Oroku Saki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ανακοινωθηκε το Tekken 7 και για πρωτη φορα ερχεται και στο pc http://www.kdramastars.com/articles/29351/20140718/tekken-7-pc-confirmed.htm Εχουμε mortal kombat injustice street fighter kof skullgirls.... Μονο το tekken ελειπε !!! Περισσοτερες πληροφοριες θα εχουμε στην gamescom που θα γινει 25 Ιουλιου. 4
aekoupoli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ελα ρε θα βγει κ για pc τελικα?να δω τι θα μεινει για τις κονσολες στο τελος 1
qsis Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μακάρι, ούτε καν θυμάμαι από πότε έχω να παίξω tekken και μικρός τα ελιωνα ειδικά 2,3 και το πρώτο tekken tag
basilis5 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 κι εγω ανυπομονω, αρκει να διορθωθουν τα κακως κειμενα του 6, που το online απλα δεν ηταν playable. δεν εχω αποψη για tag2, μηπως εκει υπαρχει καποια βελτιωση. nina williams ftw
ggramenos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ελα ρε θα βγει κ για pc τελικα?να δω τι θα μεινει για τις κονσολες στο τελος ....τιποτα .....αν και οff topic .....να ξερεις ότι ερχεται και το Destiny στο PC http://www.allkeyshop.com/blog/buy-destiny-cd-key-compare-prices/... ...παντος καλο είναι αυτό γιατι θα παρει τα πανω του το παιχνιδι,μιας και θα το γευτουν πανω από 1δις PC gamers...
wazzaa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 To είδα χτες στο Machinima και περίμενα να δω ποιος θα φτιάξει άρθρο. Μπράβο φίλε. Να δούμε και να θυμιθούμε τα παλιά.... 1
john2gr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το press release το έχω και σε κανένα σημείο ο Taka Kawasaki δεν μιλάει για την PC έκδοση. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά το interview με το 4Gamer στο οποίο υποτίθεται ότι κάνει confirm την PC έκδοση ο Harada. 1
Millennium Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Το press release το έχω και σε κανένα σημείο ο Taka Kawasaki δεν μιλάει για την PC έκδοση. Επίσης δεν βρίσκω πουθενά το interview με το 4Gamer στο οποίο υποτίθεται ότι κάνει confirm την PC έκδοση ο Harada. Και εγώ δεν είδα κάπου επιβεβαίωση για pc. 1
michael92 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Και εγώ δεν είδα κάπου επιβεβαίωση για pc. Ναι δεν υπάρχει επιβεβαίωση, αλλά η επιλογή της Unreal Engine 4 θα κάνει το port πανεύκολο, ίσως το δούμε μερικούς μήνες μετά την κυκλοφορία στις κονσόλες.
omghi2u Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 απο τα ισως μεχρι την παραπληροφορηση του "ανακοινωθηκε κ ερχεται για pc" εχουμε πολυ δρομο. ε?
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Μια και όντως δεν υπάρχει επιβεβαίωση μόνο μισόλογα από τον Harada και υποθέσεις από τον αρθρογράφο -τα περισσότερα άλλα σχετικά άρθρα που βρίσκω έχουν κοτσάρει και ερωτηματικό στο τέλος, και ως γνωστό αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία - το παρόν κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις