Sirodeath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 καλησπερα εχω την lg m2762dp ειναι και τηλεοραση το θεμα μου ειναι πως ετσι δειχνει η οθονη οπως στην εικονα αυτο το αχνο ,παιζει να ειναι καμια ρυθμιση ? η μηπως λετε να εχει θεμα ? ευχαριστω πολυ.
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 καλησπερα εχω την lg m2762dp ειναι και τηλεοραση το θεμα μου ειναι πως ετσι δειχνει η οθονη οπως στην εικονα αυτο το αχνο ,παιζει να ειναι καμια ρυθμιση ? η μηπως λετε να εχει θεμα ? ευχαριστω πολυ. Εγώ δεν βλέπω κάτι περίεργο πάντως
Sirodeath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Εγώ δεν βλέπω κάτι περίεργο πάντως στην γωνια του παραθυρου δεν αχνιζει καπως το παραθυρο ? το εχω κυκλωσει κιολας 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 στην γωνια του παραθυρου δεν αχνιζει καπως το παραθυρο ? το εχω κυκλωσει κιολας έχεις δει την ίδια εικόνα σε άλλη οθόνη και φαίνεται διαφορετική?
Sirodeath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 έχεις δει την ίδια εικόνα σε άλλη οθόνη και φαίνεται διαφορετική ναι στην παλια οθονη αν θυμαμαι καλα ηταν μια χαρα θα το δω ομως , απλα οτι παραθυρο ειναι ανοιχτο σε ασπρο φοντο το δειχνει ετσι . 1
zio10 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 ναι στην παλια οθονη αν θυμαμαι καλα ηταν μια χαρα θα το δω ομως , απλα οτι παραθυρο ειναι ανοιχτο σε ασπρο φοντο το δειχνει ετσι . οκ άσε να το δει και κανένας άλλος γιατί δε με βοηθάνε τα μάτια μου μάλλον!
Sirodeath Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 οκ άσε να το δει και κανένας άλλος γιατί δε με βοηθάνε τα μάτια μου μάλλον! ευχαριστω παντως φιλε μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα