Chilli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα σκέφτομαι να αγοράσω μια οθόνη μιας και τελευταία ασχολούμαι πολλές ώρες με web development, λίγο photoshop καθώς και με ενδιαφέρει το ξεκούραστο διάβασμα διαφόρων ebooks. Αυτή τη στιγμή έχω την Samsung 2032BW. Θα δω σοβαρή διαφορά με την αγορά μιας DELL P2314H/P2214H ή U2414Η ?? Τι προτείνετε?
SouLSLayeR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Ειδικά αν την έχεις συνδεδεμένη με το DSUB15, μόνο και μόνο από αυτό θα δεις παπάδες. Έχω εδώ και σχεδόν 2 χρόνια την 2312HM συνδεδεμένη με DVI προφανώς. Αν πάω και κάτσω σε κάτι άλλο συνδεδεμένο με VGA στο τέταρτο βλέπω πουλάκια (τσούξιμο και γενικά κούραση). Και εγώ γράφω αρκετό κώδικα, και μια οθόνη της προκοπής θα σου κάνει τη ζωή καλύτερη.
Chilli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Με DVI την έχω.. αξίζει η 200-250άρα ή τσάμπα λεφτά? Τα γραφικά μου είναι amd radeon 6550hd..
AMD Expert Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Ειδικά αν την έχεις συνδεδεμένη με το DSUB15, μόνο και μόνο από αυτό θα δεις παπάδες. Έχω εδώ και σχεδόν 2 χρόνια την 2312HM συνδεδεμένη με DVI προφανώς. Αν πάω και κάτσω σε κάτι άλλο συνδεδεμένο με VGA στο τέταρτο βλέπω πουλάκια (τσούξιμο και γενικά κούραση). Και εγώ γράφω αρκετό κώδικα, και μια οθόνη της προκοπής θα σου κάνει τη ζωή καλύτερη. Sorry για το hijack : Γιατί με το DSUB να δει παπάδες; Εννοώ ποια η διαφορά σύνδεσης VGA και σύνδεσης DVI? (με την προϋπόθεση ότι το καλώδιο είναι καλό) Δεν εννοώ από άποψη μέγιστης ανάλυσης/ρυθμού ανανέωσης,αλλά από άποψη ξεκούραστης προβολής/χρωμάτων. Δεν ξέρω ρε παιδιά,σε μια LG του κατοστάρικου πάντος δεν κατάλαβα διαφορά μεταξύ του vga καλωδίου της και ενός dvi-d.
SouLSLayeR Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Από άποψη προβολής της εικόνας, δηλαδή χρώματα και ποιότητα γενικά δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν είδα και κάτι. Την οθόνη όμως την έχω συνδεδεμένη με το main πισί με DVI αλλά και με ένα 2ο πισί που έχω για δοκιμές με VGA, και σε μένα τουλάχιστον ισχύει αυτό που λέω. Με ίδια ανάλυση και refresh rate προφανώς. Δεν ξέρω αν έγιναν ελιτίστικα τα μάτια μου, αλλά σίγουρα με κουράζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα