Προς το περιεχόμενο

[ Notebook] DELL Inspiron 15/3542 i5-4210U/4GB/500GB/INTEL HD Black 399 eyro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα ίδια χρηματα εγώ μάλλον θα έπαιρνα το lenovo.www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g500-i3-3110m-59399237

www.you.gr/proionta/laptop,tablet/foritoi-ypologistes/laptop/nb-lenovo-g500-i3-3110m-59399237

Προσωπικα θα προτιμουσα τον dell και για τον καλυτερο επεξεργαστη αλλα και για τον 1 χρονο παραπανω εγγυηση.

Δημοσ.

Το σκέφτομαι το Dell για την γυναίκα μου. Τώρα έχει Sony και ετοιμάζεται πάλι για δεύτερη φορά να χτυπήσει κάρτα γραφικών. Φτάνουν τα κατοστάρικα για επισκευή. Αν το έχει πάρει κάποιος θα ήθελα να γράψει πως είναι η οθόνη, (πως να είναι πες σε αυτά τα λεφτά ;) και αν είναι δροσερό.Επίσης ο ήχος αν είναι καλός και δυνατός, όχι από τα ηχειάκια του αλλά αν συνδέσεις εξωτερικά πιο δυνατά. Πήραμε ένα λάπτοπ απο eshop για τον κουνιάδο μου και παίζει σαν κουβας με εξωτερικά ηχεία και με ακουστικά. Έχει απογοητευτεί.

Δημοσ.

Έχω λάπτοπ της ίδιας σειρας (ακριβώς ίδιο με του θέματος αλλα με μεγαλύτερη ram Και σκληρό δλδ) και η οθόνη ειναι σχετικά καλή απλά με χαλάει το glossy. Δεν το χρησιμοποιώ για βαρύα πράματα μιας και έχω και desktop οπότε απο θερμοκρασίες δεν ζεστάθηκε ποτε πολύ.
Τα ηχεία σε σχέση με άλλα λάπτοπ ειναι απογοητευση απο άποψη έντασης αν και δε με ενδιέφερε προσωπικα

Τέλος έχει πολύ καλή αυτονομία κατα τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.

Για κάποιον που δεν παίζει games όμως κάνει πολλή χρήση internet (π.χ. 10-15 καρτέλες ανοιχτές στον browser) πιστεύετε πως υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο στην αγορά αυτή τη στιγμή; Σε αυτή την τιμή πάντα.
Ευχαριστώ.

Δημοσ.

μια χαρά τιμούλα είναι και games παίζεις με τα ενσωματωμένα γραφικά hd4400..αλλα θα πρωτινα για όσους το αγοράσουν να το δουν από κοντά πρώτα αν τους κάνει η οθόνη μη φανε καμια ξενερα...

Δημοσ.

μια χαρά τιμούλα είναι και games παίζεις με τα ενσωματωμένα γραφικά hd4400..αλλα θα πρωτινα για όσους το αγοράσουν να το δουν από κοντά πρώτα αν τους κάνει η οθόνη μη φανε καμια ξενερα...

έχει κάποιο θέμα η οθόνη του?

Δημοσ.

δεν μπορείς να τα έχεις όλα..... εγώ έχω με τον Ι3 για απλές χρήσεις και πιαχνίδια οκ .'Οσον αφορά την οθόνη εμένα με πολλές ώρες χρήσης δεν κουράζει ιδιαίτερα ,θα ήθελα όμως καλύτερη γωνία θέασης .Αν δε παίζεις απαιτητικά παιχνίδια με τον ι5 μοντέλο και πιο νέο από το δικό μου δεν θα έχεις θέμα!!αλλιως πας εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/139710-dell-inspiron-15-3542

Δημοσ.

δεν μπορείς να τα έχεις όλα..... εγώ έχω με τον Ι3 για απλές χρήσεις και πιαχνίδια οκ .'Οσον αφορά την οθόνη εμένα με πολλές ώρες χρήσης δεν κουράζει ιδιαίτερα ,θα ήθελα όμως καλύτερη γωνία θέασης .Αν δε παίζεις απαιτητικά παιχνίδια με τον ι5 μοντέλο και πιο νέο από το δικό μου δεν θα έχεις θέμα!!αλλιως πας εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/notebook-macbook-ultrabook/139710-dell-inspiron-15-3542

Και αν θέλεις αυτά τα χαρακτηριστικά περίπου, αλλά καλύτερη οθόνη; Έχουμε κάποια πρόταση;

Δημοσ.

Για χρήση: ταινίες browsing skype office είναι καλός??

έχω βρει lenovo με i3 και μεγαλύτερη συχνότητα...αυτό με προβληματίζει.... 

Δημοσ.

Είπα σε ένα φίλο μου να τον παραγγείλει χθες μιας και έψαχνε ένα laptop για καθαρά χρήση γραφείου. Είναι αστείο να ψάχνει κανείς gaming σε laptop γενικότερα. 

Δημοσ.

Για χρήση: ταινίες browsing skype office είναι καλός??

έχω βρει lenovo με i3 και μεγαλύτερη συχνότητα...αυτό με προβληματίζει.... 

Αυτό ήθελα να ρωτήσω κι εγώ. Υπάρχει π.χ. αυτός εδώ ο lenovo που ναι μεν είναι i3 αλλά βγαινει στα 2.4GHz και κοστίζει 30 ευρώ φθηνότερα. Είναι κανόνας ότι οι i5 είναι πάντα γρηγορότεροι- αποδοτικότεροι; 

Δημοσ.

Μια χαρά είναι ο επεξεργαστής στο cinebench r10 βγάζει 10500 score στα ίδια περίπου επίπεδα με τον Q9550... μέγιστη θερμοκρασία που κατέγραψα είναι 59 βαθμούς μόνο . Για δουλείες γραφείου , σερφάρισμα στο internet , hd video στο youtube ( με χρήση του cpu μόνο 10-15% )  είναι μια χαρά , μόνο η οθόνη είναι το μειονέκτημα όχι ότι ενοχλεί αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερες γωνίες θέασης .

• Like 1
Δημοσ.

το είδα από κοντά... η οθόνη ανεκτή..η ποιοτητα κατασκευης  για dell χαλια ολο πλαστικουρα..  και δεν έχει και θήρα vga μεγαλο μειον για μενα

• Like 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα. Ευχαριστώ τον TS. 
Τα πλαστικά δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα που αναφέρθηκε παραπάνω. Όμορφο, ελαφρύ, λεπτό, ικανοποιητικά γρήγορο.
Στα αρνητικά τα Windows 8(πρώτη επαφή), τα λίγο ξεθωριασμένα χρώματα στην οθόνη και  το "κάπως" προβληματικό touchpad. Μπορεί βέβαια να είναι και η ιδέα μου έχοντας για 5 χρόνια ενα Turbo X λαπτοπ.
Σε γενικές γραμμές νομίζω value for money laptop.

Τελικα το touchpad εχει οντως θεμα. Συνδεοντας το ποντικι σιγουρευτηκα. Με αυτο δεν κολλαει ο κερσορας πουθενα. Το θεμα τωρα είναι τι κάνω? Επιστροφή και ζητάω αντικατάσταση? επισκευη? 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα το touchpad εχει οντως θεμα. Συνδεοντας το ποντικι σιγουρευτηκα. Με αυτο δεν κολλαει ο κερσορας πουθενα. Το θεμα τωρα είναι τι κάνω? Επιστροφή και ζητάω αντικατάσταση? επισκευη? 

Ιτς απ του γιού. Εγώ ας πούμε δεν δουλεύω touchpad.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...