Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μην μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού, πες τι γίνεται, πως πάει το θέμα?

Ακομα περιμενω να με παρουν τηλεφωνο απο τη διωξη.

Αν δεν παρουν μεχρι την παρασκευη θα τους παρω εγω παλι.

Σε μενα και κλειστο να ειναι επαιξε παντως.Δοκιμαζε μη το αφηνεις. Και μενα ετσι ηταν για καμια εβδομαδα εως ωτου βρηκε location.

Last located at 3:55 PM

Panorama, Greece - Accurate to 1,514 meters
Last online July 21, 2014

(τωρα μολις)

post-131189-0-49951100-1406034573_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Αστον να κατσει σε κανενα καφε που να ειναι λιγο απομερο,

κατσε καπου κοντα, και πατα το ring, για να αρχίσει να χτυπαει δυνατα και τσέκαρε ποιός είναι...

Μετά κάνε οτι καταλαβαίνεις...!

:devil:

edit: δοκίμασα για πλάκα το δικό μου, και μου το έβγαλε με 18 μέτρα ακρίβεια! 

• Like 2
Δημοσ.

Με ενα τετοιο προγραμμα βρηκε ενας φιλος μου το κλεμμενο macbook. Μπορουσε να δει οποτε μπαινει ο αλλος στο internet που ειναι στον χαρτη και μπορουσε να κανει το λαπτοπ να κανει ενα δυνατο ηχο που να μην μπορει να τον κλεισει ο αλλος απο το λαπτοπ. Και το εκανε πηγε στην γειτονια, ακουγε τον ηχο και προσπαθουσε να καταλαβει απο που ακουγεται ο ηχος, οταν καταλαβε την πολυκατοικια φωναξε την αστυνομια και πηγαν μαζι μεσα...Τελικα ενας πακιστανος το ειχε κλεψει lol

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι κλειστο το GPS προφανως και το ψαχνει με αλλους τροπους. Παντως υπάρχουν και αλλα προγραμματα που μπορεις να βάλεις αλλα μπορει να ψηλιαστεί.

http://trendblog.net/how-to-track-your-lost-android-phone-without-tracking-app/

Εδω εχει πως αλλα ειναι λιγο ριψοκινδυνο πιστευω.Δε το συνιστώ.Με αναλυση του ιστορικου μπορεις να βρεις πχ username κτλ αν μπαινει σε forum. Ελπιζω να μη μπαινει εδω και ψιλιαστεί

Επισης αν το πατας συνεχεια μπορει να αυξηθει η ακριβεια εφοσον το ενεργοποιήσει πχ.

Με ενα τετοιο προγραμμα βρηκε ενας φιλος μου το κλεμμενο macbook. Μπορουσε να δει οποτε μπαινει ο αλλος στο internet που ειναι στον χαρτη και μπορουσε να κανει το λαπτοπ να κανει ενα δυνατο ηχο που να μην μπορει να τον κλεισει ο αλλος απο το λαπτοπ. Και το εκανε πηγε στην γειτονια, ακουγε τον ηχο και προσπαθουσε να καταλαβει απο που ακουγεται ο ηχος, οταν καταλαβε την πολυκατοικια φωναξε την αστυνομια και πηγαν μαζι μεσα...Τελικα ενας πακιστανος το ειχε κλεψει lol

Στη προηγουμενη σελίδα παντως που ειπα για το κινητο ποιος το ειχε κλέψει το σβησαν οι mods ως ρατσιστικο.

Επεξ/σία από ParhsG
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...