Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

+1 στα μόνο που δεν συμφωνώ είναι ram (να βάλει 2χ4), psu (να βάλει xfx 550) και hdd (να βάλει wd blue 1tb) αλλά αυτά είναι θέμα γούστου.... η σύνθεση είναι κομπλέ

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παιζει με τις Ram στο Visionstudio, αλλα δεν εχει διπλες Cl9 1600αρες σε λογικες τιμες.  Μονο αυτες του βρηκα cl8 :P

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33337&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

Το τροφοδοτικό ειναι δοκιμασμένο σε ιδιο σύστημα ενς φιλου (8320+7950boost VaporX)  2χρονια τωρα και ακομα μετα απο αρκετες διακοπες ρεύματος, εχει αποδειχτει Σκυλι! Αν μας έπαιρνε στην τιμη εννοείται θα εμπαινε το Xfx. 

O σκληρος blue μπαινει σαν δευτερεύον οταν μπαίνει πρώτα ενας ssd. Και ο baracuda ειναι πολυ καλος, τωρα δεν ξερω ποτε και αν βαλει ssd. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι παιζει με τις Ram στο Visionstudio, αλλα δεν εχει διπλες Cl9 1600αρες σε λογικες τιμες.  Μονο αυτες του βρηκα cl8 :P

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=33337&cat=4&sub=244&pmanuf=undefined&sort=3&step=3

Το τροφοδοτικό ειναι δοκιμασμένο σε ιδιο σύστημα ενς φιλου (8320+7950boost VaporX)  2χρονια τωρα και ακομα μετα απο αρκετες διακοπες ρεύματος, εχει αποδειχτει Σκυλι! Αν μας έπαιρνε στην τιμη εννοείται θα εμπαινε το Xfx. 

O σκληρος blue μπαινει σαν δευτερεύον οταν μπαίνει πρώτα ενας ssd. Και ο baracuda ειναι πολυ καλος, τωρα δεν ξερω ποτε και αν βαλει ssd. 

ναι το γνωρίζω αυτό, όλες τις έχουν ακριβές και χωρίς λόγο, αλλά το κάνουν έτσι μάλλον ώστε να αναγκαστούν οι πελάτες να αγοράσουν πιο ακριβά τις μνήμες αφού όλα τα άλλα τα έχουν αρκετά φτηνά (σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά)

το τροφοδοτικό είναι πολύ καλό για τη τιμή του, και εγώ αυτό θα έβαζα αλήθεια να σου πω άμα έφτιαχνα τέτοια σύνθεση γιατί είναι φτηνό-καλό αλλά άμα έχει κάποιος λεφτά παραπάνω παίρνει xfx άνετα...

από σκληρούς δεν ξέρω πολλά, απλά πολλοί έχουν βάλει wd χωρίς να υπάρξει πρόβλημα οπότε είναι εγγύηση...

η σύνθεση είναι τέλεια στα λεφτά αυτά + η gpu σε πάρα πολύ καλή τιμή (αγαπώ τις asus gpu μόνο και μόνο για τη ψύκτρα τους και μπορείς να τη κάνεις και ένα ωραίο o.c.) 

το μόνο που δεν ξέρω είναι αν πραγματικά η ψύκτρα χωράει σε αυτό το κουτί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...