Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να αναβαθμισω το σύστημα της υπογραφής μου. Σκέφτομαι για αγορά CPU, μητρικής, μνήμης και SSD. Δεν ξέρω εαν η ψυκτρα είναι compatible με το socket, και αν το τροφοδοτικό θα είναι επαρκές. Η πιο βαριά χρήση θα είναι αρκετό Photoshop και gaming. Το budget μπορεί να πάει λίγο πανω απο τα 500€ αλλά θα προτιμούσα να μην τα ξεπεράσουμε. Επίσης, αν είναι δυνατόν θα ήθελα συνθέσεις και AMD και Intel. Τέλος, θα ήθελα τα parts να είναι αυστηρά από Αθήνα και κατά προτίμηση από ένα μαγαζί.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Η μητρικη μου εχει προβλημα με την αναγνωριση της RAM και το συστημα φαινεται να σερνεται. Το Photoshop κολλαει συχνα και δεν μπορω να δουλεψω ανετα, ενω πολυ συχνα τρωω BSOD (λογω της μητρικης πιστευω). Υπαρχει κατι που δεν καλυψα και χρειαζεται να συμπληρωσω την φορμα? Νομιζω εχω αναφερει ολες τι απαραιτητες πληροφοριες. Ανεφερα οτι θελω αναβάθμιση CPU, RAM, mobo και πρπσθηκη SSD.

Δημοσ.

Η μητρικη μου εχει προβλημα με την αναγνωριση της RAM και το συστημα φαινεται να σερνεται. Το Photoshop κολλαει συχνα και δεν μπορω να δουλεψω ανετα, ενω πολυ συχνα τρωω BSOD (λογω της μητρικης πιστευω). Υπαρχει κατι που δεν καλυψα και χρειαζεται να συμπληρωσω την φορμα? Νομιζω εχω αναφερει ολες τι απαραιτητες πληροφοριες. Ανεφερα οτι θελω αναβάθμιση CPU, RAM, mobo και πρπσθηκη SSD.

Μαζι με οσα συμπληρωσες στο 2ο μηνυμα, νομιζω ειναι αρκετα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ φίλος. Ακριβώς οτι εψαχνα. Οσον αφορα το τροφοδοτικο, θα είναι επαρκες για το καινουργιο συστημα; Επισης θα χρειαστω καινουργια ψυκτρα για το LGA1150 ή η Hyper 212+ ειναι compatible;

Δημοσ.

Ευχαριστω πολύ φίλος. Ακριβώς οτι εψαχνα. Οσον αφορα το τροφοδοτικο, θα είναι επαρκες για το καινουργιο συστημα; Επισης θα χρειαστω καινουργια ψυκτρα για το LGA1150 ή η Hyper 212+ ειναι compatible;

Είναι συμβατή η ψήκτρα

Intel Socket: LGA1366/1156/1155/1150/775. AMD Socket: FM2+ / FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2.

ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Δημοσ.

Τα δειχνει στην υπογραφή του. Εχει ηδη την 212Evo και ναι ειναι συμβατή με το cpu.  Επισης το τροφοδοτικό σου ειναι Haswell ready. Προχώρα αφοβα. Στα παιχνιδια εισαι κομπλε με την καρτα που εχεις? 

Btw @Driverpit ωραιες οι προτάσεις σου, αλλα να ξερεις ποτε δεν προτεινουμε τον 8350 εναντι του 8320 διοτι πολυ απλα ειναι 40€ παραπανω ενω είναι σχεδόν ιδιος επεξεργαστής. 

Δημοσ.

Είναι συμβατή η ψήκτρα

Intel Socket: LGA1366/1156/1155/1150/775. AMD Socket: FM2+ / FM2 / FM1 / AM3+ / AM3 / AM2+ / AM2.

ποιο τροφοδοτικό έχεις?

Το τροφοδοτικο ειναι το Coolermaster SilentPro M600. 

Συμφωνα με τα Link.png Site: specs της Asrock H97, υποστηριζει μνημες χρονισμενες μεχρι τα 1600 MHz. Δεν είναι overkill οι μνημες που παρεθεσες στα 2400 MHz; Και αν ναι, υπαρχει καποια αντιστοιχη καλη προταση με την AsRock που να τις υποστηριζει πληρως;

Δημοσ.

Χμμμ απο οτι βλέπω, το H97 δεν υποστηρίζει πανω απο 1600mhz,οποτε μπορεις να πας και σε 1600αρες. Βεβαια δεν γνωρίζω αν παιζουν μεγάλο ρολο στην ταχύτητα του photoshop  τα mhz της Ram οπότε αν δεν παιζουν, παρε αυτες http://www.e-shop.gr/crucial-bls2cp4g3d1609ds1s00-ballistix-sport-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.554345

Δημοσ.

Χμμμ απο οτι βλέπω, το H97 δεν υποστηρίζει πανω απο 1600mhz,οποτε μπορεις να πας και σε 1600αρες. Βεβαια δεν γνωρίζω αν παιζουν μεγάλο ρολο στην ταχύτητα του photoshop  τα mhz της Ram οπότε αν δεν παιζουν, παρε αυτες http://www.e-shop.gr/crucial-bls2cp4g3d1609ds1s00-ballistix-sport-8gb-2x4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-dual-channel-kit-p-PER.554345

Υπαρχει καποια μητρικη Ζ97 που προτεινετε που θα με καλυπτε με την μικροτερη δυνατη αυξηση στο κοστος; Ισως ανεβω λιγο στο budget, καλο ειναι να εχω υπ'οψιν μου ολες τις επιλογες.

Οσον αφορα την καρτα γραφικων, προς το παρον LoL παιζω κυριως και κανα καινουργιο game που και που. Προς το παρον καλα κραταει. Ισως αναβαθμισω αργοτερα.

EDIT: Απ' οτι διαβαζω το Ζ97 chipset ειναι κυριως για τους Κ επεξεργαστες, δινοντας τη δυνατοτητα overclock. Οποτε μαλλον θα μεινω στην ASRock που προτεινε ο φιλος προηγουμενως.

• Like 1
Δημοσ.

Το τροφοδοτικο ειναι το Coolermaster SilentPro M600. 

Συμφωνα με τα Link.png Site: specs της Asrock H97, υποστηριζει μνημες χρονισμενες μεχρι τα 1600 MHz. Δεν είναι overkill οι μνημες που παρεθεσες στα 2400 MHz; Και αν ναι, υπαρχει καποια αντιστοιχη καλη προταση με την AsRock που να τις υποστηριζει πληρως;

όντως δεν της υποστηρίζει και άλλες μητρικές h97 που κοίταξα μέχρι 1600mhz υποστηρίζουν  οπότε κοιτάς μια από της προτάσεις που σου έγιναν παραπάνω για μνήμες στα 1600 mhz

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...