Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ toshiba qosmio εχει ενα χρονο που το ειχα παει για καθαρισμα αλλα πιστυεω οτι επειδη το βαζω στο κρεβατι εχει ξαναμαζεψει σκονη (γιαυτο θα χει λογικα υψηλες θερμοκρασιες)....
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το κοστος για καθαρισμα επειδη το χα παει και περσυ ειναι 40 ευρω και δεν θελω να δινω καθε χρονο 40 ευρω υπαρχει καποιος τροπος, χωρις ομως να το ανοιξω εγω γιατι δεν το χω ξανακανει και φοβαμαι να το ρισκαρω...να μπορω καπως να καθαρισω απο εξω απο τους αγωγους? ή εστω ενα μαγαζι που να καθαριζει καλα με λιγοτερα.....??
βαραει 80-90 και αμα βαλω απο κατω βαση - ψυκτρα παει γυρω στο 60-70 σε ιντερνετ φαση μιλαμε παντα......
ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ηταν να βρείς καποιον φίλο η γνωστό που μπορεί να το ανοίξει και να αλλάξει πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών , μπορείς με μια σκούπα να ρουφήξεις οτι σκόνη εχει το ανεμιστηράκι αλλα δεν θα γίνει σωστή δουλειά πρέπει να το ανοίξεις.

Δημοσ.

Το καλύτερο θα ηταν να βρείς καποιον φίλο η γνωστό που μπορεί να το ανοίξει και να αλλάξει πάστα σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών , μπορείς με μια σκούπα να ρουφήξεις οτι σκόνη εχει το ανεμιστηράκι αλλα δεν θα γίνει σωστή δουλειά πρέπει να το ανοίξεις.

δυστυχως δεν εχω καποιον γνωστο που να γνωριζει απο αυτα....ξερω εγω απο pc αλλα δεν ειναι σαν το σταθερο το πραμα, εδω ειναι αλλιως τα πραματα και αφου δεν το χω ξανακανει φοβαμαι να το ρισκαρω.....αρα το 40 αρι δεν το γλυτωνω ε??

Δημοσ.

Κοιτα δεν ειναι πολυ δύσκολο να το κανεις μόνος σου και υπάρχουν και βιντεάκια στο youtube που σου δείχνουν πως , τωρα αν δεν θέλεις να το ρισκάρεις δεν εχεις και πολλές επιλογές δυστηχώς

Ποιο laptop ειναι ;

Δημοσ.

Κοιτα δεν ειναι πολυ δύσκολο να το κανεις μόνος σου και υπάρχουν και βιντεάκια στο youtube που σου δείχνουν πως , τωρα αν δεν θέλεις να το ρισκάρεις δεν εχεις και πολλές επιλογές δυστηχώς

Ποιο laptop ειναι ;

toshiba qosmio F50-108

Δημοσ.

φιλε δοκιμασε να το ανοιξεις μονος σου σιγα σιγα.εαν καπου κολλησεις και δεν μπορεις να προχωρησεις τοτε πηγαινε το σε τεχνικο.ψαξε και στο youtube που υπαρχουνε αρκετα βιντεακια.

Δημοσ.

Φίλε GTI890, πάντως μη το βάζεις ενώ λειτουργεί πάνω στο κρεβάτι γιατί κλείνουν οι αεραγωγοί και είναι πολύ επικίνδυνο. Στο κρεβάτι να το βάζεις πάντα μαζί με τη βάση(και ας μην την έχεις συνδεδεμένη με το laptop, μόνο και μόνο το κενό που υπάρχει αρκεί για να παίρνει αέρα).  :)

Δημοσ.

παρε ενα μπουκαλακι με πεπιεσμενο αερα που χει και ενα σωληνακι για να χωνεται σε γωνιες..ανοιξε το μεχρι το σημειο να μπορεις να φτασεις με το σωληνακι σε ανεμιστηρακια και ξεκινα το φυσημα...

ααα και στο μαγαζι παιρνω 29 ευρω :)

Δημοσ.

καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ toshiba qosmio εχει ενα χρονο που το ειχα παει για καθαρισμα αλλα πιστυεω οτι επειδη το βαζω στο κρεβατι εχει ξαναμαζεψει σκονη (γιαυτο θα χει λογικα υψηλες θερμοκρασιες)....

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι επειδη το κοστος για καθαρισμα επειδη το χα παει και περσυ ειναι 40 ευρω και δεν θελω να δινω καθε χρονο 40 ευρω υπαρχει καποιος τροπος, χωρις ομως να το ανοιξω εγω γιατι δεν το χω ξανακανει και φοβαμαι να το ρισκαρω...να μπορω καπως να καθαρισω απο εξω απο τους αγωγους? ή εστω ενα μαγαζι που να καθαριζει καλα με λιγοτερα.....??

βαραει 80-90 και αμα βαλω απο κατω βαση - ψυκτρα παει γυρω στο 60-70 σε ιντερνετ φαση μιλαμε παντα......

ευχαριστω προκαταβολικα!

Εάν κάνεις αυτό που σου προτείνει ο takman5 και προσέχεις πού το τοποθετείς όταν δουλεύει, τότε θα κάνεις αρκετό καιρό να ξανασχοληθείς με τον καθαρισμό της ψύκτρας του επεξργαστή και γενικά με τις θερμοκρασίες του Laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...