vOOz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπερα, εφτιαξα χθες ενα new rig, με: gigabyte 990xa-ud3 zalman z11 plus amd fx-8320 Η ψυχτρα που ειχε μεσα ο επεξεργαστης (που γραφει κιολας CM πανω) ειναι τρομερα ενοχλητικη, ακουγεται σαν ελικοπτερο. Πιθανον φταιει το γεγονος οτι το ανεμιστηρακι της ειναι πολυ μικρουλι και σε full load παει ακομα και 6000 rpm..Εχετε καποια ψυχτρα να προτεινετε σχετικα οικονομικη? Θελω να μην κανει τοσο θορυβο απλα, δεν σκοπευουμε να κανουμε OC. Σκεφτομουνα: ZALMAN CNPS5X PERFORMA CoolerMaster Hyper T4 ARCTIC freezer 13 γνωμες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4378719/Raijintek-Aidos.html Χωρίς overclock ίσως να γίνεται να κανεις τον fx undervolt,και να μειώσεις τις στροφές της ψυκτρας για περισσοτερη ησυχία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vOOz Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 δεν νομιζω να βοηθησει και παρα πολυ. το ανεμιστηρακι που εχει ειναι πραγματικα πολυ μικρο (ισως και 75μμ) και ακομα και στα χαμηλα του, ακουγεται σαν τρελο. αυτο που ποσταρες φαινεται μια χαρα, ειμαι σιγουρη οτι κατι καλυτερο θα κανει απο το εργοστασιακο. ειμαι πολυ απογοητευμενη, τοσα χρονια AMD, δεν ειχα θεμα με τις ψυχτρες. Δεν καταλαβαινω γιατι επελεξαν να βαλουν τετοιο πραγμα σε μεσαιο μοντελο. Εχω τον 6100 και τετοια θεματα δεν εχω με την ψυχτρα του. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ο ανεμιστήρας είναι 92αρης,γυρνάει από 1000 ως 2400 στροφές : http://www.techpowerup.com/mobile/reviews/Raijintek/Aidos/1.html Η ψυκτρα δεν είναι καλη για μικρο κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλύτερα να πάει για την Themis με 12αρι ανεμιστήρα http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-p-PER.811685 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Η stock ψύκτρα είναι καλή,το fan της όχι.Δες μια από αυτές που σου παν τα παιδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vOOz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 μολις ενημερωθηκα απο το κοντρολ οτι μπορω να παω μεχρι και 30 ευρω. μηπως να πηγαινα για 212 evo? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
8elwADSL Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν μπορείς ναι πάρτην πρέπει να χωράει οριακά στο κουτί σου. Σε παίρνει Maximum height CPU cooler16.1 cm Η 212 Evo είναι 15,9 cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 μολις ενημερωθηκα απο το κοντρολ οτι μπορω να παω μεχρι και 30 ευρω. μηπως να πηγαινα για 212 evo? Ναι ή σε καμμιά zalman optima. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 RAIJINTEK THEMIS σε αυτήν την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γραφικος εχω γινει, raijintek+amd= προσοχη. Η ψυκτρες μπαινουν με κατακορυφη ροη αερα μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaniared Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Γραφικος εχω γινει, raijintek+amd= προσοχη. Η ψυκτρες μπαινουν με κατακορυφη ροη αερα μονο. Δηλαδή? τι προβλημα υπάρχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ashmadia Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Δυο. α) πρεπει να υπαρχει διεξοδος αερα στην κορυφη του κουτιου. β) πρεπει να εχει κανεις πολυ κοντες ραμ. Αλλαζει η διασταση που παιζει ρολο (αντι για 50+25 εχεις 122 πλατος). Δηλαδη απο κει που με οριζοντια ροη αντε να καλυπτε το 1ο slot, με κατακορυφη φτανει ως το 2ο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Εγώ που έβαλα τη Themis σε κατακόρυφη ροή δεν έχω θέμα με τις RAM, νομίζω ούτε με το 1ο slot. Έχω την Gigabyte EP43-DS3L μέσα σ'ένα NZXT, το οποίο έχει 2 ανεμιστηράκια από πάνω. Σε μένα νομίζω ότι η ψύκτρα ακουμπάει ελάχιστα στην ψύκτρα της Northbridge. Αν είναι θα βγάλω φωτογραφία όταν προλάβω και θα ανεβάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2014 εγω -σε ιδιο ακριβως συστημα- εβαλα αυτη http://www.ebw.gr/el/product/193087/Zalman-CNPS10X-Performa και μεχρι στιγμης κανει καλη δουλεια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα