Dragonheart Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ενδιαφέρομαι για supreme commander, έστειλα pm Done! Χίλια ευχαριστώ για την κίνηση. Universe Sandbox για τις κοσμικές αναζητήσεις αν υπάρχει. Και πάλι μπράβο για την κίνηση. Δυστυχως δεν πληροις τους ορους (100 μηνυματα), σε περιπτωση ομως που δεν ζητηθει απο καποιο αλλο μελος μεχρι το τελος του giveaway ευχαριστως να στο στειλω! 1
shadowmann Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 καταρχήν συγχαρητήρια για την κίνηση σου!! εγώ ενδιαφέρομαι για το Hacker Evolution Duality
Super Moderators Snoob Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Θα μπορούσα να έχω το Weird World: Return to Infinite Space αν δεν το έχει ζητήσει κάποιος ήδη;
gianakakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αν υπάρχει ακόμη κωδικός για το the ship ενδιαφέρομαι.. Όπως και να έχει να είσαι καλά και μπράβο για την κίνηση σου!
grotenfrod Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Χίλια συγγνώμη, ήμουν ούνος και δεν πρόσεξα το όριο.
Elven_King Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 θα με ενδιέφερε - αν είναι ακόμα διαθέσιμο φυσικά - το UFO Extraterrestrials Gold. Either way, μπράβο για την κίνηση
mikemart Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Θα ηθελα το AI War Collection αν εχει μεινει . ΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ !
GjokerR Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 συγχαρητήρια για την κίνηση σου!! εγώ ενδιαφέρομαι για το Supreme Commander: Forged Alliance
Dragonheart Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 καταρχήν συγχαρητήρια για την κίνηση σου!! εγώ ενδιαφέρομαι για το Hacker Evolution Duality Ετοιμος! Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία. Θα μπορούσα να έχω το Weird World: Return to Infinite Space αν δεν το έχει ζητήσει κάποιος ήδη; Done! Αν υπάρχει ακόμη κωδικός για το the ship ενδιαφέρομαι.. Όπως και να έχει να είσαι καλά και μπράβο για την κίνηση σου! Ειναι gift, σου εστειλα πμ γιατι χρειαζομαι περισσοτερα στοιχεια σου. Χίλια συγγνώμη, ήμουν ούνος και δεν πρόσεξα το όριο. Οπως βλεπω πληροις τα κριτηρια τωρα, οποτε εσταλθει! θα με ενδιέφερε - αν είναι ακόμα διαθέσιμο φυσικά - το UFO Extraterrestrials Gold. Either way, μπράβο για την κίνηση Διαθεσιμο και σταλθηκε! Θα ηθελα το AI War Collection αν εχει μεινει . ΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ! Ειχε μεινει, ειναι δικο σου τωρα! συγχαρητήρια για την κίνηση σου!! εγώ ενδιαφέρομαι για το Supreme Commander: Forged Alliance Ετοιμος!
nikpower19 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 θα μπορουσες να μου στειλεις το No Time To Explain !!ΩΡΑΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ!!!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Ο κωδικός του Weird Worlds ενεργοποιήθηκε κανονικότατα. Ευχαριστώ πολύ. Και πάλι συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία.
nikpower19 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δουλεύει κανονικα το κλειδάκι , ευχαριστώ πάρα πολύ
grotenfrod Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Universe Sandbox λειτουργεί κανονικά, ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη ξανά για την αρχική παρατυπία μου.
shadowmann Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 σε ευχαριστώ και από εδώ, μια χαρά και οι κωδικοί! και πάλι μπράβο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα