Cooker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπερα σε ολους . Βρηκα μεσω γνωστου το samsung galaxy note 3 eight core 150 ευρω . Μου ειπε οτι ειναι η ασιατικη εκδοση ( αν και νομιζω πως ειναι αερολογιες ) ειναι φοβερο . Εγω , ομως , δεν γνωριζω αν οντως ειναι ετσι , παρολο που εψαξα στο διαδικτυο . Θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου πειτε την γνωμη σας ?? Ευχαριστω εκ των προτερων !
kataramenos32 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ναι ο γνωστος σου αναφερεται στο μοντελο N9000 που φοραει τον exynos octa 1
Cooker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ωραια αλλα αξιζει να το αγορασω ?? ή μετα απο 3-4 μηνες θα παω να παρω αλλο κινητο ?
papp0us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν σου πουλάει το Note III με τον Exynos 150€ το παίρνεις και χώνεσαι σε μια τρύπα για καμια 25αριά μέρες για να μην αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι να είναι το Note III και όχι κανας κλώνος. 1
Grey Warden Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Αν σου πουλάει το Note III με τον Exynos 150€ το παίρνεις και χώνεσαι σε μια τρύπα για καμια 25αριά μέρες για να μην αλλάξει γνώμη. Το θέμα είναι να είναι το Note III και όχι κανας κλώνος. Αυτό. Αν δεν είναι κλώνος, είναι must buy αλλά πρέπει να ελέγξεις αν είναι κλώνος. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται να στο δίνει 150 ευρώ. Από που κι ωσπού; Έχει κορεάτικο συμβόλαιο; Έλεγξε το με το Imei κτλ και βλέπεις. Όντως η έκδοση με τον Exynos είναι η ασιατική.
Cooker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δηλαδη ειναι καλη επιλογη ? Γιατι εγω δεν εμπιστευομαι τα ασιατικα . Μην κανω καμια βλακεια και το παρω τζαμπα . Γι'αυτο σας ρωταω !
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πρώτον, δεν υπερτερει έναντι του Snapdragon 800, οπότε το "φοβερο" είναι σχετικο. Δεύτερον, πρέπει να βεβαιωθεις γι'αυτο που σου είπαν μόλις. Παίζει να'ναι κλώνος.
Cooker Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Θα το ελεγξω . Μου ειπε οτι θα το φερει απ'εξω σφραγισμενο . Σε περιπτωση που τα πραγματα ειναι οπως τα λεει και δεν ειναι κλωνος , αξιζει το κινητο ομως ?? Τα ασιατικα κινητα χαλανε ευκολα ??
papp0us Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Γενικά έχεις μια λάθος εικόνα στο μυαλό σου για τα "ασιατικά κινητά". ΟΛΑ ασιατικά είναι. Οταν λέει οτι είναι ασιατική έκδοση εννοεί οτι πρόκειται για μια έκδοση της συσκευής που κυκλοφόρησε στις ασιατικές χώρες(και σε μερικές Ευρωπαικές αν δεν κάνω λάθος). Η μόνη διαφορά του με το "Ελληνικό" Galaxy Note III είναι ο επεξεργαστής, χωρίς ομως να υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά στις επιδόσεις. Το Note III σαν κινητό είναι πολύ καλό, αν δε σε πειράζει το μέγεθος του. Οπότε αν δεν έχεις θέμα μεγέθους, για 150€ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ το παίρνεις. μόνο και μόνο για να το πουλήσεις 250 σε κάποιον που πραγματικά το θέλει, και να βγάλεις και ένα κατοστάρικο. Μοναδικό θέμα που - πιθανότατα- θα έχεις είναι οτι δύσκολα θα καλύπτεται απο εγγύηση της Ελληνικής αντιπροσωπείας. Κατα τα άλλα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΩΝΟΣ(αν δεν είναι πολύ φίλος σου ψάξου καλά, η τιμή παραείναι χαμηλή) απλά πάρτο και μη ρωτάς πολλά
StigmaX Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 99% να είναι κλώνος. Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μεταχειρισμενο από Ασία να βρεις με τόσα λεφτά... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα