maxairas7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Πριν 2 ημερες εκανα μια αναβαθμιση στη καρτα γραφικων αγορασα μια r9280x εως εδω καλα....! τρεχω windows8.1 to συστημα ειναι στην υπογραφη μου.Εδω λοιπον ξεκινανε τα σκουρα...!Ενω παιζω και συγκεκριμενα cs το pc ξαφνικα παγώνει χωρις να μπορω να κανω τιποτα παρα μονο reset.Εχω μια υπονοια για τον σκληρο δισκο που εχω για αποθηκευω τo συγκεκριμενo game.Παρολαυτα ειναι ελεγμενος κανονικα και δεν εχει κανενα bad....!Αλλα και ο σκληρος να ηταν δεν θα μ παρουσιαζε το ιδιο προβλημα και με την αλλη καρτα...!Need help.... Ευχαριστω ινσομνιακς
maxairas7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Το official overclock απο το game application έτσι νομίζω το ονομάζει η msi.....αλλα νομίζω την βρήκα την λύση δοκιμάζεται ακόμα... Sent from my iPad using Insomnia
maxairas7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Υπαρχει περιπτωση να φταιει το τροφοδοτικο?
maxairas7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ειναι λογικο να ανεβαζει 70-80 βαθμους σε 100% τα φουρφουρια...μαλλον πρεπει να παει για rma
SPANK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Το τροφοδοτικό ειναι επαρκές για την συγκεκριμένη κάρτα δοκίμασε και χωρίς overclock οπως αναφέρθηκε αν και 70 80 βαθμοί σε καινούργια κάρτα ειναι λιγο περίεργο , πληροφοριακά πάντως εχουν αναφερθεί διάφορα θέματα απο χρήστες με τις συγκεκριμένες κάρτες
maxairas7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2014 Αυτές οι θερμοκρασίες ειναι χωρίς overclock με τις εργοστασιεκες ρυθμίσεις....επίσης όταν ζεσταίνεται μ βγάζει κάτι τετραγωνακια τα οποία μάλλον υποδηλώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα...θα επικοινωνήσω μαζί τους Δευτέρα...να δω τι θα κάνουμε.... Sent from my iPad using Insomnia
haris013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αυτές οι θερμοκρασίες ειναι χωρίς overclock με τις εργοστασιεκες ρυθμίσεις....επίσης όταν ζεσταίνεται μ βγάζει κάτι τετραγωνακια τα οποία μάλλον υποδηλώνουν ότι υπάρχει πρόβλημα...θα επικοινωνήσω μαζί τους Δευτέρα...να δω τι θα κάνουμε.... Sent from my iPad using Insomnia μάλλον είναι artifacts και πας για rma
DeejayTelis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Artifacts χωρις να εχεις κανει O/C ? Οντως παιζει κατι περιεργο εδω. Συννηθως το να σου βγαζει Artifacts υποδηλωνε οτι το εχεις παρακανει με το O/C , εν ολιγης χαμηλωσε συχνοτητα ή voltage. Το ιδιο και το να σου κανει freeze οταν εχει πολυ φορτο(load). Πρωτη υποψια μου ειναι μηπως δεν λειτουργει καλα το ανεμηστηρακι, ή μηπως κατι παιζει στην ψυκτρα της GPU. Δες αυτο πρωτα , μην στελνεις τζαμπα κατευθειαν RMA , και αν δεις οτι παιζει κατι με το ανεμιστηρακι δες μηπως εχει πιαστει τιποτα και βγαλτο αλλιως μετα RMA.
maxairas7 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2014 Έχει φύγει ήδη για Rma τα ανεμιστηρακια τα κοίταξα γυρνούσαν και τα 2 κανονικά έπαιξα λίγο με ta voltage τα μείωσα εννοείται αλλα και πάλι είχα υψηλές θερμοκρασίες ακόμα και σε δωμάτιο με air condition...idle 40-44..που για αυτήν την υλοποίηση ήταν πολυ υψηλές..μην ς πω για full load ακομα και με τα ανεμιστηρια στο 100% manual μέσα στο game κάτω απο 84 δεν έπεφταν ποτε...!!!περιμενω απάντηση απο τους 'τεχνικούς' έχει φτάσει η κάρτα απο προχτές μην μ πουν καμία μπαρούφα μόνο και ξενέρωσω....!!!!! Sent from my iPad using Insomnia
DeejayTelis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Χαλαρωσε, βαραει ματι απο μακρια οτι παιζει για προβληματικο κομματι. Αν εισαι τυχερος θα σου στειλουν καινουριο (hooray) , αλλιως θα πρεπει να περιμενεις να στο φτοιαξουν. Btw, η καρτουλα αυτη ειναι πολυ κομπλε, ειδικα σε Crossfire , απολαυσε gaming μετα .
maxairas7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2014 Hooray όπως το πες μίλησα μαζί τους σήμερα και είπαν ότι έτρεξαν bench και λειτουργούσε μια χαρα όπως και εμενα....!!!!το θέμα υπήρχε στο games όπου τους έκανες ότι ακριβώς έκανε και σε εμενα την άλλη Δευτέρα θα εχω καινούργια μου πρότεινε βέβαια να μ στείλε την υλοποίηση της saphire αλλα δεν μ έκανε και τους είπα θα περιμενω...!!! Sent from my iPad using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα