Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια,με αφορμη τους γρηγορους ρυθμους αναπτυξης και διαθεσης κανινουριου hardware σε εμας τουσ καταναλωτες εχω μια απορια.εμεις που αναβαθμισαμε σε haswell 1-2 γενια ποτε αξιζει να ξανααναβαθμισουμε εχοντας υποψιν το 4κ-8κ και γενικα το gaming αλλα και το overall performance?προσωπικα θα τσιμπησω 2 780τι μολις βγουν οι 20νμ καρτες αλλα το συστημα μου πχ με 2 780τι θα μπορουσε να βασταξει μεχρι τα 10νμ η κα τα 7νμ της intel και στα 16nm της nvidia?

Δημοσ.

αλλα το συστημα μου πχ με 2 780τι θα μπορουσε να βασταξει μεχρι τα 10νμ η κα τα 7νμ της intel και στα 16nm της nvidia?

Τώρα ρωτάς πράγματα που ούτε οι κατασκευαστές δεν τα ξέρουν,προς το παρών είναι άγνωστο πόσο παραπάνω μπορεί να αυξηθούν οι απαιτήσεις στα γραφικά των παιχνιδιών,αφού θαρρώ ότι για αυτά μας μιλάς.

Δημοσ.

Τώρα ρωτάς πράγματα που ούτε οι κατασκευαστές δεν τα ξέρουν,προς το παρών είναι άγνωστο πόσο παραπάνω μπορεί να αυξηθούν οι απαιτήσεις στα γραφικά των παιχνιδιών,αφού θαρρώ ότι για αυτά μας μιλάς.

δεν μιαλω μονο αποκλειστικα για αυτα,λεω απλως γενικα αν εχουμε καμια ιδεα ποτε θα βγουν τα 10νμ-7νμ και 16νμ για τισ καρτες γραφικων και φυσικα αν αντεχουν μεχρι τοτε 2 780τι σε ultra settings  η και λιγο λιγοτερο αν χρειαστει.

Δημοσ.

Εδώ αργούν τόσο τα 14nm και 20nm για τέτοια προιόντα και ρωτάτε για τα επόμενα.. :)  Έχουν μεγαλώσει οι κύκλοι αλλαγών για διάφορους λόγους.

Δημοσ.

Εδώ αργούν τόσο τα 14nm και 20nm για τέτοια προιόντα και ρωτάτε για τα επόμενα.. :)  Έχουν μεγαλώσει οι κύκλοι αλλαγών για διάφορους λόγους.

ξερουμε ημερομηνιες πανω κατω?το συστημα μου θα αντεξει μεχρι τοτε?

Δημοσ.

Ξεγχαωσου φιλε, θα αντεξει.

ειναι λιγο δυσκολο να ξεαγχωθω-να σου πω την αληθεια και εγω πιστευω θα αντεξει-αλλα αγχωνομαι πολυ γιατι βλεπω οτι θα αργησουν πολυ.αλλοι λενε 2018-2019 που φαινεται και το πιο πιθανο αλλα το θεμα θα εχω constant 60 fps σε σχεδον ολα τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Να αντέχει τι ?? Μέχρι το το 2018-19 να κρατάνε σταθερά 60 fps 2 780ti σε ultra και έχεις και σκοπό να πας και σε 4κ κάποια στιγμή? Όχι(το λογικό)!

Μιλάς για 5 χρόνια μετά.... προς θεού!!!

Αλλά έτσι και αλλιώς αμα δίνεις ενα χιλιάρικο++ μόνο για gpu θα χεις να αναβαθμίσεις και πιο νωρίς αν χρειαστεί...οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ!!

Πέρα απο όλα αυτά αν έχεις τόσα λεφτά διαθέσιμα και δεν τρολλάρεις απλά για μένα είναι χαζομάρα αυτό που πας να κάνεις και ειδικά όταν μιλάς για gaming.... κράτα τα και παίρνε ανά 2 χρόνια την top gpu της τότε εποχής αν σου χρειάζεται...με αυτή την λογική θα είναι πάντα πιο δυνατό το σύστημα σου απο ότι όπως το σκέφτεσαι !!

Δημοσ.

Να αντέχει τι ?? Μέχρι το το 2018-19 να κρατάνε σταθερά 60 fps 2 780ti σε ultra και έχεις και σκοπό να πας και σε 4κ κάποια στιγμή? Όχι(το λογικό)!

Μιλάς για 5 χρόνια μετά.... προς θεού!!!

Αλλά έτσι και αλλιώς αμα δίνεις ενα χιλιάρικο++ μόνο για gpu θα χεις να αναβαθμίσεις και πιο νωρίς αν χρειαστεί...οπότε μην το σκέφτεσαι πολύ!!

Πέρα απο όλα αυτά αν έχεις τόσα λεφτά διαθέσιμα και δεν τρολλάρεις απλά για μένα είναι χαζομάρα αυτό που πας να κάνεις και ειδικά όταν μιλάς για gaming.... κράτα τα και παίρνε ανά 2 χρόνια την top gpu της τότε εποχής αν σου χρειάζεται...με αυτή την λογική θα είναι πάντα πιο δυνατό το σύστημα σου απο ότι όπως το σκέφτεσαι !!

μισο φιλε μου.πρωτον δεν τρολλαρω και προς θεου δεν σκεφτομαι 4κ.4κ σκεφτομαι μετ α 10nm φυσικα.αυτο που ρωταω ειναι αν 2χ780τι βασταν μεχρι τοτε σε 1080ρ σε ultra η high settings

μισο φιλε μου.πρωτον δεν τρολλαρω και προς θεου δεν σκεφτομαι 4κ.4κ σκεφτομαι μετa ta 10nm φυσικα.αυτο που ρωταω ειναι αν 2χ780τι βασταν μεχρι τοτε σε 1080ρ σε ultra η high settings

Δημοσ.

Φιλε τωρα που το καλοσκεφτομαι, μαλλον δεν θα αντεξεις στο μελλον. Ξανααγχωσου τωρα.........

• Like 1
Δημοσ.

βγάζουν τακτικά οι εταιρίες πρόγραμμα για το τι θα κυκλοφορήσουν,αλλά συνήθως είναι 1-2 χρόνια μπροστά,όχι περισσότερα.

μέχρι να φτάσει ο καιρός να αναβαθμίσεις έναν haswell i5 ή i7... μπορεί να έχουν βγει τα CPUs γραφένιου.

Δημοσ.

βγάζουν τακτικά οι εταιρίες πρόγραμμα για το τι θα κυκλοφορήσουν,αλλά συνήθως είναι 1-2 χρόνια μπροστά,όχι περισσότερα.

μέχρι να φτάσει ο καιρός να αναβαθμίσεις έναν haswell i5 ή i7... μπορεί να έχουν βγει τα CPUs γραφένιου.

αυτο σημαινει οτι το τουμπανακι μου αντεχει και οτι ειναι δυνατο αλλα το γραφενιο μετα απο 2020 ειδα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...