαθμίζεται, σκληρος επίσης, cpu όχι. Μια χαρά εισαι για 4-5 χρονακια. Τσιμπα το αν μπορεις και μη το σκέφτεσαι καθόλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα