Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφατα μου εκλεψαν το nexus 5 μου.

Αυτος που το πηρε καθε τοσο μπαινει σε τσοντες απο τη συσκευη και μου το βγαζει στο ιστορικο του Chrome γιατι φαινεται δεν εχει κανει log out το λογαριασμο μου.

Υπαρχει τροπος να βρουμε το ip του ή κατι παρομοιο;

Ας που πει καποιος σας παρακαλω. Ευχαριστω.

(Για καλη μου τυχη εψαξε το ιστορικο μου η συγκατοικος μου και μου το ειπε. 

Το καταλαβαμε οτι ηταν αυτος γιατι εγω δεν βλεπω τσοντες απο το Chrome αλλα απο αλλο browser :P και επισης στο πλαϊ γραφει "from nexus 5".)

• Like 1
Δημοσ.

Και να βρείς την ip δεν μπορείς να κανεις απολύτως τίποτα ενοω να τον βρείς εσυ

Καλα ασε τι μπορω ή δεν μπορω να κανω. Το βλεπουμε μετα.

Το θεμα ειναι να τον βρουμε. Γινεται;

Δημοσ.

Αφού δεν έχει αλλάξει προφίλ πήγαινε στο Gmail σου και πάτα κάτω δεξιά το Details κάτω από το Last account Activity.

Δημοσ.

Αφού δεν έχει αλλάξει προφίλ πήγαινε στο Gmail σου και πάτα κάτω δεξιά το Details κάτω από το Last account Activity.

ευχαριστω παρα πολυ φιλε! θα δω τωρα τι μπορει να γινει.

οσο για το ip, ολοι οι αριθμοι ειναι παντα ιδιοι εκτως απο τον τελευταιο, που αλλαζει μεταξυ .84 .87 .90 (το 84 πολλες φορες)

Δημοσ.

https://www.google.com/android/devicemanager

Πας εδω και εντοπίζεις. Εγω βρηκα ετσι ενα κινητο που το ειχε παρει καποιος

Πατας εντοπισμος που εχει πανω.

Αν βρεις που μενει μετα εισαι οκ

Your device's location access is turned off.

Last online July 19, 2014 

Μαλλον θα πρεπει να ανοιξει το gps και να ειμαι τυχερος με το timing οταν ξαναψαξω.

Ευχαριστω πολυ παντως!

Δημοσ.

Για να το έκλεισε άρα είναι γνώστης

ε και γω κλειστο το ειχα γιατι τρωει πολυ μπαταρια. και το ανοιγα μονο για το navigation αμα χρειαζομουν.

οποτε απλα δεν το ανοιξε καθολου.

ΑΛΛΑ!

Πηρα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και μου ειπαν οτι αμα κανω δηλωση κλοπης και γραψω επισης οτι βρηκα το ip μεσω των εφαρμογων του τηλεφωνου ο εισαγγελεας θα το αναλαβει.

Οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.

Δημοσ.

ε και γω κλειστο το ειχα γιατι τρωει πολυ μπαταρια. και το ανοιγα μονο για το navigation αμα χρειαζομουν.

οποτε απλα δεν το ανοιξε καθολου.

ΑΛΛΑ!

Πηρα στη διωξη ηλεκτρονικου εγκληματος και μου ειπαν οτι αμα κανω δηλωση κλοπης και γραψω επισης οτι βρηκα το ip μεσω των εφαρμογων του τηλεφωνου ο εισαγγελεας θα το αναλαβει.

Οποτε ειμαστε σε καλο δρομο.

Δεν τρώει καθόλου μπαταρία. Έπρεπε να το έχεις ανοιχτό.

Συμβουλή προς άλλους που διαβάζουν το topic. Το έχουμε ανοιχτό, δεν τρώει μπαταρία, το κινητό το χρησιμοποιεί μόνο όταν κάποια εφαρμογή ζητήσει το location μας. Επίσης από τις ρυθμίσεις κλείνουμε το location reporting που στέλνει στη Google συνεχώς τη θέση μας.

Δημοσ.

Σε μενα και κλειστο να ειναι επαιξε παντως.Δοκιμαζε μη το αφηνεις. Και μενα ετσι ηταν για καμια εβδομαδα εως ωτου βρηκε location.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...