kostasKJ7 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 i) Το ποσό που διαθέτουμε: Μαζί με οθόνη να φτάνει μέχρι και 1000 ευρώ! ii) Tη χρήση του υπολογιστή: Ιντερνετ, movies, προγράμματα adobe, μουσική, παιχνίδια iii) Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν: Προγράμματα Adobe, Προγραμματιστικά Περιβάλλοντα, Office, κτλ... iv) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθεί οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε? Υπάρχει πιθανότητα για μελλοντική αγορά άλλης? ΝΑΙ v) Στη σύνθεση θέλουμε να συμπεριληφθούν και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? ΝΑΙ vi) Το Hardware-περιφερειακά-οθόνη που θέλουμε να αγοράσουμε, θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα (διευκρινίστε ποιο) ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Η οθόνη ας είναι από άλλο κατάστημα ή τα περιφερειακά! vii) Επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα (στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από εμένα viii) Επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα? Αν ναι ποιο? Όχι ix) Στο νέο σύστημα θα γίνουν πιθανές μελλοντικές αναβαθμίσεις στο Hardware? Αν ναι, υπάρχει πιθανότητα για διπλές κάρτες γραφικών (sli/crossfire)? ->Ναι υπάρχει πιθανότητα x) Θα γίνει oc στο CPU (επεξεργαστής)? Αν ναι σε τί μέγεθος? (μικρό, μεσαίο, μεγάλο) ->Μεσαίο xi) Θα γίνει oc στη GPU (κάρτα γραφικών)? Αν ναι θα γίνει με πείραγμα της τάσης για stability (μεγάλο oc) ή απλά θα ανεβάσετε λίγο τις συχνότητες με stock voltage? - Ανέβασμα συχνοτήτων Στο μέλλον θα πάω και για αγορά δεύτερης οθόνης ώστε να την συνδέσω πάνω στο πύργο. Προτιμώ Intel από AMD..
pnick Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Αν βγάλουμε περίπου 170-200€ για οθόνη, δύσκολα βγαίνει σύνθεση με Intel για μεσαίο oc καλούτσικη κάρτα γραφικών. Πρέπει να ανέβεις άλλα 100-150€. Με Intel αλλά κλειδωμένο κάτι γίνεται, αλλά όχι με πολύ καλή οθόνη, απλά ανεκτή. Με κάρτα αυτή https://www.skroutz.gr/s/3540594/Gigabyte-GeForce-GTX760-2GB-WindForce-3X-OC-Rev-2-0.htmlφτάνεις τα 1000€.
g4m3r Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2014 καλη η συνθεση του pnick και οντως καλυτερα να πας σε κλειδωμενο cpu σε αυτα τα χρηματα απλα να προσθεσω οτι αφου θες 2 monitor στο μελλον καλυτερα να πας r9 280/280x η γενικοτερα σε κατι με μεγαλυτερη vram 1
kostasKJ7 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση pnick! Με άλλα 100-150 ευρώ τι θα έχω περισσότερο; τι αλλάζει στη σύνθεση σου; υπάρχει κάποιος άλλος που έχει να προτείνει κάτι σε σύνθεση;
pnick Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση pnick! Με άλλα 100-150 ευρώ τι θα έχω περισσότερο; τι αλλάζει στη σύνθεση σου; υπάρχει κάποιος άλλος που έχει να προτείνει κάτι σε σύνθεση; Αν ανέβεις 100-150€ μπορεί να μπεί ξεκλείδωτος επεξεργαστής με ανάλογη μητρική και κάπως καλύτερη οθόνη. Το oc με Intel στοιχίζει κάπως.
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 δες και αυτο Με άλλη μητρική,(μπαίνει και καλύτερο κουτί),1tb hdd είναι εντάξει αυτή. 1
xaniared Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2014 Ωραίες οι συνθέσεις παραπάνω αλλά αν είναι για OC καλύτερα http://www.e-shop.gr/raijintek-themis-evo-p-PER.811683
kostasKJ7 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα που πρέπει να κινηθώ περίπου... Για οθόνη λέτε την Dell ή να πάω σε μία LG? και αυτή την Raijintek που προτείνετε σε κουτί και ψύκτρα είναι νέα εταιρεία; πρώτη φορά την ακούω.. Για το κουτί σε Midi Tower δεν νομίζω να έχω πρόβλημα χώρου έτσι; Και κάτι άλλο σημαντικό, παίζει ρόλο που θα είναι το τροφοδοτικό στο κουτί; Πάνω ή κάτω;
pnick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα που πρέπει να κινηθώ περίπου... Για οθόνη λέτε την Dell ή να πάω σε μία LG? και αυτή την Raijintek που προτείνετε σε κουτί και ψύκτρα είναι νέα εταιρεία; πρώτη φορά την ακούω.. Για το κουτί σε Midi Tower δεν νομίζω να έχω πρόβλημα χώρου έτσι; Και κάτι άλλο σημαντικό, παίζει ρόλο που θα είναι το τροφοδοτικό στο κουτί; Πάνω ή κάτω; Αν με το budget σου μπορείς να δείς την dell κάν' το. Δεν ξέρω τί περιθώρια έχεις. Τα 240€ για μένα είναι πολλά για οθόνη σε 1000€ σύνολο. Αν είναι να ρίξεις όλο το υπόλοιπο σύστημα για χάρη της οθόνης, τί να σου πώ; Υπάρχουν αξιοπρεπείς οθόνες και με μικρότερο κόστος. Εξαρτάται πόσο λεπτολόγος είσαι στο θέμα αυτό. Εγώ τα έδωσα τα 240€ και την πήρα, αλλά τώρα δεν ξέρω αν άξιζε. Φοβερή οθόνη αλλά δεν ξέρω αν θα την αξιοποιήσω πλήρως με την χρήση που κάνω. Για μένα κοίτα μη πέσεις σε θέμα πλατφόρμας. Πάρε καινούργια μητρική με i5 για να έχεις δυνατή βάση για το μέλλον. Το κουτάκι που σου πρότεινα εγώ είναι μια χαρά για τα λεφτά του. Τροφοδοτικό, σε όλα τα μοντέρνα κουτιά μεσαίου μεγέθους, πάει κάτω. 1
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 οθονη βαλε αυτην στα 200€ http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html 1
pnick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 οθονη βαλε αυτην στα 200€ http://www.skroutz.gr/s/3908645/Dell-P2414H.html Καλή εναλλακτική.
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Κατάλαβα που πρέπει να κινηθώ περίπου... Για οθόνη λέτε την Dell ή να πάω σε μία LG? και αυτή την Raijintek που προτείνετε σε κουτί και ψύκτρα είναι νέα εταιρεία; πρώτη φορά την ακούω.. Για το κουτί σε Midi Tower δεν νομίζω να έχω πρόβλημα χώρου έτσι; Και κάτι άλλο σημαντικό, παίζει ρόλο που θα είναι το τροφοδοτικό στο κουτί; Πάνω ή κάτω; Δες την Dell U2414H.Έχουμε κάνει και παλιότερες συνθέσεις με ακριβότερες-καλύτερες οθόνες.Γενικά είναι κάτι που αρκετοί δε δίνουν τόση σημασία μέχρι να αποκτήσουν κάποια τριβή με κάποιες (αργότερα) να καταλάβουν τη σημασία της ειδικά σε κάποια budget και να λένε άλλα μετά.Η σύνθεση του DimitrisOP είναι αρκετά καλή με κάποιο καλύτερο κουτί και μια αλλαγή σε τροφοδοτικό.
Teojesper Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2014 δες και αυτο Πολύ καλό build! (μετά και από το cs που είδα δεν έχω να αλλάξω κάτι) Απλά βάλε ένα καλύτερο κουτί, Πχ το 200R
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα